Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Знаю, що Ви зможете це зробити самі. Про тарифи, митні правила і інші "правила" ТС (читай - Росії).
    Листочок ділимо на дві частини. Зліва - пишемо що ж молодші брати зробили нам поганого; справа - що хорошого.
    У мене права частина - пуста.
    В лівій:

• Тузла.
    • Українські рибалки (вбиті і арештований).
    • Сир.
    • Вагони.
    • Цукорки.
    • М'ясо.
    • Ціна на газ.
    • Харківські угоди.
    • ... хто хоче - може продовжити.
    І давайте спрогнозуємо наступний крок. Тобто, в якій частині цього листочка він буде. Зауважте, події різної давності. Тобто, мова не йде про шантаж, що до ТС. Це просто їхня політика.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну воно чогось так виглядає....як подивишся на тих тітушок, беркути, істерику в російських ЗМІ якусь постійну брехню і шахрайство...........пора з тим покінчити)

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

якщо це призведе до суттєвих знижок на газ та нафту, призведе до подешевшення цього, зокрема впадуть ціни на бензин - тоді це досить цікаво, тобто це потрібно підрахувати, на яких умовах. які наслідки і т.і. якщо це суто інтереси РФ - то вдачі, якщо з цього щось можна отримати - чому ні? взяти наприклад ЄС, на хфіга ми їм здалися? для того ж самого спрощеного товарообігу, чи їздити до Брюсселю погоджувати ліцензії кращє ні до Кремля?

4. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Добре що Ви вже зрозуміли - терпець обірвався.
    Ніч на 30, то була остання крапля після якої назад дороги немає.

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

то було лише за "у ту ніч", а в переліченому комплексі, да - то так воно і є ...

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

це не цього дня розуміння ...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так не добра ж.

Хоча так, інколи вже дуже пафосно. Але - для тих, хто опинився в лікарні, кого погнали по судах - для них це не пафос. Це тільки для нас з вами, хто вдома на бамбетлі, пафосно.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Поясню.

Ми та Росія - останній вільний ринок. Росія, звісно, ще більший, але знаєте, що відповідають на "прієзжайтє к нам на Колиму"?

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Київ просто закипів на другий день....Я навіть не сподівався шо в людей може бути стільки безстрашності...Кілька десятків киян беркут обматюкали з ніг до голова, навіть не зважаючи на погрози тітушок "разабраться" ....Водії машин ті взагалі середній палець показували через одного....

Ну а коли вже зібрались на михайлівській то там кипіло як в котлі....Проїжджаючий мимо автобус беркута чуть на куски не роздерли...

• Подобається Подобається x 5
  8. IgorLvivM

Не тіште себе ілюзіями.
    По перше, нічого не впаде. Я давав лінк на ОФІЦІЙНУ особу Кремля - Росія не планує переглядати ціну.
    По друге, навіть, якщо б впало, означало би це лише одне - більший заробіток "сім'ї".

ЄС - має ЧІТКІ, НАПИСАНІ правила та Стандарти. І не міняє їх, в залежності від настрою Меркель чи Олланда. Навпаки. Якщо комусь потрібна допомога - допомагають. Буквально днями, цілком непомічено прошла інформація про газ з Словенії чи Словаччини. Вони відмовились його нам продавати на тих умовах, які були прийнятні нам. На фоні Майдану і ЄС - виглядало погано. Буквально днів за 2, не знаю на які важелі натиснув ЄС - контракт підписано. Такий, який влаштував Україну.

• Подобається Подобається x 4
  9. artobstrel

то все добре, але, якщо РФ принесе пропозицію яка значно покращить економічну ситуацію то чи варто від цього відмовлятися через Вашу половину аркуша? Єс нам теж приніс, скорочення армії, "силового блоку", підвищення пенсійного віку, і це не якісь разові акції, це назавжди, крім того це лише початок, якщо інтеграція призведе до зростання комунальних платежів (Азіров) то особисто мені вона наф не впилася ... але я про що, потрібно для прийняття рішення зважити "за" та "проти" та тверезо оцінити куди вступати і чи треба взагалі це робити ...

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Росія до речі поперед нас із ЄС про інтеграцію в економічному розумінні домовлялась ... а про пафос - вірно, але треба викладати у редакції: "нам здалося" ....

10. IgorLvivM

Пропозиція РФ - не коштує навіть паперу на якому буде зроблена! Ви ж чудово знаєте, що РФ як її зробить, так і відмінить. (Див список, що я подав). Що, хіба вагони в РВ експортувались контрабасом? Ні, з угодами, планами. Чи Порошенко цукорки в кравчучках возив? Все офіційно, нормативно. А толку? Вирішив Путін натиснути на Україну - і нафіг всі Договори, Норми тощо.
    Воно так і буде. Аж до Українського Автономного Округу у складі РФ.

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

той дешевий газ потрібен не державі, а Ахмєтову, ви згідні?

12. artobstrel

так доки нема на то ніяких "прєдпосилок" ...
    зараз нє, а з вступом у МС ? якщо - не будуть - нехай ідуть у жіпу ...
    о! оце вже діло, це справа серйозна, я я теж бачу, що в нас як зворотний клапан стоїть, якщо ціна на щось піднялася, то назад вже х впаде ... але то був би лише привід "сімю" послати в далі ... наразі Росся має не лише дешевший бензин а і спроможність росіян більше його купити
    http://auto.bigmir.net/autonews/autoworld/1537068-Benzin-i-zarplata--Sravnenie-Evropy-s-Ukrainoj-

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а нам хоче зашкодити цьому звязку, чого?

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

почитайте історію, згадайте про граблі... і прєпосилкі всі будуть, як на ладоні.

• Подобається Подобається x 4
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Співпраця з Росією за останні 100 років коштувала нам кілька міліонів жертв і просто немислимого рівня насильства.....Як думаєте, Росія дуже змінилась? Визнала свою відповідальність, виплатила компенсацію жертвам? Ми шо якісь хворі знову лізти під ніж?

15. IgorLvivM

Тільки переконуватись у цьому - буде пізно. Зараз, до прикладу, один з елементів, їм потрібно, як і в Білорусі було - ГТС.
    Того ж, чого хотіла зашкодити вступу в СОТ кілька років тому.

16. artobstrel

тю, а ми що пальцем зроблені? як вона відмінить так і ми відмінемо, договір на то і договір, що при розірванні з одного боку він автоматично рветься з іншого ... це ж не боне булорг, це процес у реальному часі ...

нєа, ніякого договору з РФ по цім питанням не було, були домовленості/договори між приватними підприємствами України та Росії, змінювати умови ввозу до країни товарів іноземного походження, на власну користь це - ПРАВО країни ... у цій площині безвізовий ввіз поРошена та вагонів лише на користь поРошена та вагонів ...

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

бо це понизить конкурентно спроможність російські товарів ... це зрозуміло, треба рахувати де ми втрачаємо де отримуємо ...

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

а що мені читати? я ї пам'ятаю, і УРСР 80-х років мені значно більше пасує ніж феодальне сьогодення, це я ще "ліберальнутий" трохи, а для тих хто у цьому більш категоричний у нас пів країни ...

17. IgorLvivM

Суть же не в Договорі заради Договору. Суть в тому, кого і як запустити сюди на ринок. На яких умовах. Після вступу у ТС, вийти з нього (і економічно також) буде суттєво складніше.

Там не про мита йшлось.
    Крім того, власне, що є домовленість російського бізнесмена з українським. Якщо це не наркотики і т.п. - поважай СВОГО ж громадянина і заодно - чужого. Якщо не подобаються вагони (стандарт, безпека тощо) - запитай у СВОГО резидента про це. До чого тут перекривання кордонів? Ви ж купите зіпсовану ковбасу - не підете розшукувати виробника? Прийдете в магазин, де ви це взяли і поскандалите з продавцем чи директором.
    Все це - тільки від "азійської" політики та великоімперських замашок. І з ТС чи без нього - НІЧОГІСІНЬКОГО в тому дикунстві не зміниться.
    Просто українські Президенти, Міністерства і т.п. - стануть кишеньковими кремлівськими. Не на наступний день. За пів року - рік.

18. artobstrel

ось про що я і кажу, ми розглядаємо в розрізі особистої неприязні а не умов ... щодо співпраці з Росією наприкінці цієї співпраці, Україна мала промисловість, сільське господарство, науку у стані який у 100 разів більший ніж до співпраці, і у 100 разів більший ніж зараз, і то є хфакт (ну може крім цифрового коефіцієнту ) )

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 2
  20. artobstrel

той кого слід запустить давно вже на цьому ринку, які складності встановити митні збори протягом години?

ось знов, "замашки", "дикунства" вони можуть вважати себе ким завгодно, але договір то є договір, як би вони не замахувались є умови і т.і.

доки від їх "національного" нібито зафарблення ми ніякої суттєвої користі не мали ... але Ви такий висновок з чого робите?

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

тут як буде, якщо це означає, що я за газ у свої квартирі, на АГЗС буду сплачувати менше - то мені також вигідно ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)