Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я ж попереджала, щоб сусіди моєму алкашу-злодію в борг не давали. От візьму і угоду не ратифікую!
    Хлопці, не поспішайте поперед батька в пекло - публікація умов угоди, аналіз, ратифікація... всяке може трапитися.

• Подобається Подобається x 1
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Без кредиту владі була б дупа.
    Так чи так, він би його брав. Чи в Китаї, чи в Європі, чи в Росії.
    Підозрюю, з тих джерел, які читаю я:
    1. Китай - хотів вкладати сам. І приймати участь.
    2. Європа - контролювала б кожну копійку.
    3. Путін дав "просто так". Робіть що хочете і як хочете.
    Саме тому був вибраний цей варіант.

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а до цього збирався підписати боргову яму з Івропою, чого дивного? про транжир глодового запасу, непід'ємні кредити, і т.і ми ще за часів Юсченко чули, і шо?
    цікаво майже ті ж самі умови, ті ж самі кредити які тре віддавати, перестали давати коли відмовились підвищувати комуналку, але тиша .. ніякого "продали Україну"

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

мені простіше, я не палаю від братської любові до Росії, та не скриплю зубами на Єропу, і навпаки, мне особисто (я не буд брехати панству) цікавить лише економічний ефект ...
    може Ви обґрунтовано змалюєте чим кредит від ЄС краще ніж від Росії? бажано не в форматі "то какі, а то цаци" .. до речі кредит від МВФ вимагав підвищити комунальну платню, воно Вам надо? мені ні ...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Напало на пару тижнів якесь просвітління на артобстрела, але все вернулося на круги своя, влада вже не злочинна, яник молодець, дружим з рашкою протів буржуїнів... Хоч українську мову залишите? :)

sent from my Galaxy SIII

• Подобається Подобається x 9
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А з таким кредитом дупа буде всій Україні.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Як вовка не годуй...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

7. IgorLvivM

Ні, не в тому проблема. Кредит = кабала. Будь він державним чи на мобільний телефон.
    Різниця лише в тому, що отримавши кредит на мобільний - тобі його видають - мобільним телефоном. А в цьому випадку - готівкою. Якщо людина хвора на алкоголізм, наркотики, корупцію то мобільний вона вже не стане купляти. Бухто, дурь, вкраде.
    І ні мобілки, ні грошей!

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Підвищувати треба все! Всі ціни та зарплати повинні бути адекватні! Я хотів платити за комуналку більше і отримувати адекватну європейську з/п.
    Це - нормальний і правильний процес.

Ген. директор Мікрософту Україна на Майдані прибирає сніг. Хотів підтримати - купити собі першу в житті ліцензійну Вінду. 150дол. Умовно, третина моєї ставки. А Вашої скільки? (Риторично).
    Не купив.
    Користувався б нею вже багато років, при з/п в 2 тис.євро.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Наскільки я знаю МВФ не вимагав підвищення комуналки, а вимагав збалансування бюджету, тобто не хотів давати гроші на проїдання....

9. artobstrel

Івропа пропанувала кредит - 16 млрд. євро, з ним не дупа?

наша пісня хороша ... влада - злочинна, але механізму її позбутися нема, будуть вибори буду проти як і в 2004 році, на сході 2 рази за Юща голосувати не ховаючись це не така вже проста собі позиція ...
    Яник молодцець? ні, він гівно такий як був, але це гімно взяло кредиту, чи стало воно не гімно? ні- не стало, але дуже цікаво як воно цей кредит реалізує, я не можу навіть яника хптьфукати за те що він ще не зробив ... я не хочу ДРУЖИТИ ні з Рашкою ні з Івропою, як Вам усім це втемяшити у потилиці? я хочу здо-бут-ку, лише економічного здобутку, це головна, генеральна проблема країни за ради якої треба боротися, майданити, гризти покришки урядових мерседесів ... Ви як малі діти: "ой диви там івропа, вона нас так кАхає, вона нам лише добра хоче, це любофф, а там раша злобна багнети гострить" усі злобні, якщо Івропа дає 15 млрд. під 1% річних а Росія під 2% - Раша - йде в дупу, навпаки - Івропа крокує в дупу ... ось моя позиція, яку я не змінював ніколи і не збираюся ... мову залишу (для збільшення україномовного контенту) ... коли був Майдан - це було те що поєднувало, зара майдан пішов на спад, і почалося, вже я не такий ... знов почалось приписування того чого не наголошував ... йех .... сумно ...

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

перепрошую, але підвищувати зп МВФ якось не вимагав )

• Подобається Подобається x 2
  10. IgorLvivM

Економісти є? По облігаціях і цінних паперах?
    Розтовкмачте мені, тупому:
    надання коштів відбуватиметься шляхом "розміщення коштів ФНБ в єврооблігації українського уряду, розміщені з англійського права на Ірландській біржі, купон складе 5% річних".
    Весь текст: http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/17/7007436/

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

І не мав би. Про це якраз мав би дбати уряд.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Ні. Бо:
    Тобто, в перших двох варіантах гроші не "проїдались" на:

11. artobstrel

по позиції 2. 3. мушу погодитися, принаймні так воно виглядає, за Китай не знаю, але до чого я все це, не кидатися як бик на червону ганчірку, розмірковувати і лише після давати оцінку ..

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

ну тоді він і без нагляду з європи мав би, розпорядитися кредитами, а так - да , стрьомно всьо

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Lech Wałęsa

"Ukraina ma premiera i prezydenta wybranych w demokratycznych przecież wyborach. Demonstrujący w najsłuszniejszej nawet sprawie nie mogą łamać demokracji, bo jutro będą inni ją łamać przeciwko nim. Ukraina nie może obalić władzy niedemokratycznie, bo nawet ułomna, ale jednak demokracja jest zdobyczą tego narodu... Kliczko, jeśli zdobędzie władzę na ulicy, to równie szybko ją straci. Ulica go wyniesie i ulica go strąci. Za duży chaos panuje na Ukrainie. Ja miałem za sobą 10 mln ludzi i inne przygotowanie. Ukrainą nie da się rządzić jak na ringu. Trzeba mieć zaplecze i przygotowanie. Z sympatią i sercem jestem z narodem ukraińskim i za Kliczką, ale ten naród musi być przygotowany do zmiany władzy i polityki. Nie widzę, żeby Kliczko był przygotowany do rządzenia ".

І далі: "Kaczyński niech powie Kliczce, że go kocha i szanuje, ale niech doda, żeby szybko organizował sobie zaplecze eksperckie i niech dąży przy okrągłym stole do demokratycznego porozumienia w dialogu. A co zrobił Kaczyński? Podpala atmosferę jeszcze bardziej, gdy po emocjach w dobrej sprawie musi nastać dialog. Każda wojna musi kończyć się przy stole".

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  14. artobstrel

ну хоч когось не розчарував ..... :sad:

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

де Ви то риєте? ще Ветренко приведіть ... :)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

То для внутрішнього використання...

16. IgorLvivM

Якби нас мали за людей, ні, за Громадян України, особливо в такий напружений час, мали б задовго перед поїздкою розказати: їду туди-то, хочу те-то, планую так-то.
    Ніхто б не напружувався.
    А так:
    Їду 17-го.
    Навіщо - не скажу.
    Щось підписувати.
    Прес-конференцій та інтерв'ю - не буде.
    Про домовленості скажу лише те, що захочу. Може.
    І т.д.

Що думати? Що він щось добре для нас робить?.. Мені модери заборонили матюкатись!
    ...................... .......................... ........... ................. ............... ............. ................. ............... .............. .......... ............... ........................ ................ ................ ...
    Ось що я про нього думаю!

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

далі в ліс? :)))

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ще одна думка...

Артем Захарченко

друзі, не ведіться так на новину про зниження ціни на газ. це - не здобуток Яника. це величезна втрата. 1. Україна тепер платитиме за газ більше! досі ця пропозиція "Газпрому" обговорювалася тільки у зв'язці з обов'язковою закупівлею контрактного обсягу - 52 млрд. кубометрів на рік. тобто, щомісяця Україні доведеться платити більше, просто отримувати більше газу. 2. оскільки цей газ не буде куди дівати - ми давно вже позапроваджували енергозберігаючі проекти і споживали близько 29 млрд. на рік - то тепер стануть нерентабельними ані проект сланцевого газу, ані СПГ-термінал, так і не знайдеться збуту для українського вугілля, яким хотіли замістити газ, збудувавши заводи з його газифікації... одним словом, це майже гарантовано призведе до занепаду нашої економіки, і вже точно - до припинення її розвитку. іншими словами, знижка на газ була потрібна, але до ринкового рівня. тоді вона була би стимулюючою. а ця знижка - руйнівна, і піде на користь тільки Фірташу: в нього знизиться собівартість добрив.

19. artobstrel

ну да - соціальні витрати ... сам на це проїдання, і комуналка у тому числі ...

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

усі так думають ...

20. IgorLvivM

Такі кредити - не віддаються. Це - "на бухло".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)