Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де ви беретеся такі Райкіни? Спеціальний інкубатор вирощує?

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? шановний (звичайно в іронічному смислі) до чого тут майдан ???? я питав лише вашу думку, ви ж себе позиціюєте як націоналіста? при цьому ведете себе, як неадекват, тому досить життєздатна версія, що ви навмисно виставляєте націоналістів, як неадекватів ... чи ви не націоналіст особисто?

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де я тут пропагував націоналізм? Поплутав щось7 Скажи-но мені, великий планувальник, який У ТЕБЕ план в цій ситуації, в якій наша країна?

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А що, в Маріїнському парку також це планують?

5. artobstrel

1. я не казав що ви "пропагували", я казав - ви себе позиціюєте, як націоналіста, то ви не націоналіст? я помилився? 2. я особисто не знаю який далі загальний план, свій особистий план я зможу здійснити 2015 року або за наявності референдуму - раніше, це на загально державному рівні, на місцевому веду роз'яснювальну роботу з тими хто вважає: "бандери пособирались", "разогнать к чертовой матери" и т.д. але чому я з планом пристібався до вас, бо ви наголосили що йде революція! цей процес, у даному контексті, щонайменше має мету зміну влади, я питаю як? у відповідь чую якусь дурню .. то як?

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Але безвідповідальні поради даєте...
    Мене коротить щоб в Україні був мир. Si vis pacem, para bellum.
    Це так в усьому світі називається. Своє відношення до своїх порад я висловив тут. Вам доречі.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не знаю, я з усіх націй не люблю лиш москалів.

Дивно, чому всі люди спочатку не подумали про це, як, перед тим як на Майдан йти і їхати. Тоді може й не йшли б. Але ж не всі такі мудрі як ти.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Покажіть мені людину, якій я дав пораду.

9. artobstrel

в мене таке враження, що з двох на аватарі зі мною розмовляє кінь ...

• Подобається Подобається x 7
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вам,сотоваріщі,від душі бажаю в страну вашєй мєчти.
    Бидлу там саме місце.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я розумію що тим хто попав під роздачу не до жартів, але наразі ймовірність попасти в міліцію для пересічного майданівця близька до нуля. Погодьтесь 20 заарештованих на приблизно 3-5 міліонів людей які взяли участь в Майдані і Вічах від першого дня до сьогодні не так вже і багато

• Подобається Подобається x 4
  12. artobstrel

так, але попри загальну істерію, відстежувати подібні кроки нашої "улюбленої" влади теж тре, бо щось є певні сумніви в адекватності цієї установи ...

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Президент каже, що дуже не любить несправедливість і любить дітей.

Інший представник провладної партії каже, що у дітей вкрали "кусочєк счясьтя".

Варто трошки порівняти цифри і ще раз наочно перевірити щирість таких слів. Ну, раптом, дійсно, все пояснюється якраз тим, що вони просто дітей так люблять і не розуміють, що пластікова "йолка" дітям на майдані уже давно не такий уж і празнік. Конфлікт поколінь, знаєте.

ОТЖЕ:

Бюджет України'13: графа Дошкільна освіта - 71 млн грн.

Бюджет Польщі'13: графа Дошкільна освіта - 320 mln zł (874 млн грн)

Якщо грубо порахувати, то в 12.3 разів їх діти більш забезпечені освітою. Але так рахувати неправильно.

Різні країни, різні потреби і народжуваність. Тому слід рахувати інакше.

У 2009-му в Україні народилось 508540 дітей. В Польщі - 419400.

В Україні - 139.6 грн / дитину в РІК. В Польщі - 2083.9 грн / дєцко.

Виходить ще більш несправедлива цифра - в 15 разів більше. Це навіть якщо не рахувати того, чого без суду не порахуєш - скільки із цих грошей в Україні опиняється поза контролем і насправді розкрадається.

Ну от - ось вони, діти, ось ваш бюджет і ваші витрати на цих ваших же дітей, яких ви так любите. Ви хочете сказати, що у поляків в 15 разів вищий рівень життя? Чи може Євросоюз їх годує? Ні, це виключно їх держбюджет. Просто в них державні пріоритети трошки інші. Справедливіші.

До речі, до цього можна було б додати і те, що діє кілька програм ЄС по дофінансуванню дошкільної освіти в Польщі.

Де ж наші гроші? Чому наші діти страждають в жахливих совкових дитячих садочках з виховательками, які йдуть на таку низьку зарплату з фанатизму або якщо не пощастило в житті знайти іншу роботу?

Боюсь вас засмучувати. Я не буду порівнювати витрати на державний апарат тут і там, хоча це треба обов'язково зробити. Провести оцінку. Витрати на так звані правоохоронні органи і органи, які охороняють особисто тіло.

Але зараз є значно більш кричущі факти як горящі головєшки. За найдешевшими підрахунками і якщо вірити українській міліції на Європейську площу привезли 60 тисяч бюджетників. Цифри:

- 30 мільйонів на гонорари (500 грн/людина - зарплата за 2 дні (хоча деякі отримали лише по 250, тобто кілька мільйонів на цьому теж хтось по-регіоналівськи "заробив").

- 18 мільйонів - транспорт з регіонів і назад, спецпоїзди, автобуси з водіями, ночівля, намети і гуртожитки і годування за два дні - щонайменше ще 300 грн на людину.

- близько 10 мільйонів - атрибутика, сцена, музика і музики (гонорари на тій сцені, до речі, космічні), "зазивали" і організатори.

Загалом вийде майже 60. При найкращих підрахунках. Бо з ними і правда як зі скотом - хліб і гречка, несправжні "Пісняри" і невиплачені гроші. Насправді ж витрачено значно більше, пару десяток вкрадено за традицією "свій у свого за своє", а ще залучені сили міліції і комунальні служби, яким за додаткові години роботи доплатять.

Близько 60 мільйонів. Два дні шабашу-мітингу і наступного року можемо закривати всі дитячі садочки. Бо вони для нашого держбюджету коштують стільки ж. Я розумію, що полум'яні прихильники Регіоналів ніколи цього не прочитають, а їм варто було хоча б раз подивитись на те, як виглядають заклади дошкільної освіти в Польщі і, можливо, вони самі б усе зрозуміли. Дітей вони жаліють. Стабільність вони оберігають. Дебільністю є ваша стабільність.

• Подобається Подобається x 4
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я про те що боятись нема чого...Якщо не кидатись груддю на амбразури то все буде нормально...

15. artobstrel

тут не боятися треба а контролювати, "щоб того не цей" :) ...

16. iso

iso Well-Known Member

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Маєм...268 USD/1000 метрів кубічних і 15 мильярдів кредиту...бл*дь!

18. taksist

taksist Well-Known Member

перше, що можна точно назвати як плату за москальські гроші путіна це відмова від суверенної позиції в міжнародній політиці.
    тепер українська влада по кожному питанню узгоджуватиме свою позицію з тим, що думають в москві.
    а те, що про ці секретні угоди не оголошено так зрозуміло чому - путін хоче щоб европі першій урвався терпець і вона сказала що не хоче мати справ з нинішньою Україною до зміни влади.

якщо подумати то европа має тепер вибір - побити горщики і увести санкції або імітувати розчарування і санкції не вводити, намагаючись зберігати незрозуміло що і незрозуміло для чого.

19. artobstrel

щось цього кредиту не дуже зрозумів, на що він? і чи погано це, чи добре?

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

тепер?

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

кредит піде 40 відсотків щоб заплатити старі кредити ,тридцять на межигіря а решта на Кіпр

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)