Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Bohdan Yaremenko

Перші інформаційні повідомлення, якими супроводжують візит президента Януковича в Москву, посилюють підозру, що нас знову брутально на.... Обманюють, одним словом.
    Загалом той факт, що хтось там веде переговори з російськими банками щодо багатомільйонних кредитів на якісь проекти, не може бути результатом візиту. Переговори - це не результат, а процес. Не факт, що вони закінчаться, не факт, що будуть результативними, не факт, що умови кредитування будуть вигідними.
    Знову ж таки, відчуття, що нам під виглядом мільярдів впарюють туфту, посилюється, бо ми не знаємо хто веде переговори і з якими банками. Якщо ведуть господарюючі суб'єкти - одна справа, якщо уряд - інша ситуація.
    Але відчуття повного фіаско з'являється після згадки, що один з проектів, які фінансуватимуться за рахунок мільярдів кредитів - це будівництво мосту через Керченську протоку.
    По-перше, щоб будувати мостовий перехід через кордон, непогано було б знати, де лінія кордону проходить.
    По-друге, жоден з відомих мені кримських експертів не сказав про цей проект нічого схвального. Ні з точки зору економіки, ні судноплавства, ні екології, ні з якоі іншої.
    По-третє, усі добре пам'ятають, що ідея цього мосту належить і активно лобіюється саме російською стороною. То навіщо Україні кредит для реалізації російських ініціатив?
    Далі, а хто взагалі веде переговори про фінансування цього проекту, якщо ні його технічне обґрунтування не було представлено і обговорено з громадськістю, ні тендера на спорудження проведено не було?
    Чи не очікує на цей міст, якщо все ж таки мільярдні кредити будуть благополучно освоєні контракторами, доля стадіонів і аеропортів, що простоюють після ЄВРО-2012 (не хочеться наврочити, але, здається, і сочинських олімпійських об'єктів теж)?
    Окрім цього, говориться про якісь інші проекти в промисловості, зокрема, важкій.
    Щоб пізніше це не стало відкриттям для нашого уряду, якщо під проектами в важкому машинобудуванні мається на увазі співробітництво у сфері розвитку російських стратегічних наступальних ядерних озброєнь, варто поцікавитися думкою США чи не стане таке співробітництво підставою для включення Дніпропетровська та інших міст України до переліку цілей американських балістичних ракет?
    Можна також поцікавитися думкою Китаю. Ні, не тому, що це ядерна держава. Просто, здається, на минулому тижні їм продали Дніпропетровську область.

Российские госбанки профинансируют проекты в Украине на более $10 млрд

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Москва хоче увіковічнити "подвиг підрозділу "Беркут" у назві вулиці

У Москві запропонували увіковічнити пам’ять про розгін київських демонстрацій назвавши вулицю у центрі російської столиці іменем "подвигу підрозділу "Беркут" і внутрішніх військ України". З такою ініціативою виступили муніципальні депутати Олена Ткач, Олена Кравченко та Марія Богомолова, інформує Лента.ру.
    Нова назва, на думку депутатів, повинна отримати частину Кудринського провулку між Великим і Малим Конюшківськими провулками. Вулиця Подвигу "Беркуту" з’явиться за півкілометра від Будинку уряду Росії.
    Окрім переназвання вулиці автори ідеї також запропонували створити "Площу подвигу підрозділу "Беркут" і внутрішніх військ України" ‒ вона буде утворена вулицею Подвигу "Беркута", Малим Конюшківським провулком і бізнес-центром "Новинський пасаж". На площі встановлять пам’ятний знак.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

слава Бо ... не вистачало ...
    тобто плану дій нема? досить просте питання, чи є план дій , чи нема, чому до вас звертаюсь бо більше революціонерів на лф нема ... я спробую спрощено, що у вашому розумінні революція? бо кажучи "йде революція" виникає відчуття, що не розуміється визначення терміну . ..

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я спробую на російській мові,

Не умничай.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не пересмикуйте. Громадянська війна в активній фазі розпочалась в кінці 18-го року, через рік після перевороту. На її перебіг мали вплив, як повернення з Імперіалістичної війни солдат, спад в економіці внаслідок війни, та багато інших чинників. Ви ж все намагаєтесь звести до аналогій. а їх не буде. Вчіть дєдушку Маркса.

Ваше прізвище не Грімм, не Перро? Стиль схожий...
    Мені пофігу, ким Ви мене вважаєте.

6. artobstrel

відповім на українській, не тупіть: якщо ви вперлися до салуну з якимось гаслами, то досить природно запитати про не зрозумілі моменти, я ж не в приват до вас заліз ... бо наголошено "революція йде!" а на питання куди і як? "нема плану - є революція!"

7. VasMT

Артем, оно Вам надо? :)))
    Ну сказал чувак, что идет, ну пускай себе идет...
    Хорошо быть безграмотным. Состояние можно воспринимать как действие, не понимая, что работа в физике, это прикладываемая сила помноженая на пройденый путь. Вот чуваки и прикладывают бесконечную силу народа для топтания на месте. В результате получают нуль.

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти просто деструкцією займаєшся. За місяць часу лінивий вже б зрозумів що куди йде.

Заява Союзу охвіцерів-запроданців України зрозуміла.

9. artobstrel

Вы то че на "Вы"? :)
    я первый раз столкнулся с настоящим "революционером" я так понимаю, что некая часть людей на мадане разделяет мировозрения сего субъекта, то есть действие - ради действия, но почему то на вопрос - "что будете делать?" - короткие гудки, интересно же, таких вроде еще не было ....

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

добре, але дуже просто в трьох тезах сказати як ви бачите куди що йде, а головне яким чином ... бо розуміє кожен на свій лад, розуміння це справа суб'єктивна ...

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я пропоную один квартал Повітрофлотського проспекту (де посольство Раші) перейменувати на Проспєкт лодкі "Комсололєц". І встановити меморіальну дошку з мармизою путіна та його словами "Она утонула".
    Як у 80-х рр площу у Вашінгтоні (посольство раші) назвали "Андрей Сахаров Плаза".
    Ще можна - "Вулиця Південнокорейського Боїнга" або "Солідарності з Ходорковським". Чому ні?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми будемо протистояти цьому

http://www.youtube.com/watch?v=goONVV106hc

Всіми можливими способами.

12. artobstrel

як ви можете протистояти якщо не здійснюється жодних силових дій? ви кажете йде революція, я питаю яким чином і куди йде, ви як приклад наводите Дудаєва який говорить на мій погляд херню (але то на мій) про силове втручання ... ну добре, звузимо, ви що проти Росії робите революцію???? це на слух якась дурня ...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну то копирсайся далі в 40-вих роках, "нацюках" і яценюках, я не нянька тобі.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Від цього меньше народу загинуло? Це по-перше. Громадянська війна була не тількі у Росії. Це по-друге. Громадянської війни в Україні не буде. VasMT казали... Це по-третє.
    Ви вже вивчили? :mocking:

Дякую за увагу. Продовжуйте керувати революцією зі Стрию. :hi:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Антимайданом хіба що. Домашнім. Товариш охвіцер і невістка. Але душею вони разом з Маріїнським парком.

16. artobstrel

та ви навіть не співрозмовник, не кажучи про "опонент", ви справляєте враження - "титушкі", який прийшов спеціально для того щоб у очах спільноти звести націоналістів до неадекватів, які самі не розуміють, що наголошують і закликають до чогось, не кажучи до чого ...

я прошу панство, може у пана революціонера особисте несприйняття мене, ну то таке, спитайте його ще раз: що вони планують робити ...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут націоналісти? Заклинило, чи що? На Майдані взагалі повний інтернаціонал, лиш тобі лячно.:haha:

18. VasMT

А Вам кортить, щоби у нас була війна?
    Я не керую тим, чого не існує. Продовжуйте вчити нас керувати із, як там воно у вас називається? З Хайфи.

19. sl4m

sl4m Well-Known Member

ага интернационал... интерНационалисты тогда ))) ... ну иначеб я ответа словам "Слава Украине" не слышал бы
    кст как вам такой вариант революции (ну хотяб теоретический =) ): гоп компания захватывает раду, АП, остальные администрации, янукович бежит с компанией, досрочно президент Кличко, амнистия Тимошенко, тимошенко на место Азарова, Ющенко становится советником президента, Тягнибок возглавляет СБУ, вступаем в НАТО, ясное дело -вступаем в ЕС(пока не понятно зачем )) ... но так кто то хотел), объявляем войну России...
    надеюсь без улыбки не читали =)

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Мається на увазі Кировоградський "Беркут"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)