Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тобто Ви наполягаєте що уся ця сотня тисяч - це хто? нацюкі? УНА-УНСО? Свобода? хто?

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

якийсь дуркувастий вивод ... я десь сказав що мені заважають націоналісти? я лише про нацюків казав ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

Це українські націоналісти і люди які підтримую український націоналізм.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобі "нацюки" заважають боротися проти фашистської влади Януковича?

4. artobstrel

неа ... я б і сам орав, це що я націоналіст? десь ще збиралось стіко националістів ?

неа, я не хочу щоб в наслідок цієї боротьби нацюкі пришли до влади, фашистська влада? з якого? цо то фашизм:
    як бачимо що там і нацюкам є мсце у визначенні, янукович з цого владою бандит але не фашист ... тре речі своїми іменами називати ...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Твоя справа. Але якщо хтось ще не зрозумів досі, настав такий час, коли по форумах це з'ясовувати вже немає змісту. Все вирішується на вулиці. Такі як я з такими як ти або знайдуть спільну дорогу, або такі як ти будуть під Януковичем, отже за Януковича. Та власне це й так зрозуміло. Ти чому не в Маріїнському парку досі?

6. artobstrel

мені твоє "тикання" трошки того .. але в цілому згоден, собсно я за це вже давно агітую, але завжди як не "смердячій совок" так "зомбовані" ...

а що там?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти досі не знаєш "шо там", ніде не був, нічого не бачив, а розвиваєш тут якісь нафталінові терії про "нацюків". Поліцейська держава розганяє людей по ночам, тримає політв'язнів, використовує силовиків як провокаторів, країна на грані громадянської війни, а тебе хвилює що хтось вітається "Слава Україні"? Ти гониш?

• Подобається Подобається x 3
  8. Dred

Dred Well-Known Member

Скоріше манкурт :)

• Подобається Подобається x 2
  9. artobstrel

агов, воїн, тут 98% таких, так шо "йа воевал я в р. е. " тут якось не канає ...
    - брєд, хто з ким? за що? за януковича? ги-ги ...
    саме в цьому полягає складність спілкування з нацюками, що не кажи вони чують лише своє ...

ну добре, я якось не загадувався що тим самим буду підтримувати ідеологію пронацюків, тоді "сала херойам" ....

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"Як і злостиві перекручення. Але є адекватні коменти з РФ:
    Отказ Виктора Януковича подписывать соглашение был лишь самым самым началом. И если бы власть не обратила тогда на протестующих внимания, сейчас бы все давно уже разошлись по домам. Не такая уж и большая проблема — не подписали в этом году, подпишут в следующем, когда президентом будет другой — честные выборы и свободу слова здесь еще никто не отменял.
    Но власть повела себя совершенно по-идиотски. Тридцать избитых человек, даже если они и кидались камнями и палками в отряд спецназа — это непрофесиионализм. И на следующий день на Майдан пришли уже тысячи. Потом было столкновение на Банковой, где людей добивали уже лежачих, и на улицы вышел миллион. Потом были сносы баррикад и совершенно глупейшая попытка зачистки Майдана — и в это воскресенье ожидается самый большой приток людей. Каждый раз власть делает все, чтобы Майдан увеличивался в размерах раз от разу. Теперь здесь даже ночами постоянно находится тысяч по десять. Из первоначальных трехсот."
    http://www.snob.ru/selected/entry/69375

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Всцятися можна зі сміху...

• Подобається Подобається x 5
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  13. Dred

Dred Well-Known Member

Ахферісти :)

14. taksist

taksist Well-Known Member

мене зацікавила інформація про виготовлення европейцями з українських дівчат консервів.

хто знає - в яку ціну мені обійдеться партія в пару тон для проби і де гарантія що то саме якісні українські дівчата а не другосортні російські?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За Дєнь Пабєди! Очевидно для тайожнопітеків поняття цивілізаційного вибору залишається поза досяжністю.

16. artobstrel

це хто тут цивілізація? нацик який спілкуватися не вміє, рогуль - для якого не існує чужого бачення та інакшої точки зору? та то не цивілізація - то роуглівській-нацик, він і його 1,3% повинен йти у в нах ...

ось оце справжній титушко і є, який нібито за національними гаслами робить усе можливе щоб адекватні люди від майдану шарахались, болтяку вам януковича підлабузники, слава Україні, слава Героям!

• Подобається Подобається x 4
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що він каже?

18. Gron

Gron тафгай

Він каже, що незважаючи на Ваше хамство, проти влади та за гасла, втч, майдана.

• Подобається Подобається x 8
  19. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Dzeko, Ви трохи не в темі. Я про Артобстєла (нехай пробачать мене модери і Артобстрєл). Людина має свої погляди. В принципі, дурниць не пише. Не тролить. Чудовий представник Півдня країни. До речі, яких тут багато. А в нашій Державі - ще більше!
    У нас у ВСІХ збочене поняття нациків, нацистів, націоналістів, фашистів, комуністів. У нас - в одну сторону, у Артобстрєла - в іншу.
    Давайте так. Дві крайності. Чи дві рівності навіть.
    Одна. Українці - обраний народ. Всіх жидів, москалів, грузинів, татар, комуністів і т.д. - вішати. Є у нас такі? Є на Майдані такі? Нема!!!
    Друга крайнісь: комуніст = Сталін, Лєнін = голодомор, репресії тощо. Є таке? Не знаю. Думаю, що ні. Система сама - збочена, звісно. І повертати її не треба. Але Сіманєнку і К - в задниці ті голодомори і репресії. У людей свій бізнес. Присутність у ВР дозволяє їм його підтримувати та розширяти, по можливості. Їм нафіг ті Лєніни з своїми збоченими трактатами.

Але суть не в тому. Суть в тому, що ми, НЕ представники цих двох крайностей, повинні навчитись чути одне одного. Всі ми - проти тюремної банди, яка є зараз при владі.
    Чим швидше ДО НАС ДО ВСІХ ЦЕ ДІЙДЕ - тим швидше та простіше ми досягнемо НАШУ СПІЛЬНУ МЕТУ.

Будьте дружніми та відкритими. ПОЧУЙТЕ одне одного. Без емоцій. Сприйміть те, що у когось можуть бути інші погляди. Які співпадають з Вашими на 10, 40, 80, 99 відсотків. Це що, означає, що їх треба гнобити чи розстрілювати? Це ж і є фашизм чи комунізм.
    Я маю надію, що тут емоції, а не дурість?

• Подобається Подобається x 10
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не бачу підтримки гасел майдану. Я так розумію треба позабирати звідти "нацюків", тоді вельмишановний пан порадує нас своєю присутністю, а так - зась.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)