Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Логічне запитання: Хто кого кормить.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

повернення не буде, а нова форма союзу - запросто.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені дискусія в цьому питанні не потрібна. Факт є фактом - опозиції не вигідна відставка Президента. Принаймі на цьому етапі.
    А от чому - вибирати Вам.

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

То навіщо їм той юридичний СНГ / ТС взагалі потрібен??? Підписала РФ з Білоруссю один Договір про засади оподаткування і будь здоров!
    Все - суттєво складніше!

Блін, я більше про ТС, газ і т.п. - не буду. Тема ж бо - Майдан.
    Маймо совість!

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,та від того,що Ви облизуєте януковичу сраку,він не залишиться.
    І його проклята банда - теж.
    І досить брехати, не вважайте всіх за савєцьких дебілів.

http://youtu.be/tcVn3Q5scng

http://youtu.be/xhGz6QmsxUE

http://youtu.be/BPFlOU-72YM

http://youtu.be/oBiFA0T4nsw

http://youtu.be/mB4QMSW_7mI

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

В що в Росії зараз виють,замість гімну?
    Чи не гімн Вашої проклятої родіни,яку Ви і Ваші однодумці просрали?
    Для того і стоїть Майдан - не хочуть люди в вашу родіну.
    А всім,хто хоче,бажаю зігнити в гулазі.

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

Економічна співпраця, торгівля, освоєння відходів московської каналізації, спільні польоти на Венеру... Будь-які форми співробітницта. Це нормальна світова практика.
    Політичного союзу вже не буде. Не буде ні малоросії, ні новоукраїни, ні української області, ні хохлостану...

• Подобається Подобається x 1
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  7. taksist

taksist Well-Known Member

як український противсіх дивуюся людям, які залишаються на канапі.
    куди вже противсіхи були крайні а і ми себе знайшли в революції.
    вам які яйця заважають танцювати?

• Подобається Подобається x 3
  8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А мрії про нього ще залишаться в де кого. А може й політичний союз колись при відмові Москви від імперських амбіцій. Шукав же колись Д.Донской захисту від Тохтамиша в Литві. Історія штука непередбачувана.

9. VasMT

Брешете Ви. І вважаєте всіх за дебілів.
    Ще раз, для тих, кому націоналізм мозок виїв - триголові озвучили вимоги опозиції на круглому столі. Відставка президента в цих вимогах відсутня.
    Решта - звіздьож для порожньоголових.
    І якщо вам бракує мозгів зрозуміти ЧОМУ, то хто Вам лікар...

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Почніть читати написане, коли почнете, спробуйте зрозуміти...

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Мені? Мова про мене?
    Я кандидат в президенти України?
    Ні?
    А хто?
    Сєня? Олєжик? Вітаська?
    Так?
    Чого вони чекають?
    Щоби я встав з канапи і друлив Яника, щоби хтось із них посадив в то крісло свою задницю?

А вони мені не подобаються. Жоден.

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Погоджусь, але це буде не "союз нерушимый", а союз рівних. Але це мабуть в наступному житті...

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Яник подобається більше о_О

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви і смішні.

ціна на газ є економічна, а є політична.

політика недалеко ходить від економіки.

12. VasMT

Ні. Вони зараз рівні.
    Хіба що Кличко чуть-чуть симпатичніший...
    То нафіга козі баян?
    Прийде 15-й рік, і здійсниться небесне проведіння...

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Я маю на увазі той союз, яким такі, як Ви страхають екзальтованих панночок і бабульок в гастрономі...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви ідеаліст? ну-ну...

14. VasMT

Я скептик.

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"Золотий фонд цитат ЛФ"

16. Romko

Ваша брехня - звичний антураж.

http://youtu.be/qY0d3wXXHqY

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

А як це ще назвати?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та ну... вже не пацифіст? :dntknw::scratch_one-s_head:

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, чогось Жерманії продають дешевше ...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

в питанні ТС я щось непомітив.

20. Romko

Обращение.

Братья, военнослужащие спецподразделений, заброшенные в Украину из России!
    Обращаюсь к Вам как Ваш соотечественник и патриот нашей Родины России, бывший военнослужащий Советской Армии, проходивший подготовку в спецподразделении в Крыму.
    Вам нагло лгут, что антироссийские силы организовали в Украине массовые беспорядки, инспирированные Западом. На Украине происходит Революция против прогнившего криминального режима Януковича. Украинская власть отдала приказ "Беркуту" избивать молодых ребят, которые даже не пытались сопротивляться на Майдане. Это преступление скомпрометировало специальные войска Украины, действовавшие как войска СС во время оккупации Украины.
    Жители Киева и других регионов Украины вышли на Майдан и потребовали отстранить от власти преступников, ответственных за это злодеяние. Жители Украины вышли на Майдан не против России, а за достойную жизнь, за право жить в свободной цивилизованной стране, где у правителя даже не может возникнуть мысли об избиении своего народа.

Попытка штурма Майдана спец войсками Украины провалилась, киевляне, как в древности, под церковный набат в кромешную ночь одиннадцатого декабря отбили коварную атаку и обратили "Беркут" в бегство.

Многие подразделения специальных частей Украины отказались выполнять преступный приказ власти воевать с народом. И по этой причине сюда командировали Вас для участия в гражданской войне на стороне преступников.

Вы родом из русских городов и отлично видите, как вымирает Россия, как кучка преступников, чиновников и олигархов, захвативших власть в Москве и регионах, загребает миллиарды долларов, скупая яхты и дворцы, разоряя страну, а дети умирают в больницах без лекарств.

Вы знаете, как нищает и спивается провинция, как по Москве безнаказанно разъезжают вооружённые гранатомётами бандиты, охранники Кадырова, расстреливая из оружия троллейбусы.

6 мая 2012 года в Москве была жестоко разогнана мирная стотысячная демонстрация россиян, протестовавших против возвращения власти Путина, и зверства ОМОНа были подобны зверствам, совершённым карателями СС. Тысячи людей избиты и брошены в камеры.

Неужели Вы, дававшие присягу служить народу России, желаете уподобиться эсэсовцам, выполняя преступные приказы и избивая граждан Украины?

Помните, что если Ваше участие в планируемых кровавых событиях будет доказано, то Вам грозит международный трибунал, а отцы-командиры, пославшие Вас на бойню, открестятся от Вас, предадут Вас, как это уже бывало не раз.

Матери в Украине, чьи дети сейчас на баррикадах и на Майдане, проклянут Вас как извергов и палачей.

Разве за этим Вы шли служить в специальные войска?

Одумайтесь и не выполняйте преступные приказы, вспомните о присяге народу России.

Народ Украины сегодня на баррикадах и на Майдане отстаивает своё право на достойную жизнь.

Военнослужащие! Будьте с народом, а не против народа!
    Я понимаю, что вряд ли бойцы смогут прочитать мой крик души, но у каждого из них есть близкие, друзья, подруги, которые смогут убедить ребят не участвовать в кровавой бойне, которую, похоже, планирует Янукович для подавления Майдана и удержания власти.

Пожалуйста, делайте максимальный перепост, чтобы "Обращение" дошло до адресатов!

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Сенатор Джон МакКейн: Якщо влада України практикуватиме репресії, мають бути санкції

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)