Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ні! Маю навколо себе таких же сусідів, як Росія: поляків та білорусів. По при складну історію - ніяких "особистих". Як і з Росією. Навпаки - чим більша ПІДТРИМКА - тим краще.
    А "список співпраці" - я ж надав. Чим він не закінчений?
    Як розрулили ситуацію з Тузлою?
    У липні 2005 року в результаті чергових консультацій України та Російської Федерації 12-13 липня прес-служба МЗС України оголосила, що Росія визнала приналежність Україні острова Коса Тузла і «вод навколо нього». Проте в Департаменті інформації і друку МЗС РФ у відповідь на таку інформацію сказали: «правовий статус острова Тузла залишається невизначеним».
    Чим закінчилось вбивство українських моряків?
    Єдиний, що вижив після зіткнення з російськими прикордонниками в Азовському морі 17 липня український рибак Олександр Федорович розповів, що прикордонники спочатку в них стріляли, свідомо пішли на таран, а потім відмовилися їх рятувати.
    Яка зараз ціна на газ?
    І т.д., і т.п.
    Все це - закінчені події. І подивіться на результат та на реакцію. Це добросусідство? Це допомога? Це "братні слов'янські"? Ні!!! Це - Імперія з усіма замашками і наслідками!

• Подобається Подобається x 4
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дмитро Корчинський

Вимоги опозиції, якщо будуть виконані, не задовольнять нікого на Майдані, але навіть цими вимогами значною мірою поступиться опозиція під час досягнення компромісу з режимом.

Ось ці вимоги:
    1. Заміна уряду Азарова на уряд іншого соратника Януковича, якого опозиції буде важче критикувати. 2.Покарання двох-трьох другорядних міліцейських начальників, на яких режим скине провину за побиття студентів на Майдані.
    3. Припинення кримінальних справ проти кількох випадково арештованих активістів Майдану, що не заважатиме Януковичу порушувати нові кримінальні справи після того, як опозиція розпустить Майдан.

Спробую коротко сформулювати вимоги більшості людей, які взяли участь у протестах:

1. Відставка президента, уряду, генерального прокурора, голови СБУ, голови Верховної ради, призначення загалдьних перевиборів включно з місцевими.
    2. Звільнення всіх політвязнів за списком Комітету визволення політвязнів, включно з тими, які були увязнені в минулі роки. Закриття їхніх кримінальних справ.
    3. Покарання всіх, хто брав участь у побиттях активістів та винних у політичних репресіях останніх тижнів та за всі роки до цього Майдану, включно із суддями, прокурорами та тими, "хто лише виконував злочинні накази".
    4. Відставка всього міліцейського керівництва до начальників райвідділів включно.
    5. Сформування тимчасового керівного органу країни до проведення загальних виборів. Включення до складу цього органу представників "Правого сектору" Майдану.

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 4
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

браків ... не моряків, браків вони і своїх стріляють інколи з Хкоптерів, а там було відео на якому чітко видно що укр. бракі підрізали човен прикордонників ...

ніякого рішення щодо МС не повинно прийматися з урахуванням якоїсь братскості і т.і. ... лише економічні показники ...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну на рахунок Правого сектору то він хватив....:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  6. IgorLvivM

Ха-ха! (Іронічно).
    Тут часто Тимошенко згадують.
    А Ви ж повинні пам'ятати, що у 2004-у ціна на газ для України була 50дол. І Договір мав діяти до 2009р. Це ж не Тимошенко ініціатива була ціну міняти. Тоді зовсім інші люди при владі були. А ініціатором була саме Росія. Як і всі наступні роки.
    Не треба про "договори" з Росією...

7. artobstrel

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

гм, якщо я комусь можу продавати щось у тричі дорожче, то чому б мені це не зробити??? "жертва" національного лікування, отримала хабаря і підписала нам газову дупу ... Ви бачите у цьому "проіскі кремля"? я бачу - зраду наших політиків ...

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що саме по собі заперечує реальність несвіжого "прогнозу" про т.з. реанімацію СССР (МС). А в ЄС якась рівність.
    Звідси мораль - не треба нас, маленьких дурити своїми замусоленими страхалками.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

А про "зекагеть" ні слова. Правда дивно? ;)

9. IgorLvivM

Щось у мене лижі не їдуть то осягнути.
    Саме так, керованість регіональної влади - центральною. Московською. Прямо, інтригами, шантажем, ЗМІ, економікою, політикою, власністю тощо. Направду, вникніть детальніше у Білоруську ситуацію. Воно - на долоні все.

ЄС - звісно, що також розказує що і як робити. Ставить умови. Різниця лише в тому, що дотримання цих умов та рекомендацій - добровільна справа місцевої влади. Тут рекомендую прочитати про Грецію чи Кіпр.

Вже на цих двох протиставленнях підходів - можна легко робити висновки та прогнози.

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Якщо можете - так, звісно.
    Проблема в тому, що НЕ можете.
    Прошу, черговий приклад "співробітництва". Підприємство Южмаш, думаю, знайоме всім?

От вам і міні модель ТС.

10. artobstrel

неа, я бачу навпаки, це модель без ТС, бо якщо 70% йде з Росії, то на ці відсотки нараховується наше чудеснє мито, то якщо його не нараховувати то 70% стане значно дешевше, по трете, Івропа не купує наші ракети, а це що означає? що торгівля з Росією на цьому етапі це умова існування галузі?

11. VasMT

Висновок один.
    Янукович з оточенням ні за які гроші не погодяться зійти із рівня перших в країні, паханів, диктаторів, смотрящих, як не назви, до рівня "ей ти". І тільки це являється першою і основною причиною, яка не дала Україні вступити в ТС ще в 2010-ма році.
    Ви прочитали Ілларіонова, радника Путіна?
    Так от він зазначив, увага, -
    І саме на відмінності між ТС і ЄС будувалась наша інтеграція. І тільки завдяки меркантильним інтересам наших олігархів ми гарантовано захищені від повернення в будь-яке формування типу СССР.
    Тепер осягнули висоту глибин?

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Ні. Це можель економічного тиску при неможливості альтернативи.
    Чому би не купити комплектуючі не в Росії, а приміром в Німеччині? І продавати ракети не Москві, а наприклад Чорногорії. А не получиться так. Бо якщо захотіти, то комплектуючи можна зробити і в Монголії, але продати свої ракети можна тільки туди, де вони потрібні. Те саме і з вагонами. З Греції до Стрия за неповну добу можна доїхати автом. Неспішно. А від Москви до Магадану машинами не навозишся. Тому вагони ми робимо тільки для Росії. І вони мають змогу крутити нам дулі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

що вам дивно? закону зекагеть - нема, а ви далі дивуєтесь, прада, дивно?

• Подобається Подобається x 2
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

У неділю, 15 грудня, в Запоріжжі на Народне віче вийшло близько п'яти тисяч осіб.

http://nbnews.com.ua/ua/news/108123/

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Не менш важливо ніж зекагеть, покарати беркутів які били людей....Якщо пару тих падлюк посадити, інші точно будуть думати перш ніж махати патиками, а значить зекагеть буде простіше

• Подобається Подобається x 6
  14. IgorLvivM

"Первый заместитель гендиректора украинского завода Сергей Войт" - ідіот?
    Якщо він каже, що "подорожчало у постачальників", а не "змінилось мито" і т.п. - він просто не розуміє про що говорить?:mocking:

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Це - прописна істина, яка, за логікою (і економікою) сумнівів викликати не мала б. Хіба, Фірташа з газом можна запідозрити у лобіюванні ТС.
    Але ж, логіка у діях, останнім часом, відсутня.
    Крім того, я там писав цілий список варіантів співпраці. Зокрема і шантаж, корупція тощо. Я не відкидаю і такі фактори.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

О! Дякую!
    Тобто, і це закономірно, тут працює економіка. І якщо Росія знає, що Україні (Южмашу) діватись ніде - буде тиснути. Вірно? Так. логічно? Так.
    То нафіг той ТС, якщо економічні закони і без нього у наших стосунках працюють?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут народ за свободу стоїть, а вам далі ковбаса в голові.

як мені вже набридла тема про ціну на газ... у вас там у Миколаєві шо? власний завод, що працює на газі?
    що вам цікаво? Мені, наприклад, пофік по скільки Янукович купить газ для Ахмєтова.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Фрташу? Не смішіть мене.

16. VasMT

Мені ні.
    Тим більше, що закон тут не потрібен.
    То де вимоги опозиції про відставку президента? Отож...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який з пунктів вибираєте для дискусії?:)))

18. IgorLvivM

То я почав. Сам вже себе зловив на цій думці.:blush:

О! Згадай дурня!
    А я що казав! А "європейською стороною", мабуть, буде якийсь Кіпр чи щось подібне.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Повністю погоджуюсь........Більше того, наша залежність від російського газу не більша ніж російська залежність від того що ми його купуємо....Нагадайте скільки ми платимо за газ в рік? Що буде з Росією якщо вона хоча б рік не отримає нашого бабла?

20. VasMT

А я за що?
    Я товкмачу вже всоте, що всякі реанімації сесесеру - хвороблива уява в запалених свідомітських мізках. Звичайнісінькі страшилки для домогосподарок, прищавих петеушників та базарних бариг...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)