Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

йптель! када десант був? щось я провтикав )))

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 10
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Учєнія в них...

4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Арбузов потроху виходить на перший план.
    То в Європу їде, то вже Бюджет-2014 анонсує.
    Виглядає, що Азірова таки сунуть.
    Де-факто - вже давніше. Де-юре - зараз почали. При Майдані.

Хммм... Я чомусь думав, що Ахмєтов мав би туди Вілкула сунути.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

крім Ахиєтова є й інші...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Азірову скільки років?

Не посунули б - мусив би сам піти. А виглядає, що "виконують вимогу".

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? дайте посилання а то я не розумію до кого та "клюква" була адресована ...

8. Romko

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло Ви. Бо намагаєтесь натягнути кондом на глобус.
    Ви не розумієте слів.
    Подальші розтікання про якусь перезагрузку, перезавантаження, Кравчука, не більше, аніж легкий натяк.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Пацифіст не може бути скептиком? А скептик пацифістом?

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

А що Ви помітили?

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Очередной бред свидомых брехунов. Я уже писал, что мне одна "фронтовичка" две недели назад уже пэла, про москальский десант.
    Неужели Вы верите этой брехне? Вы ж не нацик безмозглый...

10. Romko

Не розумію я,нащо взагалі ті "вибори"...:dntknw:

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Прочистіть си вуха цвєчком і послухайте уважно ще раз.
    Особливо з 1.38.
    І досить вже брехати.
    Півмільйона людей кричить - Слава Україні - Героям слава!,Ми - нація!
    а Ви переконуєте,що вони не патріоти.
    Забрехались Ви вже,як і Ваш укоханий бох.:)))
    не хочуть українці,ані Ваших смердячих вождів,ані Вашої смердячої сересерії.

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

На Ваших засиканих однодумців,в Маріїнському,всі вже надивились.

11. avatarwin

У мене вже памперси закінчилися, і прошу мене більше не смішити ,що до стратегії різних ассоціацій, не має значення з ким і коли. Там на верхах вже давно усе продумано і іде по плану. Безумовно під тиском народу, чи без тиску вони вже давно вирішили куди іти і коли і з ким.. Справа у тому що країна дякуючи їм і їхнім попередникам стоїть на грані повного дефолту. Грошей у кассі не має , інвестори які вже могли, давно повтікали, а решиу втече найближчим часом. Грошей ніхто ніяких не хоче давати, а розраховуватися (оплачувати процети і не малі) за розкрадені кредити потрібно.Своїх грошей які вони на грабували не хочуть віддавати , їх би вистарчило а ще би залишилося для Азарівського покращання. РОсия пропонує їм 1 мілліард на погашення частково кредитів, і 9 мілліардів разом з газом по ціні до 200дол. Як на довго невідомо крім цього це обіцянка і не більше. Кредит розкрадуть , газ перепродадуть а гроші в кішеню положать. Так що Росія це гиблий варіант навіки у всх випадках. У них самих вже голод і демонстрації на Уралі почалися. А що Европа ---хто небудь бачив коли небудь той договір про ассоціацію , і що там пише, усе знову є у великому секреті. Вони ще довго будуть його мусолити бо хочуть собі ціну набити, хоча там все давно відомо і ніяких дуже особливих винятків нам по відношенню до других країн не зробить. А так як багато наших законів не відповідають їхнім вимогам , то коли і хто збирається їх привести до ладу не відомо. Так що будемо чекати. А то що стосується до вимоги майдану по відношенню до влади, то ту просто пройде перестановка кадрів. Не хочите кабінету міністрів значит проголосуємо і не буде,- у нас достатньо своїх людей в ПР на цю посаду. Хочете наказати ще десяток людей з силових структур накажимо , на їх місце є повно інших таких самих, а може і гірших І все остатне все що хочите зробимо. ПР тимчасово не проти перемалюватися, заспокоєтеся, і все стане на свої місця. Справа у тому що крім Київа на місцях їх ще так повно як гною. Що до безвізового пересування по Еврозоні не дуже розраховуйте , хіба що на полегшенний візовий режим На сході на согодні більшість промисловості в занепаді , і далі все рушиться. Торговий оборот Росії 1,9 мілліарда, а ЕВропи 15,6 мілліардів, звичайно ринок Европи набагато разів більший. Що до вливання інвестицій після вступу в ЕС то все буде залежати від того а що Европі потрібно від нас , а не те що ви збираєтеся їй навязати (ДОПУСТИМО ВАЛЯНКИ) за їхні гроші.. Не все так просто. І останне так як основна масса владних структур залишиться на місці, а зміниться тільки у верхах, то як брали хабарі так і будуть брати , як крали і обманювали так і будуть ( як на верхах так і на низах, (чи ви хочете сказати , що гаїшник перестане брати хабаря), і до вашої зарплати це не має ніякого відношення, тому що ніхто вам не збирається ніяких дотацій і гуманітарної допомоги давати Розраховуйте тільки на свої сили. Тому бажаю готуватися до Миколая, а там до Нового року і свят Слава Україні.

12. Romko

• Подобається Подобається x 4
  13. randylv

randylv Well-Known Member

Ой-ой-ой! Як тут все запущено!
    Не заходив на форум, бо зайнятий був і роботою (це на Вам, а в "атмєстку про бєздєльнікав-бандєравцав" і справами "встановлення справедливості в умовах революційної ситуації" - це теж не Вам а так просто...)

Панове! В які ви дебрі залізли? Путін, СССР, ідея нації, військовий десант з Маскви... (то тільки з останній повідомлень)

Може вартує простіше? Подивіться в очі людям, поговоріть трохи в реалі не тільки з сусідами, з "ветеранами соцтруда", а з простими людьми...
    За останні 2 тижні я мав нагоду відповідати, дивлячись в очі різним людям: з Харкова, одеситці (симпатичній), москвічам-дємакратам, "нашим" кримчанам (все робочі контакти) - на їх запитання: "Чому ми вийшли на майдан, ми що не бачимо , що......." - і далі йшло подібне до цієї форумної переписки...

Повірте, що через 10 хв. нормальної розмови контакт, якого я тут не бачу, встановлюється, і всі розуміють, що говорять і мріють про одні і ті ж речі...

Не обмежуйтесь інтернетом і (Боже борони телебаченням будь яким). Насправді все простіше.
    Є чого боятись, звичайно, але немає чого розводити зайву демагогію.

Навчіться читати трохи МІЖ рядків, хоча усвідомлення суті, схованої там, буває неприємним.

От люблю я російський рок-гурт "Сплин", там соліст Саша Васильєв гарну пісню виконує ще 2001 року, здається:

"... любой, имеющий дома ружье,
    приравнивается к Курту Кобейну.
    Любой, умеющий читать между строк,
    обречен иметь дома ружье..."

14. Romko

15. randylv

randylv Well-Known Member

п. Ромко, ну а що то доводить? Що менти - алкаші? Чи так, "тупа паржать"
    У мене нічого крім блювотного рефлексу це не викликає.

А ви може наших львівських патріотів-депутатів не бачили? А найбільших ПАТРІЙОТІВ на халявних фуршетах? Як хочете я пораджу кілька точок, де вони "рєшают вапроси" до і після сесій.

А не говорю про іншу наволоч - типу прокурорів, митників і тп. Добре хоч податківців трохи збили останнім часом...

Але то є НАШІ. Ми їх вибираємо, ми їх годуємо, ми їм несемо конверти. Вони не рассіянє і тим більше не інопланетяни, вони чиїсь брати, чиїсь батьки-сини, друзі. За теорією ймовірності кожен другий з цього форуму має родича з тої сфери...

І що робити? Давайте з себе таки починати.

16. kym

kym Well-Known Member

Арбузов давно на першому плані. З минулої осені він керував економічним блоком і тільки в кінці цього літа президент знову дав команду Азірову контролювати економіку. Обєднання митниці і податкової справа рук Арбузова і на скільки були повідомлення що Азаров з таким обєднанням не був згідний. Арбузов, Клименко і Олександр Янукович - ядро "сімї" - одночасно вони головні євроінтегратори..... Арбузов навіть у Вільнюсі ще сподівався що Янукович підпише. Я вже десь писав що різкий поворот у підписанні ЄІ скоріше всього звязаний з особистим у Януковича.... можливо є якісь документи в архівах ФСБ, які абсолютно компроментують Януковича.... "молода команда" цього не знала і тепер так виглядає що підставила президента. але для держави вийшло на краще. Те що уряд мусить піти у відставку - питання часу - хто замість "бімби". Думаю Арбузова перзидент не буде пропонувати - вже рік провіряли його в уряді і відсторонив від автономного прийняття рішень. Україні зараз потрібний премєр, який зможе максимально відрізати президентську "сімю" від фінансів і тоді зміна президента відбудеться менш більш безболісно. І це зараз головне завдання опозиції. Не секрет що вся ця система "тітушок" готувалась до виборів 2015 - мало бути тотальне силове фальшування. перемога ЄМ вже у тому що цю систему витягнули на люди передчасно і тепер треба знешкодити. Система знешкодиться якщо знешкодять Клюєва (керівник штабу Януковича на 2015) - це друге завдання опозиції. Щоб зробити і перше і друге .....ЄМ має себе вести активно і в якийсь момент провести розумні наступальні акцї.
    Щодо сперечання про ЄІ і МС то тут все просто. У Росії при її сировинній економіці немає перспектив. якщо впадуть ціни на газ і нафту то ніякі ракети Росія в космос відправляти не буде ні російські ні українські ні китайські. На жаль наші "червані директори " не вміють керувати заводами і галузями в реальних ринкових умовах. Бо українські Зеніти давно треба було комплектувати не російським і продавати їх і індійцям і бразильцям і руским і китайцям. З росіянами наша космогалузь рано чи пізно пропаде. У МС Україну цікавить тільки російська сировина, а сировину росіяни закриють бо це їх бюджет.... Більше того дешева російська сировина не буде стимулювати до модернізації .... а викачавши ресурс з заводів олігархи їх просто кинуть на металолом - бо дешевше буде новий збудувати, а будувати не будуть - бо неохота. Так що короткочасна вигода від дешевої сировини принесе потім великі збитки... що до речі і діється останні 20 років. Російськи ринок - цікавий але доступ до нього використовуєть для геополітичних маніпуляцій через що він не стабільний і завжди треба мати йому заміну. ЄІ - це договір який дає можливість власне найти заміну російському ринку ... а відповідно зменьшити російські геополітичні маніпуляції - от чому такий сильний тиск на процес ЄІ з сторони Росії

• Подобається Подобається x 3
  17. Chiropractor

Chiropractor Well-Known Member

15.12.2013

Сенатори

Надіслано з мого iPad, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 6
  18. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

В скарбничку Дружби Народів (черговий шедевр кісільова):

http://youtu.be/aLRFyvoZgvo

• Подобається Подобається x 3
  19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

"Свободу" по-праву можна вважати єдиною силою яка бореться за національні інтереси і є правонаступницею ОУН ...та і УПА!
    Ми ж всі,хто з Галичини - хлопці з Бандерштадту!
    А Бандера наш Герой!
    Це,на мій погляд в Україні вже стало зрозуміло Всім!
    Нехай дійде накінець це й затятому,забембаному хохло-совку Василькові ,його всихаючомуся мозгу,та і його друзям-гостям тут-отут на Західній Україні ,що крутяться,як ті путінські шпійони на Майдані в Києві!
    А ми залишаємосьі нині такими,як наші батьки були колись!

http://www.youtube.com/watch?v=KhsgXSBujqI&desktop_uri=/watch?v=KhsgXSBujqI

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)