Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Анекдот в тему. Він і Вона.
    - Люба, я знаю, що у тебе є багато інших. А я на якому місці?
    - На другому.
    - Ух ти! А хто ж на першому?
    - Будь-хто інший!

Так і тут. Ляшко - не поганий варіант також. Поплавський. Кітка у мене розумна!.. Варіантів - безліч!

• Подобається Подобається x 2
  2. coolzak

coolzak Well-Known Member

НЕ хочу говорити неприємні речі але перевибори в 5 округах показали що ніщо не зміниться-буде тільки гірше.Майдан в теперішньому мирно танцювальному форматі є безглуздою забавою в боротьбу а "лідери" не готові йти на конфронтацію без якої отримати те що хочуть люди неможливо.Після любої невдалої революції наступає час терору і репресій.Шкода людей

• Подобається Подобається x 8
  3. IgorLvivM

Виглядає на те. Мабуть, "Майдану" треба було якось уважніше забезпечити чесність виборів. Не вірю, що такі результати - правдиві.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кровопролитие в Киеве организовали большие патриоты России и друзья Медведчука.

То, о чем уже 2 декабря знали все журналисты Киева и акредитованные в Украине коллеги, подтверждено документально: указания разогнать мирную демонстрацию студентов в Киеве 20 ноября отдал секретарь Совета национальной безопасности и обороны Андрей Клюев, а организовал и контролировал исполнение его 1-й заместитель Владимир Сивкович. Этот факт подтверждают протоколы допросов прочих фигурантов уголовного дела, возбужденного по факту кровопролития на Майдане 30 ноября. В частности, протокол очной ставки киевского градоначальника Александра Попова, начальника киевской милиции Валерия Коряка и самого Владимира Сивковича. Примечательно, что сам В. Сивкович, выпускник военного училища, имеющий звание офицера — на допросе запирался и лгал, пытаясь переложить свою вину на нижестоящих чиновников. Ознакомиться с материалами этого уголовного дела можно в статье Избиение студентов на Майдане: приказ отдал Андрей Клюев, организовал Владимир Сивкович. Эта ложь красноречиво характеризует одного из высших чиновников государства, отвечающего за вопросы национальной безопасности.Характерно, что сам Андрей Клюев старательно избегает общения со СМИ по столь щепетильному вопросу. Но сами вопросы к нему остаются. Например, такой: его личная роль в организации провокации 1 декабря на улице Банковой под зданием Администрации президента и тотального избиения журналистов (только сотрудников СМИ при садистской, изуверской «зачистке» «Беркутом» пострадало 45 человек!).

5. IgorLvivM

• Подобається Подобається x 5
  6. taksist

taksist Well-Known Member

східняк, який проживе на майдані неділю перестане боятися влади як її бояться східняки.
    українець в сенсі проживаючий в Україні заявляє владі що він є чесним фраєром а не що він - то лох чи терпіла.
    таку мову влада розуміє.
    що роблять західняки на майдані не знаю, я не західняк.
    але підозрюю, що якби не було західняків то я зараз би писав фіно-угорською мовою і писав про колю баскова та про дітей пугачової а не про свободи та права людей.

а ще є така штука як совість та сумління.
    можна скільки завгодно сидіти на канапі та вдавати з себе муд..реця але коли настає час то людина, яка заявляла що вона смілива встає та доводить свою сміливість а на канапі залишаються лише немічні.

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кто не с нами, тот против нас. В.Ленин
    Кто не с нами, тот против нас! И.Сталин

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якось раніше без суду обходилось...Це зовсім нічого не означає)
    Хоча найкраще що може влада зробити то завмерти і почекати....

• Подобається Подобається x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. IgorLvivM

А Ви далі ту комуняцьку ідеологію просуваєте! :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

• Подобається Подобається x 4
  12. IgorLvivM

13. VasMT

Давайте. А кого поставим?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що вожді Майдану є повні ідіоти, яким я радив ще два тижні назад відкликати своїх кандидатів в депутати по причині відсутності умов вибору в бандитській державі.

А Сталін нікого особисто не душив під час Голодомору.

15. Romko

16. VasMT

Я на нього не їду.

17. Gron

Gron тафгай

Сьогодні - я б Маккейна поставив.
    Але він мабудь не погодиться.

• Подобається Подобається x 3
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ромку, то відео ше за 22 листопада о_О:mocking:

19. IgorLvivM

Я вже писав: Ляшка, Поплавського, мою кітку (але я мушу бути з нею - давати їсти і міняти горшок).
    Кращих від ригів кандидатів - багато. І красти ми будемо менше.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, лишімо його в спокої. Бог нехай буде йому суддя. Єдине, що хотілося б йому сказати то те, що можна жити в Лондоні і бути патріотом своєї землі. А можна жити в Стрию і голосувати і бути тілом і душею на боці банди кримінальних злочинців.
    Але він трохи правий. Скільки будуть продовжуватись пісні і танці на Майдані. І мантри зека геть чи банду геть. Повірте, зеку і банді від тих мантрів ні холодно не жарко. Бо то не люди, а банда, злочинці.
    Чи є в когось якісь плани по взяттю влади? Не думаю, бо ситуація патова.
    На довиборах опозиція програла. Плебс чи то злякався чи купився. Чи те і те. Значить, як я неодноразово казав, що якби вибори відбулися зараз, знову перемогли б зек і пердуни.
    Фальсифікація? Звичайно була. Але якщо вона була в масштабах понад 20%, про вибори можна забути. Тоді вибори в Україні кінчились.
    На інші країни рівнятись нема чого. В Єгипті військо підтримало проти Мубарака і проти ісламських фундаменталістів. В Україні військо нічого спільного з народом не має. Та й чи те військо військом можна назвати?
    І останнє. Лівія. Повстанці взяли зброю в руки, зробили тимчасовий уряд, тимчасову столицю в Бенгазі яку відразу визнав Захід і підтримав.
    Може бути такий варіант в Україні? Вже не смішно...
    То який ще шлях щоб відібрати владу в криміналу? Може хто знає... Я не знаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)