Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Тому не бачу сенсу в косметичній "революції".
    Або міняти систему, або чекати, само розсосеться...

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Одесити написали хіт Євромайдану!

http://www.youtube.com/watch?v=De2mU1gJeyU#t=227

Нам надоело, за кого нас тут держат!
    Не будет больше здесь, как было прежде!
    И этот город – он наш, наша эта страна!
    А прогнившая власть больше нам не нужна!
    И мы поём здесь, у Чёрного моря,
    Но будет слышно нас и в Межигорье!
    Всем бульваром, Одессой, всей страной можем спеть:
    Банду геть! Банду геть! Банду геть! Банду геть!

Улыбаясь Дюку,
    На Майдане стоим!
    С Дюком и друг с другом
    Мы в Европу хотим!
    Дай соседу руку –
    Только так победим!
    Украину и Одессу мы не сдадим!

И 20 лет нас пытались делить
    По языкам, чтобы нами рулить.
    Но с украинцем и русский стоит, и еврей –
    И Украина для каждого станет своей!
    И здесь, и в Киеве вышли стоять,
    А значит, вместе нам всем побеждать!
    И мы с майданов своих никуда не уйдём!
    Ведь мы – хозяева тут, Украина – наш дом!

Улыбаясь Дюку,
    На Майдане стоим!
    С Дюком и друг с другом
    Мы в Европу хотим!
    Дай соседу другу руку –
    Только так победим!

Ты не отступишь – ведь ты одессит,
    На нас планета сегодня глядит…
    Москва, Варшава, Брюссель, Вашингтон и Пекин
    За нас не сделают – думать придётся самим!
    Дубинки «Беркута» – да, ну и что?
    За нами – правда, а у них – шапито!
    Мы выходим на площади этой зимой,
    Чтобы внуков оставить с нормальной страной!

Посміхніться Дюку,
    Й посміхнеться він сам!
    Він протягне руку –
    Я йому руку дам!
    Діти і онуки,
    Обіцяємо вам:
    Україна – це Європа,
    Переможе Майдан!!!

Улыбаясь Дюку,
    На Майдане стоим!
    С Дюком и друг с другом
    Мы в Европу хотим!
    Дай соседу руку –
    Только так победим!

Посміхніться Дюку,
    Й посміхнеться він сам!
    Він протягне руку –
    Я йому руку дам!
    Діти і онуки,
    Обіцяємо вам:
    Україна – це Європа,
    А ми – Євромайдан!
    Україна – це Європа,
    Разом всі на Майдан!
    Україна – це Європа,
    Переможе Майдан!!!

Улыбаясь Дюку, по бульвару хожу,
    Со второго люка на него не гляжу,
    Он протянет руку, и ему я скажу:
    «Я горжусь, что здесь родился, здесь и умру…»

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Український націоналіст - це не той,хто ходить і спить у вишиванці.

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо це синоніми, то чому Ви не написали націоналіст?
    Бо ці поняття далеко не синоніми.
    Ви весь час жонглюєте цими поняттями, плутаючи їх зміст.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може в тому і є основна цінність Майдану...революція свідомості

http://youtu.be/88U4vMCo7g4

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Якраз я не плутаю.

7. Dred

Dred Well-Known Member

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

То прикол? Думаю, то спеціально комедію зняли.

9. Romko

10. Dred

Dred Well-Known Member

А я думаю, що це совки виступають :)

11. IgorLvivM

Ну нафіг! Таких довбнів вже не існує! Остання була - Наташа Вітренко. Але ту прикольно було слухати. Може той дядько її б замінив! Давненько таких шоу не було. Шуфрич також здав сильно.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Розповідь без ейфорії

[16:42:56] Ом: решта все- якісь "подвійні відчуття"
    [16:43:32] Un.Known: а детальніше?
    [16:45:53] Ом: це вийде інструкція ціла ))) зараз попробую коротко описати
    [16:48:40] Ом: зайшли "в периметр" в 5 ранку - видовище просто з фільмів про постядерний світ - сіро всюди, глухі "металеві" удари, бочки з вогнем, поодинокі сірі люди навколо.
    [16:50:53] Ом: барикади реально вражаючі (думаю що у тебе є всі шанси їх побачити самій, якщо надумаєте їхати) Мішки зі снігом, лавки, троси, дошки, шини, металеві прути
    [16:51:32] Ом: і "дозорні" в оранжевих будівельних касках на барикадах
    [16:52:26] Ом: тобто барикади тепер значно мцніш і укріпленіші
    [16:52:54] Ом: що до організації: основне що я зрозумів - кожен робить що хоче
    [16:53:06] Ом: як по партіях, рухах, так і особисто
    [16:53:41] Ом: і не побачив координацї. жодної. "Сцена" живе своїм життям
    [16:53:49] Ом: барикади- своїм
    [16:53:56] Ом: палатки- своїм
    [16:54:19] Ом: Будинок профспілок - вхід по перепустках....
    [16:54:51] Ом: КМДА - черга чоловік на 300-400. люди сплять на сходах сидячи
    [16:56:55] Ом: я і своїми домовився зустрічатися кожну годину білья стрийської палатки (якщо мобільні не працюють)... "охорона" - діти зі Стрия, років 16-17, але зате з "бейджиками" ОХОРОНА
    [16:57:25] Ом: нафіга охорона - коли зайти може кожен і навіть були зайшли з прапором ПР
    [16:57:45] Ом: те що вони ходили до нас поїсти - це і так було видно
    [16:59:16] Ом: Бог з ними, нехай їдять - в такому сенсі "антимайдан" ПР зробила собі на клопіт
    [17:00:14] Ом: нафіга охорона, коли в 200 000 толпу двоє заносять дві сумки важкі такі.
    [17:01:58] Ом: до ... охорона, коли на Майдані 200 000, і ходить 1% а вийти НЕРЕАЛЬНО- через вузькі "дирки" в барикадах... не дай Бог... 2-3 пляшки з бензином розбити і підпалити в толпі - буде надцять тис...затоптано
    [17:02:29] Ом: я (ми) ходив кругами по периметру, "дивився" на людей.
    [17:03:09] Ом: в недлю в 8 ранку пішди на молитву. на сцені отці правлили Службу.
    [17:04:13] Ом: а тут 3 мужичка і 2 дівчинки. явно з буху, шапка на голові, руки в брюки. і обіймаються з дєвочками.
    [17:04:56] Ом: зробили їм зауваження, вони "а шо єто он сказал, нє панімаю"
    [17:06:20] Ом: вони перемістилися ближче до палаток (наших) - там тепліше і їжа є
    [17:07:08] Un.Known: гм
    [17:07:58] Ом: ржуть, курять плюють. (то ті - з антимайдану) зробили їм зауваження, вони зрозуміли що за ними дивляться і пропали
    [17:08:23] Ом: але де гарантія що якись придурок пяний не влаштує бійку тошо
    [17:08:39] Ом: я уже не кажу про якусь підготовлену провокацію
    [17:09:23] Ом: в неділю я не слухав віче, ходив з товаришем по майдану, таке враження, зо людти приїхали святкувати перемогу
    [17:10:12] Ом: реально - свято. музика, радощі
    [17:12:47] Ом: просто, факти.
    в 2004р країна/економіка проктично були паралізовані.
    зараз, всі працюють, все працює.
    Майдан - скоро назвуть республікою, бо фактично це країна в країні
    [17:23:18] Ом: узагальнюючи:
    я за, я підтримую
    не розумію:
    методів, засобів, непоінформованість, вдсутність координацї, відсутність елементарних моментів безпеки (та майте собі барикади, кличете "віче"- зробть норм вхід-вихід)
    [17:24:17] Un.Known: якби я була в Україні - я б в кожному випадку їхала
    [17:24:24] Ом: а ващє-то, може ти не в курсі, зараз основні гасла "банду-геть", і за Єврособз згадують. тобто зараз в основному народ стоїть за відставку уряду...
    [17:25:19] Un.Known: але моніторуючи більше джерел і бачучи це зі сторони, то враження, що це такий собі рок-фест Славське, перенесений до Києва
    [17:25:33] Ом: Олю, там не все так "веселково". Реально тре їхати і мати де спати, що їсти і т.п.
    [17:26:56] Ом: таГ - там дають поїсти, але (МЗФК) оголосіть зі сцени, ДЕ можна поїсти, ДЕ поспати, або принаймі координуйте, так там є палатка "координаційний центр" - але там біля неї нікого (може в середині і є)
    [17:27:32] Ом: добре що я зустрів "кума" - то в його бусі пару годин поспав над ранок.
    [17:28:01] Ом: і добре що не зіштовхнули 2 майдани
    [17:28:30] Ом: ти не чула історію про бойків, які приїхали на майдан?
    [17:28:54] Un.Known: нє
    [17:29:42] Ом: в пятницю здається було це.
    ведучий каже, підійшли мужчини, кажуть ми бойки, куди записуватися
    [17:30:12] Ом: а він їм: он там запишіться, хочете в охорону, хочете на кухню, очете волонтером
    [17:30:26] Ом: (то ведучий зі сцени розказував)
    [17:31:02] Ом: а вони: ви не зрозуміли, ми там вже були, ми приїхали цілим автобусом морди бити, ми не будемо записуватися волонтерами
    [17:31:11] Ом: де записують морди бити?
    [17:31:26] Un.Known: ...
    [17:31:46] Ом: він їм пояснив, що "у нас мирна демонстрація" і сказав, що покличуть їх бити морди після перемоги
    [17:32:25] Ом: а реально - народ так налаштований здебільшого. тобто якщо зараз якась "іскра" - то візьмуться за вила
    [17:33:35] Un.Known: також не здивуюсь
    [17:34:22] Un.Known: треба не тільки бачити мету, але й щось робити для її досягнення
    [17:34:28] Un.Known: йти до неї
    [17:34:40] Un.Known: а майдан топчеться на місці
    [17:35:38] Ом: ну, я так "чув" що до березня... тобто ПР "забє" на майдан і він сам себе з часом "потушить"
    [17:36:04] Ом: або поїдемо всім Львовом на Вечерю, на Новий Гот на "Йолку"
    [17:36:15] Ом: але до березня далеко
    [17:36:43] Ом: Олю, я нЕ бачив ЖОдного міліціонера, хіба коли йшла колона - то 2-х ДАІ побачив
    [17:41:43] Ом: завтра президенТ в рассию їде
    [17:42:12] Un.Known: говорять про зачистку сьогодні вночі...
    [17:42:14] Ом: а в четвер -"Миколая" - можуть розїхатися, або знову всі приїдуть на Майдан
    [17:43:24] Ом: я чув ці слухи в суботу. типу ВФЯ може ввести надзвичайний стан на 2 дні і поїхати, а ВРада тільки після 2-х днів може підтвердити/знати надзвичайний стан.
    [17:44:01] Ом: а то нічого що камісари Європарламенту будуть? я сам чув що будуть на майдані цілодобово
    [17:44:30] Ом: якщо буде зачистка до на ранок або спалять київ, або тільки пару будинків в центрі
    [17:44:41] Ом: Інтернет- сила!
    [17:45:46] Ом: прості люди їдуть на майдан на клька днів, потім дзвонять до товариша: я тут вже 3-4 дні. давай, прїжджай, заміниш мене. тепер твоя зміна. (я серйозно, сам чув)
    [17:46:35] Un.Known: так
    [17:46:44] Un.Known: а кияни взагалі дуже мобільні
    [17:47:00] Ом: короч... я в неділю питався в своїх "який нині день?"
    [17:47:14] Ом: розказувати можна довго
    [17:47:35] Ом: відповісти на питання чи я задоволений - не можу, бо я не їхав отримувати задоволення
    [17:49:00] Ом: бачив різне, і "політичний туризм" і простих чоловіків які приїхати відстояти і багато не потребують (2-3 год сну, раз в добу гарячий суп, пару канапок)
    [17:49:33] Ом: але ЇХ треба хоч мінімально координувати і не залишати напризволяще
    [17:49:54] Ом: (а то ведучі на сцені уже видихаються)

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чекати не можна. Оскільки народного лідера нема, треба заставляти чи кролика, чи боксера, чи шоколадного зайця міняти систему. Вибирати когось з них і заставляти міняти систему. І хай Майдан висить над ним домокловим мечем.

Memento mori maidan!

• Подобається Подобається x 5
  14. Un.Known

Як вибирати будемо? Хто буде вибирати?

Інфо для роздумів (і архіву)

Тут на hromadske.tv Mustafa Nayyem розказав про такого собі чоловіка Дениса Шевчука, котрий поставив був сцену ще на студентському майдані в листопаді (він також за словами Мустафи ставив звук і на податковому майдані). І в ніч розгону він вирішив швидко забрав свою апаратуру з #євромаймайдан'у. Потім він був і на круглому столі з президентами як представник Майдану, хоча його ніхто не вповноважував.

Я от знайшов відео http://www.youtube.com/watch?v=ZfWWVYcyA0Q&feature=player_embedded і кеш статті — «Майдан програв. Майдан припиняється» – офіційна заява (саму статтю вже видалили) http://clck.ru/8xD5x де він самовільно в п’ятницю оголошує що майдан має припинитися.

Такі от «співпадіння»

UPD.
    Про кгруглий стіл — Представитель Евромайдана покинул общенациональный круглый стол http://interfax.com.ua/news/political/181144.html

І ще, якщо то та сама людина, то він є лідером партії РУСЬ http://bit.ly/1bKY3Nn (стаття в вікіпедії з програмою партії)

UPD2
    Точно він, ось ролик з партією РУСЬ в Бердянську http://www.youtube.com/watch?v=5IAushMaFCo

UPD3. В коментарях вилізло ще одне прізвище Доротич Сергій, котре був озвучив Олександр Бригинець https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379060665563034&set=p.379060665563034&type=1 трохи пошукавши, видно що Доротич і Шевчук фігурували як ті хто оголосив про розпус податкового майдану — Майдан предпринимателей продали с потрохами http://obozrevatel.com/politics/majdan-predprinimatelej-prodali-s-potrohami.htm

• Подобається Подобається x 3
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я не знаю. Чи на виборах, чи на всенародному віче, чи в парламенті, чи на чорній раді, як завгодно.
    вчора всі ці речі проскакували у френд-стрічці. Так виглядає, що задуманий був майдан як технологія, але потім вийшов з-під контролю.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Черга проходить швидко, 5-7 хв. треба приходити до до 12 ночі, тоді є місце в залі, там тепло, в КМДА спати досить зручно, або вдень зайти відпочити, от тільки почуваєш себе як в зоопарку, за 10 хвилин проходить 20 камер провідних телеканалів, плюс сотня любительських...

Ще можна їхати на Нивки в Виставковий центр, там тепло і досить цивільно А ше можна піти в будиночок де йде поселення і знайти собі квартиру в Києві, два рази так ночував, оба рази були дуже приємні дівчата)) Незручно тим що зазвичай далеко їхати...

Ночувати на Майдані досить цікаво, але тоді зранку зразу треба йти спати, хоча б в туж КМДА, але я дуже не хотів би бути там під час штурму....

• Подобається Подобається x 4
  17. IgorLvivM

Ще одна деталь в пазли. Коли про це пішла мова, ще до розгону Майдану, я про нашого Садового подумав. Куди його? У співорганізатори, чи це щирий порив був?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може тому і так поспішно розганяли.....Слова Руслани про те що ми не прийшли сюди щоб приймати постанови а прийшли робити революцію, тоді просто зірвали народ...

19. Un.Known

Власне! Я таких розмов дуже багато чую, всі все розуміють, як організуватись - ніхто не знає.

Я якщо скажу, що вже різних п'ять сценаріїв читала - не збрешу.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Час покаже...Треба робити те що треба, і будь що буде...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)