Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

стрьомний тіпок, схожий на запроданця піндосів ...

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нафіга?
    Ви америку відкриваєте?
    :)))
    Про це говорено вже сотні разів. Але фанати євроінтеграції все думають, що вони ставлять ставки в цій грі...

• Подобається Подобається x 1
  3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Та ні. Все написано вірно. На чолі всього - економіка. Гроші.

---------- Додано в 07:54 ---------- Попередній допис був написаний в 07:52 ----------

Десь так. Може не так вульгарно, але розуміти процеси - цікаво. :)

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сашко Лірник

Я може щось не розумію в таємній грі престолів,але Майдан стоїть уже майже місяць,виходить МІЛЬЙОН людей,які налаштовані рішуче,а в результаті-лише "дикі танці".
    Я ціную шикарні концерти і єднання душ на Майдані.
    Сам такий.
    Але одночасно влада кладе великий болт на Майдан і нас усіх-їде підписувати ТС,тупо і відкрито фальшує вибори,аплодує винуватцям кривавого розгону студентського Майдану,скоро нагороди видасть беркутівцям. В прокуратуру викликають поетів і хапають на вулицях активістів. Чекаємо судів-трійок і показових розстрілів.
    А на сцену виходить очільник і плаче на весь майдан: "Ай-яй-яй,яка погана влада,вона фальшує і нас не слухає...
    "Якого хера?
    Що ще треба?
    Люди є,рішучість є
    .Чого скіглите?
    Скажіть прямо-ми не знаємо що робити,а хочемо просто тут простояти і злити Майдан,як злили все раніше. Схоже наші "лідери революції" розраховують лише на допомогу американських санкцій.
    А якщо вони не допоможуть-то тихо підуть святкувати новий рік під привітання Януковича в тілівізорі? Майдан не може виступати в ролі прохача у влади.
    А іншої позиції не видно.
    Може я помиляюся і є якийсь надзвичайно ефективний і таємний план,в результаті якого ригіанали здадуться?
    Не чути щось про такий план.
    І взагалі зі сцени замість конструктиву і стратегії лунає щось в стилі Турчинова:"Гей-гей,ми переможемо!" Цікаво як,якщо тупо стояти?
    Весь Майдан зводиться до чергового "страшного китайського попередження" владі і сто двадцятого замахування.
    Хоч би раз вдарили.
    Нє.
    Зате заспокоюють весь час-тихіше,обережніше,акуратніше...
    Замість "вище,швидше,сильніше".
    Знаєте чим мені запам*ятається Майдан?
    Фразою :Не піддавайтеся на провокації!"
    Дуже схоже на сумний анекдот,коли бандюк трахає дружину чувака,а той каже:"Потерпи ,мила,вже скоро". Як пацани в дворі :"А ти Васю з Борщагівки знаєш? От я йому скажу-і він тобі дасть!"
    Ух як страшно...
    Пацани спочатку дійсно пересрали.
    А зараз нічо,звикли.
    І з задоволенням спостерігають безкоштовні концерти зірок із вікон готелю Хрещатик.
    Якийсь піздєц.
    Маємо такий ресурс,таку шалену підтримку світу і плачемо,що на окрузі гопніки вкинули лишні бюлетені. Ви ж кричите "ррреволюція!!!" і тут же покірно йдете до цієї влади в прокуратуру виправдовуватися і своїх здаєте-як васильківців.
    Ніхера я не розумію в революціях мабуть.
    Бо це- не революція а карнавал по типу бразильського. Тепер уже традиційний.
    Вибачте мені за ці слова.
    Я сам щодня на Майдані і весь час з вами.
    Я дійсно не стратег і занадто емоційна людина мабуть.
    І не політолог і не професійний революціонер.
    І дійсно чогось не знаю і боюсь нашкодити.
    Але питання є і воно не має для мене відповіді поки що.
    Своїх думок я боюсь і не хочу викладати їх на загал-можу завести людей,а раптом не туди?
    Раптом з цього буде гірше,не хочу радити і закликати-але ж є ті,хто попереду,ті,які назвали себе очільниками і взяли на себе відповідальність.
    Я їм вірю і як в армії під час війни не обговорюю накази і виконую все що треба.
    Тільки нехай нарешті на шось зважаться.Що вони роблять і що пропонують?
    Я розумію що не треба крові,не треба розколів,не треба екстремізму.
    Згоден.
    І сам все роблю щоб не було конфліктів і мордобою.
    Ми їх жаліємо,але вони нас ні. Так і будемо чекати?
    Скажіть що саме ми чекаємо.
    Якщо є ціль і стратегія-я згоден.
    Я буду ходити на Майдан,віддавати останні копійки,підставляти своє плече і терпіти стільки скільки треба. Але не я а весь той мільйон скандує :"Треба діяти!!!"

• Подобається Подобається x 7
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ivan Semesyuk
    7 годин(-и) тому ·
    Бачу знову почалася в фейсбуках типова вкраїнська куйня "ой п***ць все просрали нічо не буде аааааа". Оця психічна нестабільність через день, шановні, плекається і розкручуються звичайними ФСБешними методами - різноманітними пораженчєскімі чутками і пі***жом. Дехто вміє вести інформаційні війни вельми професійно. Дебіли, не ведіться на цю куйню і не роздмухуйте вогник нудоти через кожні 24 години. Ви ж пойміть, що інтернет мережі в наш час - це нейронна система, фактично мозок громадянського руху, генератор і транслятор ідей. Своїми курячими психогойдалками ви підживлюєте вірус про*обу. От я, наприклад, пофідфренджував купу народу, не через свою "полум'яну громадянську позицію" або "революційний восторг", а через оце гугнівство і нудотство. Вібрація має бути стабільною і позитивною, бо так формується мислеформа успіху, якщо хочте - егрегор. Не нудіть, панове. Воно канєшно ясно, шо то усього лише фейсбук і вопше, але реальні події можуть як початися з кількох слів у стрічці соцмережі, так і не початися. Зараз багато шо вирішується тупо впертим і незрушним сидінням сракою на локації. Гартуйте дупи! Амінь.

• Подобається Подобається x 12
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А далі? Де гарантія, що усе не скінчилося б грамадянською війною? Чи Ви вважаєте, шо Янукович ось так віддав би владу за "здорово живёшь"?
    Бути запроданцем москалів краще?

• Подобається Подобається x 6
  7. artobstrel

ні, с чого? у чому феномен запроданця? що він буде гавкати на що скажуть ... можливо я помиляюсь, але судячи з біохграфії пана, виникає таке відчуття ...

8. Romko

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Феномен в тому, що одержує гроші за брехню (якщо то журналіст).

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

на майдані були нормальні люди але жопозиція їх відсунула.
    <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/vKwCdcMghlU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На жаль, це Чехія а не Україна. Європа! Так, молодь, передова частина суспільства бореться з кримінальною бандою. А смерди, які становлять переважну частину населення України? Голосують за банду. Бо хтось там дав 200 гривнів або гречки. Або просто всираються зі страху.
    Як один дописувач відгукнувся в УП на чергову перемогу гопоти на довиборах:
    Да уж, богата на быдло земля украинская. Какая может быть Европа?

• Подобається Подобається x 3
  13. Romko

---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

Українська національна гордість.:preved:
    Ви, певно подумали про сало?
    А от і не вгадали!
    Називається вона ТЕРПЕЦЬ!
    Про нього розповів відомий шоумен Дмитро Чекалкін, автор відомого пародійного серіалу "Операция ПроФФесор"

http://youtu.be/NjnlJvKQ9HQ

• Подобається Подобається x 2
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Alex Mochanov

Сейчас практически везде муссируются буквы про "во что превратили центр Киева??!!". Я тоже работаю на Бессарабке и центр мне - родной. И неудобств в связи с Майданом - хватает. И я тоже с гораздо большей радостью видел бы там праздничные ярмарки, а не баррикады. Но я готов смириться и потерпеть. Ведь сколько можно нас до такой степени не уважать? Бить ногами? Не считать за людей? Облепливать, как мухи гавно, мажорами, налогами, проверками и затхлым совком?! Мне глубоко безразличны и часто несимпатичны политики и "спикеры" майданной сцены. Я там - не из-за них, и не ради них. Пропитавшись Майданом, я могу с уверенностью сказать, что все там держится на среднем классе. На его остатках и осколках, потому что он Украине в нынешнем виде - никому, кроме самих себя - не нужен. Кто они, эти лавочники и предприниматели, адепты малого и крайне среднего бизнеса? Откуда повылазили и почему мешаются под ногами у Гаранта, Премьера и всемогущих всепобеждающих ментов? У украинского "мещанства" Майдан - это единственный и последний шанс выжить. А иначе - мусора, прокурорские, судьи и мажоры. И мы. Где-то под ногами. Или под сапогами. Кому как повезет?

• Подобається Подобається x 8
  15. Romko

НА ПЕЧІ (Українська патріотична дума)

Хоч пролежав я цілий свій вік на печі,
    Але завше я був патріотом, -
    За Вкраїну мою, чи то вдень, чи вночі,
    Моє серце сповнялось клопотом.

Бо та піч - не чужа, українська то піч,
    І думки надиха мені рідні;
    То мій Луг дорогий, Запорозька то Січ,
    Тільки в форми прибрались вигідні.

Наші предки колись задля краю свого
    Труд важкий підіймали на плечі;
    Я ж умію тепер боронити його
    І служити, не злазячи з печі.

Еволюція знАчна зайшла від часів,
    Як батьки боронились війною, -
    Замість куль і шабель у нових діячів
    Стало слово гаряче за зброю.

Може, зброя така оборонить наш край,
    Але з нею прекепська робота:
    Ще підслухає слово якесь поліцай
    І в холодну завдасть патріота.

Та мене почуття обов'Язків своїх
    Потягає служити народу;
    Щоб на душу не впав мені зрадництва гріх,
    Я знайшов собі добру методу.

Так нехай же працюють словами й пером
    Ті, що мають дві шкури в запасі...
    І, розваживши так, я віддався цілком
    Праці тій, що єдина на часі.

На таємних думках та на мріях палких
    Я роботу народну обмежу;
    Та зате ж для добра земляків дорогих
    Я без мрій і хвилини не влежу.

І у мріях скликаю численні полки
    З тих, що стати за край свій охочі,
    Слово ж маю на те, щоб ховати думки,
    Якщо зраджують їх мої очі.

До письменства я кличу, - звичайно, в думках,
    Щоб світило над нашою ніччю,
    Хоч, на жаль, мати книжку народну в руках
    Я признав небезпечною річчю.

О країно моя! я зв'язав свій язик,
    Щоб кохати безпечно ідею;
    Але в грудях не можу я здержати крик
    У годину твого ювілею.

«Ще стоїть Україна! Не вмерла вона
    І вмирати не має охоти.
    Кожна піч українська - фортеця міцна,
    Там на чатах лежать патріоти».

Слава ж нам! бо коли б дух народу погас,
    Не стерпівши свого лихоліття,
    То по йому хоч зо два примірники з нас
    Дочекають нового століття.

Слава нам! хоч би вмерла Вкраїна колись,
    Її слід буде легко шукати:
    А щоб краще навік ті сліди збереглись,
    Буде зроблено з нас препарати.

В.Самійленко.

1898

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    А Ви, я так зрозумів, впевнені, що він її віддасть через примерзший до бруківки геморрой?

Що далі, питаєте?
    Автора назвати?

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Каждый день народного восстания на защиту Конституции заканчивается тем, что люди ночью ждут нового штурма Майдана. Но сколько можно каждую ночь ждать нападения? Не пришло ли время перейти от защиты к наступлению?
    Ведь даже без попыток штурма Майдана, правящий режим все равно переходит в наступление – через суды, карательные, административно-полицейские органы. Янукович и его клика не остановятся. Машина репрессий запущена, чтобы революцию свести на нет и перевести ее в поле, которые они контролируют.
    Не зря Маркова и Анисимова оставили под арестом. Можно предположить, что цель правящего режима состоит в том, чтобы найти приводы и перевести лидеров оппозиции в ту же самую судовую плоскость, по которой в тюрьме сидит Марков, и находятся в розыске лидеры его партии. Какая разница, что это за партия? Под эту же самую плоскость можно подвести и лидеров оппозиции.
    Яценюку, Кличку и Тягнибоку можно будет закинуть, что они дезорганизовали всю экономическую и хозяйственную деятельность в Киеве и стране, инкриминировать им государственный мятеж. Поэтому нельзя играть по правилам этой власти. Победы были только тогда, когда не играли по их правилам. Именно поэтому далось взять под контроль здание КГГА, дом профсоюзов, уничтожить вампира-боввана Ульянова-Бланка (Лениана). А игра по правилам режима ведет к поражению. Именно поэтому проиграли 4 из 5 округов на довыборах, а сейчас Азарова не могут отправить в отставку. И если продолжать играть по их правилам, то можно все проиграть. Янукович будет выжидать, уничтожать энтузиазм массы, а затем начнет по одному отрезать лидеров восстания.
    Поскольку сценарий с кровавым разгоном Майдана власти реализовать не удалось, она теперь будет действовать более осмотрительно, с помощью судового крючкотворства. Медведчук в этом плане очень изысканный, а также Портнов – очень утонченная персона, именно он посадил в тюрьму Тимошенко. Надо вспомнить, как Тимошенко посадили. Пока она с режимом открыто сражалась, как лидер партии, она побеждала, а как только согласилась играть с ними в юридическое крючкотворство, оказалась за решеткой. То же самое может случится и с лидерами оппозиции, если они начнут садится с Януковичем за стол переговоров.
    Поэтому надо определиться, как действовать дальше – революционным путем или играть в наперстки с криворожско-енакиевской гидрой, в юридическое крючкотворство.

Олег Соскин, директор Института трансформации общества

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Абсолютно вірно, Ми всі разом формуємо нашу реальність, спочатку в головах, а потім і в реалі, просто треба робити те що треба, і насолоджуватись процесом...Вийде-класно, Не вийде-ну хоч цікаво і змістовно проведемо час :mocking:

19. Romko

І в СІЗО можна жити.
    На общій хаті досить весело - двіжняк,нові люди...

20. artobstrel

то я не Вам питання ставив, то риторично було, я сам і відповів:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)