Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

+100! На жаль, можу лише один плюс під повідомленням поставити!:haha:

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Почитайте тему!

• Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 7
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Саме тому на Майдані зібралися десятки політичних і громадських сил. УЖЕ зібралися. Хто досі не прийшов, той певно і не прийде.

Та ну, шо я не знаю його і його поглядів.

4. IgorLvivM

Я не був в Києві на Майдані. Пояснювати чому - не буду. Також "в розхід"?

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо гидуєте нацюками, то звісно.

6. IgorLvivM

Мабуть, не знаєте. Дозволю собі зацитувати своє ж повідомлення:
    І зелені плюсики під ним: artobstrel (Нині), Hyligan (Нині), KARABIN (Нині), Un.Known (Нині), Іспанка (Нині)

То чим погляди цих людей Вам не подобаються?

Це я трохи спекулюю, звісно. Але ілюстрація - показова. Якщо Ви з чимось не згідні - не спішіть поливати, паплюжити і вішати ярлики. Шукайте спільне, а не різне.

• Подобається Подобається x 3
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

IgorLvivM, я не пригадую вас тут, коли ваш друг іще не користувався на цьому форумі українською мовою і від поведінки титушки нічим абсолютно не відрізнявся, навряд чм він кардинально змінився.

Я не люблю розмов про "нацюків", такі погляди в мене.

8. IgorLvivM

Ні, не тому. І Артобстрєл ніколи не писав, що не йде на Майдан через це.
    У мене - свої причини, у нього - свої.
    Все це - є в цій темі.
    Я розумію Вашу реакцію. Я, можливо, в більшості, поділяю Ваші погляди. Тільки не треба отак відразу вішати ярлики на всіх підряд. :give_rose:

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Не знаю. Я справді тут недавно.
    А бачите, що пише? Причому, ніхто його не гнобив, не заставляв, не банив. Це - власне рішення людини! А отими безпідставними нападками з нашого боку ми що зробимо? Виховаємо "москалюгу" :), який буде щиро ненавидіти все українське!

Щоб Ви знали, Артобстрєл - націоналіст Півдня України! Хоч він сам ще того не знає! :haha: (Маю надію, що він того читати не буде! :drinks:

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви мене вражаєте, пам'ятається мені зустрівся я з ним в бані і побалакали ми як завжди про звірства "нацюків", ну як водиться. Полковник, Артобстріл, їх духовний лідер ще, стрийский охвіцер - одна бригада.

Ви мене хочете здивувати шо він проти Януковича, так он в Криму самі які є сподвижники Маркова - теж проти Януковича, уявляєте? Вони що, мої однодумці?

10. ykp

ykp миється в бані

Как же вы достали с своим майданом:diablo: идите работайте.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От з ким треба сратися, Дзеко. Ви не ту мішень вибрали.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

В баню..

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

13. Gron

Gron тафгай

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

15. Gron

Gron тафгай

16. IgorLvivM

Не маю що особливо писати.
    Якщо мова зараз про Майдан і усунення діючої влади - я з ними! Ми ВСІ повинні бути зараз разом.
    І як писав кільканадцять сторінок тому той же Артобстрєл, якщо червоно-чорні прапори на разі лякають людей Півдня і Сходу, то я готовий залишити національні і всім разом валити Янушеску, Азірових і інших ригів.

... Не дивуйтесь. Ви, я так розумію, з Західної України. І я, і Ви знаємо про ті часи від очевидців. А Сходу та Півдню все життя розказували, що "бандерівець = вбивця та фашист". Вони не можуть в секунді перекреслити цей світогляд.
    Давайте скинемо бандитів. Потім запросимо Артобстрєла, Полковника, Василя, Ромка. Сядемо за кавою. Ромко розкаже про свою роботу, яку проводив раніше. Василь розкаже те, що відомо йому.
    Ми побачимо, що Південь чи Схід - не дурнуваті зомбі. Артобстрєл чи Полковник побачать, що ми не тупі фашисти... Розберемось якось!
    Головне - чути співрозмовника, прийняти, що у нього може бути інша думка. І всі, у кого є хоч звивина в голові - зрозуміють одне одного і приймуть.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чрезвычайно хотелось бы ошибиться, и поверить в то, что в криминальном синдикате, который называет себя «Партией Регионов» есть здравомыслящие, патриотичные и смелые политики.

Которые завтра вдруг поддержат вынесение в повестку дня вопроса об ответственности правительства и проголосуют за отставку кабинета престарелого Николая Азарова, ряд членов которого несет прямую ответственность за кровавые события ночи с 29-го на 30-е ноября и предательский по отношению к национальным интересам Украины отказ от евроинтеграции.

Однако, при всем своем мировоззренческом идеализме я трезво смотрю на вещи в сфере политического.

Достоинство не входит в пакет качеств членов криминального синдиката из третьего мира.

Впервые в истории преступная группировка прорвалась к рычагам управления целой страной, и немалой, да еще где — в Европе!

Майдан должен понять — синдикат не отдаст власть демократическим путем.

Остающиеся во фракции депутаты — обычные бойцы, «быки» и «шестерки», отличающиеся от Вадима Титушко и его коллег лишь возрастом, часто малоэстетичным внешним видом да весом.

Их задача — выполнять приказы «бугра». А политическая деятельность — лишь имитация.

Ничего не указывает на то, что синдикат готов к переговорам.

Наглая фальсификация выборов во всех «проблемных» округах (впервые в своей истории уважаемая украинская организация — Комитет избирателей Украины — настолько категорична в своей оценке).

Аплодисменты, прозвучавшие на встрече депутатов фракции, в адрес Андрея Клюева, организатора, согласно показаниям уволенного стрелочника Александра Попова преступлений против украинского народа.

Расправа с главами госадминистраций на территориях лояльных Народу, а не Банде.

Задержание таможенниками Василия Филипчука.

Итоги заседания «фракции» — разберемся после Нового Года.

Все это свидетельства того, что режим намерен идти до конца. До удивленного рассматривания Муаммаром Каддафи своих волочащихся по земле кишок.

Взгляните на тех, кто подписал заявление привлечь медиацию со стороны ЕС – это же натуральная клоунада группы депутатов, наиболее замаранных в деле клеветы на Народ (Анна Герман) и попытках организации путча с помощью привоза в Киев подконтрольных бандитских группировок (Вадим Колесниченко, Олег Царев), а также несколько людей Дмитрия Фирташа (Мирный, Ян Табачник и др.).

Явное отвлечение внимания от факта постепенной концентрации в столице подразделений бандитов в погонах и без.

Теперь к делу.

Меньше Ганди — больше Че, Майдан!

Я понимаю, что «властители дум» или «попечители» протеста — не будем называть их лидерами, так как это генерирует конфликты — всячески избегают ситуации человеческих потерь. В этом они видят — и правильно – свое моральное отличие от представителей криминальной власти. А также есть тенденция ухода от правонарушений.

Но это не может продолжаться долго. Это ведь вам не президент Саркози и студенческие протесты, и тем более — не де Голль, и не Франция 1968 года. Это Украина 2013 — страна, захваченная мафиозной группировкой с ментальностью колумбийских или нигерийских уголовников, и ощущающей поддержку нескольких таких же криминальных режимов извне.

А это значит, что и лежачих и сидячих протестующих будут бить дубинками по голове и почкам — мы уже это наблюдали, а если надо, уголовники будут и стрелять в народ.

Потому что мы для них не народ — а наглое быдло.

Да, заявления СБУ и МО прозвучали обнадеживающе, но не содержали главного — а именно «находимся на стороне украинского народа». Соответственно, во внимание их принимать не следует. Тем более, что МО руководит галантерейщик, а СБУ — верный слуга режима и симпатик Кремля (примечательную фотографию, думаю, все видели?)

Тем временем, патовая ситуация начинает исчерпываться — более того, Янукович использует ее для того, чтобы еще более уменьшить влияние в Кабинете тех самых олигархов, на которых вы так романтически надеетесь. Уволив Грищенко, Прасолова, Короленко — людей Фирташа и Ахметова.

Не стоит вообще надеяться на олигархов — банда стоит вовсе не на них, а на силовых структурах и молодежных группировках бандитов-спортсменов (между прочим, «спортсмены» — так было и в Болгарии до начала ее чистки Европейским Союзом — и эта чистка привела к нытью и сопливым обвинениям в адрес Брюсселя и его политики). Если Ринат Ахметов или Дмитрий Фирташ и хотели бы втайне лишить Януковича своей поддержки, в открытую они сделать это просто боятся — боятся получить пулю или угодить на зону. Неправедно нажитые богатства — кандалы на их ногах.

Если Майдан так уж не хочет насилия — правда, мне кажется, что к насилию не готовы некоторые нервные парламентские политики да философствующие не ко времени идеалисты, а отчаявшиеся люди давно готовы — тогда пора приниматься за экспансию.

Больше зданий для размещения ополченцев.

Больше блокад. Больше и толще оцепления — парламента, других ключевых объектов.

Формирование, наконец, народного правительства, народных правительств в освобожденных от власти банды областях, районах и городах.

Никакого доверия обещаниям и словам Януковича и его слуг — они не стоят бумаги, на которой написаны. Неужели вы забыли о котятах?!

Вести переговоры можно только с теми, кто официально покинул фракцию и партию, и на камеру выкрикнул «Зэка-гэть». С прочими бандитами можно общаться только в том случае, когда они стоят на коленях с руками за головой.

Сколько же можно петь песни, Майдан?

Бандит понимает только силу, мирный протест и концерты, фотожабы и перформансы его могут пугать, но никогда не заставят сдаться.

Поэтому дни гордости должны смениться днями гнева.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви точно несповна розуму. Вони Патріоти. Патріоти України. Патріоти своєї Землі, Батьківщини.
    А Ви стверджуєте, що я це заперечую... [​IMG]

То піпєц... А я про що кажу? Скільки раз повторювати - відновлення союзу, це вавка в голові свідомінутих. Ними придумана, аби людям мозги морочити.

Такі, як Ви, брехали в 2004-му про російський десант. І зараз брешете. Бо ця брехня росте не від реальних фактів та подій, а від намагання напустити диму.

Ще тьотки з Америки бракує і чувака з Бундеса... І буде повний комплект відповідальних борців.

От тому що я, як людина думаюча, не бачу дій, направлених на зміну системи влади, дає мені право не називати те, що зараз відбувається, революцією. Не бачу. Т.з. лідери висунули три нічого не значучі вимоги, які абсолютно не міняють нічого. НІЧОГО. Повторюється 2004-й рік. Розмови про набивше оскомину "перезавантаження влади" - тільки слова. І сто разів правий Грон. Немає чого робити на тому майдані.

А за що? Ви можете зформулювати мету цієї акції, але без порожніх слів "про свєтлоє будущєє"?

Пане Ігоре. Мова йшла не про нацистів, а про нациків.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а потім їх буде лякати синьо-жовтий прапор і ви підете валити Янушеску разом з ними під червоним прапором чи триколором? Як глибоко ви готові прогнутись перед тими, хто називає українських героїв убивцями і бандитами?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене на роботі люди з Миколаєва, Севастополя, Дніпропетровська, Харкова переживають за Майдан і виходять на Майдан, нічого їх не лякає. Це міф. А ті, кого лякає, тих уже нічим не переконаєш, це питання віри.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)