Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

реальщина, мы как бы не в креативе соревнуемся как есть ...
    я же говорил - не верим что станет лучше, верим что если этого не убрать он станет хуже, еще хуже ... сейчас происходит диалог с властью, и чем ярче этот диалог тем больше власть будет стараться идти на уступки и вести себя хоть немного но скромнее .... взять например Ющенко, при нем такого отжима бизнеса как сейчас не наблюдалось, агитаторы на предприятия не приезжали, а если и приезжали то куда как тоньше действовали, а сейчас - "пшейди на митинг или уволю" ... и это в гос учреждениях ...

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як щойно, о 23.00, 6 грудня 2013 р., від редактора найбільш поінформованого в світі журналу The Economist пана Лукаса, стало відомо, що сьогодні В. Янукович у Сочі, разом із В. Путіним підписав стратегічну угоду з Росією про вступ України до Митного союзу. В обмін начебто на п'ятнадцять мільярдів доларів США позики в РФ і дешевий газ – за 200 доларів. Читайте тут.

Ось вам, друзі, і Європа…

Аж тепер стає зрозуміло, чому світова преса сьогодні здивовано написала, що 4 грудня ц.р. українська делегація ЧОМУСЬ не приїхала на підписання договору про реверс газу обсягом не менше десяти мільярдів кубічних метрів на рік із Словаччиною. Більш детально про це можна дізнатися тут.

А в цей час на прямому ефірі телеканалу ІНТЕР у студії Савіка Шустера регіонали О. Єфремов, О. Лукаш, Л. Кожара, Н. Королевська і далі дурять народ – ми, мовляв, підпишемо Асоціацію з ЄС. Двері для нас відкриті…

Який цинізм влади…

Що далі?

За відповіддю відправляю вас до сьогоднішнього поста блогу Юрія Луценка, який із приводу цього написав: "Якщо Янукович здає Україну Росії – це силова розв'язка, неминуче глобальне протистояння і велике кровопролиття..."

Не приведи, Боже...

• Подобається Подобається x 8
  3. artobstrel

щось не віриться, щоб угоду про вступ, здається мені що там механізм трішки складніший ніж - зустрілись підписали, може вутка? до речі взагалі не знаю які умови того ТС про що там взагалі йдеться ... але, у умовах сьогодення, робити таке це треба бути повним дебілом (що навряд, бо яник це не голова, думає за нього хтось іншій) а це означає о хтось щось вирішив, прорахував наслідки, та готовий до того що почнеться ...

• Подобається Подобається x 6
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Так в том то и дело, что рядом сейчас один Азаров остался, а ему на Украину и граждан ее всегда было наплевать.

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

на Украину всей власти плевать - это аксиома ... так было и так будет. любая власть думает только об одном собственном укреплении, поэтому единственный сдерживающий фактор - это страх, я не думаю что они там все такие бесстрашные, потому как именно в таких условиях к власти приходит Ленин, Гитлер, Сталин, на волне народного возмущения, а потом бывшей власти как правило становится худо ...

• Подобається Подобається x 5
  6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я себе заспокоюю тим, що це все-таки наразі не офіційна інформація. Джерела редактора Економісту могли помилитися, можливо, це дезінформація. В будь-якому випадку, якщо сьогодні щось було підписано, це вже завтра має бути оприлюднено в ЗМІ.

Хоча..від того придурка можна чого завгодно чекати.

• Подобається Подобається x 4
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Для того, чтобы этот фактор сработал мозги и нужны (без мозгов трудно даже испугаться).

8. artobstrel

для тех кто стока натырил "безмозглие" исключено ...

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А з іншого боку - "сила есть, ума не надо"

• Подобається Подобається x 1
  10. taksist

taksist Well-Known Member

в 8 годин мав інсайдерську інформацію про те, що путін отримав Україну в митний союз.
    я сказав що не вірю.
    мені переповіли деталі угоди.
    мене це трошки похитнуло але спробував думати льогічно - невже така секретна інформація стала відома мені, простій людині, яка просто примудрилася бути присутньою цілком випадково при обговоренні питання втаємниченими особами....
    вирішив що такого бути не може і сказав що все ще не вірю.
    для себе вирішив що це дезинформація або контргра опозиції.
    хота так як грає позиція так утопленики краще грають, меткіше.

...
    зараз, коли інфа про угоду вже почала поширюватися як кола на воді я вже не знаю у що вірити, бо ті деталі, які я почув звучать так - ГРОМАДЯНСЬКА ВІЙНА.

і хоч моя віра дуже похитнулася але продовжую думати ЩО НЕ МОГЛИ ВОНИ ЗАРАДИ ТУПОГО БАБЛА ДОЗВОЛИТИ ПОЧАТИ КОЛОТИ РАЇНУ НАВПІЛ...
    ну це ж те саме що зарізати курку, яка несе золоті яйця.
    або ж варто визнати що або сам янукович або його найближчі впливові радники напрямки керуються з кремля.

отже спробую все-таки льогіку ввімкнути.
    є армія, яка присягала не пускати агресора.
    якщо ця криза спровокує грмадянську війну то армія по льогіці повинна стояти і не пускати росію в Україну.
    за жодну ціну.
    всередині України якщо буде силовий сценарій то на боці узурпатора внутрішні війська, спецпідрозділи, каральний апарат генпрокуратури, инше.
    в опопзиції є лише гола правда, мирні люди і можливі санції америкиі малоймовірні санкції европи.

перевага на боці узурпатора.
    але якщо за ЕС 60% а як сказав порошенко 69% а за митний союз було 31% а стало менше але невідомо скільки то невже узурпатор внаглу, поперек волі народа спробує піти?

отут і вигулькує рояль в кущах - референдум комуністів за митний союз.
    хто забув нагадаю...
    катеринчук писав у позові що референдум комуністів треба заборонити бо він йде в розріз з законом про евроінтеграцію.
    підконтрольні суди януковича референдум заборонили АЛЕ ПОО ФОРМАЛЬНІЙ ПІДСТАВІ..
    я тоді як божевільний ппочав бити в дзвони і волати - люди, янукович нас дурить евроінтеграцією, він готує нас в рабство віддавати росії.

мені ніхто не повірив, дехто взагалі почали називати януковича козаком...

боже, ну чому ти позбавив розуму цих людей так що вони на правду кажуть брехня а брехні вірять як правді,,,,????

11. Romko

У ніч з 6-го на 7-е грудня зі сторони Севастополя у бік Сімферополя зафіксовано рух військової техніки Чорноморського флоту Росії. Як повідомляють цивільні водії – автоколони, що складаються з “УРАЛів”, які призначені для перевезення особового складу, з номерними знаками російської армії на протязі де-кількох годин пересувалися у напрямку столиці Криму.

Нагадаємо, що за де-якими даними, не виключається можливість залучення спецпідрозділів Чорноморського флоту Росії до придушення громадянських акцій у Києві та інших містах України.

12. zet

zet Дуже важлива персона

не забывайте две вещи:
    1) Янукович только лицо ПР, но не мозги
    2) Вообще-то "мозги" олицетворяли те, кто спрятались в первых рядах (например, глава администрации президента)
    3) похоже Янукович сливает независимость Украины..

13. Romko

14. kym

kym Well-Known Member

Те що це чергова "утка" майже не сумнівіюсь. Передивився всі останні анонси статей The Economist . Найшов там тільки статтю про кризу в Україні де написано
    Ще там є про смерть Мандели, про тайванських гоміків.... про Митний союз і Януковича не знайшов... пошукайте може погано дивився.
    Тепер про причину появи цієї "утки" . Очевидно влада все ще не відкинула плану силового ваирішення кризи в Україні. Ця "утка" напевне повинна стимульнути протестантів на штурм АП.... але "утка" примітивна і не подіє бо багато українців вміють читати англійською. А Азіров ще живе часами СеРеСеРу коли тільки російська була другою мовою. взщагалі проблема Мутного союзу трохи перебільшена. Янукович ніколи її не підпише бо ще не сказала свого слова США де є банки в яких "сімя" тримає гоші. США буде тиснути на максимальні важелі щоб Україна не стала під безпосередній вплив Москви.... тут наші інтереси збігаються. Чому - думаю не секрет що з Україною вага Москви у світовій політиці серйозно виросте... а українцям від того нічого доброго не буде - бо спілка з москвою - крок назад. Тому раджу сім казати що про Митний союз то все - провокація.

15. hrim

hrim Well-Known Member

Новина про МС ся називає "вброс". Перевірка реакціїї для визначеня подальших дій.
    Великим недоліком Майдану є дефіцит реальних (тактичних, зокрема) лідерів. В цих умовах зростає потреба контрпровокацій. В Вікіпедії вже є стаття про "тітушків". До речі, в російській версії вже "предлагается к удалению". Зазначу з памяті - БТР з морквою, бомжі, алкоголіки з веселковими прапорами ЛГБТ на фоні маніфестантів, грейдер, відео факту синхронного виходу десятків-сотень молодиків і Беркуту... Варта це все десь збирати разом для можливості впізнавання, оповіщення, переслідування...

Перепост:
    "За інформацією отриманою з надійного джерела стало відомо, що зрадники України так звані офіцери Павлоградського СБУ підготували 400 людей, які виїжджають в Київ з Павлограда для вчинення провокацій і погромів. "Ми будемо там бити вікна в будівлях, палити магазини, калічити людей, за це нам обіцяні солідні грошові винагороди", - на умовах анонімності інформацію підтвердили відразу декілька з павлоградських "тітушок". Автобуси з озброєними провокаторами мали виїхати в Київ сьогодні зранку. Також стало відомо, що для участі в акції підбирали людей, які мають коріння в Росії. Крім того, співробітникам СБУ рекомендовано опрацьовувати і мешканців Крима, які налаштовані проросійськи. Джерело яке повідомило нам інформацію не виключає, що за діями СБУ, стоять їх старші "товариші" ФСБ Росії".
    Якщо неправда, перепрошую.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. Romko

Кацапизм...ніколи не сумнівався.

18. Romko

У держави нема постійних союзників або ворогів, проте є постійні інтереси.
    В.Черчіль

Цікавий аналіз того,що відбувається

19. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Самий перший лінк на цю тему - я давав першоджерело. Твітер редактора. Це не стаття в газету через годину після візиту яника.

20. Romko

Горизонт возмездия. Густав Водичка

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

По ту сторону забрала. Бойцы «Беркута» в соцсетях (ФОТО)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)