Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гадаєте мені там є щось робити? Організовувати засідки, вузли загороджень, здійснювати бойове забезпечення, інженерну розвідку? Чи чистити сніг, тупцювати під Вакарчука, горланити "Зека-геть!" і цілуватись із антимайданом? Я це з успіхом можу і в Стрию робити.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

хм...не придивився.
    Але не не дивуюсь,чому з Миколаєва стільки приїхало в Маріїнський ґрєчкі пахавать халявнай...

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

І я підтримую. А от щодо дій, не впевнений.

5. Gron

Gron тафгай

Хіба я Вам докоряв?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Підмоскальники і підПРдунники вже пишуть, нібито у східних прикордонних містах та містечках росте курс рубля. Мовляв, публіка готується робити заначки на перші дні а також сподівається "встрєтіть новий год нє па львофскаму, а па маскофскаму врємєні"

Що з бидла візьмеш?

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

А про оце повинен пам"ятати кожен диктатор.

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

Я теж усвідомлюю себе частиною НАРОДУ.
    Але я не націоналіст, далеко не націоналіст. Антинаціоналіст. І завжди буду проти них, в яку б шкуру вони не рядились.

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

І червоно-чорний.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та нічого нового. Ви вичікуєте, на яку сторону приклонитись, аби потім не було соромно на форум заходити.
    Цілком погоджуюсь. Бо руки опускаються і в мене, а хто займається майданом більше, працює для майдану більше - той мусить бути зовсім розчарований.

Майдан, у даному випадку - це ті люди, котрі прагнуть змін.
    Зараз знайду сьогоднішню переписку з тим, хто повернувся з майдану - тверезо думаючої людини, може зрозумієте, що б Ви могли зробити.

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Борис кидайте Ви цю папіросу вона стрьомна: націоналістів в Україні 1,3 % (нацюків з них ще менше), мешканців ЗУ - 5 млн. проти 40 інших, які рускіє? я чи погано формулюю (що дивно враховуючи журналістське минуле) чи не можу пробити ... я наголошу ще раз, майдан повинен проходити під єдиною державною символікою, не націоналісти, не синьожупанники, не свободовці не повинні позиціювати майдан, як суто своє досягнення, це не означає що прям не можна прапорами потрусити, но справ класу "завалимо леніна, гада!" не повинно бути ... сьогодні є явище, яке більш масштабніше ніж у 2004 році, і найважливіша мета, це вплив саме на свідомість сходу, півдня, та і центру, сьогодні на тлі задовбаностью від безприделу віті можна реально об'єднати країну, щодо як деякі дописувачі кажуть "не відверне" , ще як відверне, скільки раз я чув фрази класу: "за кого голосовал? - за Януковича, так он же - дебил! - ну да дебил, ну а за кого? за бандеровца Ющенко??? " і на це зневажати не слід, це не один, не тисяча це мільйони голосів за такими мотивами віддаються ... підтримка майдану на місцях це також важливо, сьогодні у радикально-націоналистичних сил є нагода продемонструвати свою адекватність, знайти прихильників у "ворожому" таборі, але як бачимо це навіть в рамках ЛФ - "не канає" ... до речі, пани націяналисти, на майдані разом з комуністами, та серпасто/молоткастими прапорами себе як би почували? змогли б?

12. VasMT

Коли я пропонував як варіант, чи не 30-го числа, розігнати ВР, КМ, Президента, і лишити тільки наглядову раду з залученням представників ЄС-у, зі мною ніхто не погодився.
    А зараз вже пізно пити боржомі. Просрали шанс змінити ВСЕ. Тепер вам будуть цикати в день по чайній ложці. І ви будете із захопленням кричати "слава нам!". Ми добились відставки якогось там кота помойного, третього помічника шофера замміністра. Так що танцюйте під Руслану та голосніш кричіть "Зекагет!!!" Може вчує, та вступиться, чи метеорит в нього влучить...

13. taksist

taksist Well-Known Member

ось типовий шлях східняка.
    1. турист.
    2. стоячий декілька годин на майдані.
    3. пікетувальник - марші.
    4. волонтер/самооборонець.

туди достатньо приїхати і певний час там пробути - далі воно тебе втягує само.

14. artobstrel

ще, дякую за підтримку :drinks:

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

до речі а які плани надалі? вітя вже родуплився, майдан чіпати не буде, до якої пори буде майдан???

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому це не можна буде зробити коли будуть вичерпані інші засоби? Ніхто ж не знає як буде розвиватися ситуація...

16. Un.Known

Добре, суть понятна.

А тепер скажіть, що "бандерівського" зробив Ющенко свого часу, такого, аби люди вийшли на майдан? (Відразу кажу, я не прихильниця Ющенка, я хочу зрозуміти логіку - чим зек-дебіл кращий?)

• Подобається Подобається x 3
  17. artobstrel

Золоті слова ...

18. Un.Known

Спонтанно що? Привалив народ? Так знали, що привалить.

19. taksist

taksist Well-Known Member

ех...а були часи коли слово ДИКТАТОР не мало в собі негативного підтектсту...

20. artobstrel

як на заході народ робить стійку з гірчанням на комуняцьке минуле, так в нас роблять, таку ж саму стійку на "бандерів", як і Юлю, Юща - яро підтримували так звані націоналістичні сили, однієї підтримки з боку того ж Тягнибока, або його ненависть до когось - достатньо для коливання прихильності ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)