Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Всьому свій час...

Я буду дуже здивований якщо Яник досидить до 2015...Та і хто зна чи доживе...

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

Бути звичайно може всяке, і думаю зараз ситуацію не може передбачити ні Яник ні опозиція, ні Путін ні Обама....

Але в народі настрій такий, що якщо опозиція відійде від "Зека геть" то тут же зявиться новий лідер який скаже - "Геть зека разом з опозицією" і народ його підтримає...Але то все порожні розмови, наразі опозиція почала поводитись правильно, і я всіляко їх в цьому підтримую....

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Обличчя Антимайдану. ))) Обережно, ненормативна лексика.

http://www.youtube.com/watch?v=DvhGmlLqt4I

Чєчєтов головного мозку і царьозм пєчєні...

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та мені вже набридло слухати "правильні" версії, от і дуркую :)))

Ніхто... :pardon:
    Які вимоги? Звільнити ув'язнених, покарати ментів і відставити уряд. Всьо...
    Всі оті крики "зека-гет", всі волання про "імпічмент" мертвонароджені. Вони не мають під собою форми ультиматуму.
    І кого Ви бачите замість зека... Навіть не так, а хто з них самовільно відмовиться від президенства?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Будуть вибори, будемо вибирати....

5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Колориту нема! Не пришпильно. Потрібен правильний виконавець. :haha:

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

Вони і про харківські угоди не заікались. Просто взяли і підписали.

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Все - бабло. І політика, як наслідок. Також, ми - буфер і елемент лякалок для Росії. (Ракети, НАТО тощо).

6. VasMT

:)))
    Але зека -гет вже зараз...

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Підозрюю,що Ви незгідні.:)))

• Подобається Подобається x 1
  9. Un.Known

Оновлення статусу
    Від користувача Marianna Kijanowska

"Заратустра почав говорити так:
    — Крається серце моє. Більше, ніж слова твої, каже мені твій погляд про твою небезпеку.
    Ти ще не вільний, ти ще шукаєш свободу. І пошуки ці позбавили тебе сну і спокою.
    Ти прагнеш до вільних висот, за зорями спрагла твоя душа. Але й гірші твої поривання також прагнуть свободи.
    Твої дикі собаки хочуть на волю; коли дух твій жадає відчинити усі темниці, собаки на радощах гавкають у своїм підземеллі.
    Як на мене, то ти ще в'язень, що придумав собі свободу; ох, мудра стає душа у в'язнів таких, але заразом і лукава, недобра.
    Очиститись мусить іще визволитель духу. Багато ще в ньому лишилося від в'язниці і бруду: зір його ще просвітліти має.
    Так, я знаю твою небезпеку. Та заклинаю тебе своїми любов'ю й надією: не зрікайся своєї любові й надії!
    Ти відчуваєш іще себе шляхетним, однак шляхетними відчувають себе й інші, ті, хто тебе недолюблює й дивиться вслід тобі злими очима. Знай, що шляхетний усім стоїть на заваді.
    І добрим шляхетний стоїть на заваді: навіть коли вони і його називають добрим, вони цим хочуть усунути його зі шляху.
    Шляхетний хоче творити нове і нову доброчесність. Добрий хоче старого і щоб старе залишалось.
    Але для шляхетного небезпека не в тому, що він стане добрим, а в тому, що він стане зухвальцем, насмішником і руйнівником.
    О, знав я шляхетних, що втратили свою найвищу надію. І ось вони зводять наклепи на всі високі надії.
    Тепер вони зухвало живуть у скороминущих утіхах, і навіть на день не ставлять собі мети.
    «Дух — це теж хіть»,— так казали вони. І тоді зламалися крила у їхнього духу — і тепер він плазує й запаскуджує все, що сам же й гризе.
    Колись вони думали стати героями — тепер вони ласолюбці. Герої для них — жах і журба!
    Та заклинаю тебе своєю любов'ю й надією: не викидай із душі своєї героя! Свято бережи найвищу свою надію!

Так казав Заратустра".

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви знаєте інший спосіб провести вибори?

Я був в Києві під час і після розгону Майдану, в суботу зранку "воно" окупувало центр Києва, тисячі Беркуту і ВВ, абсолютно хамсяка їх поведінка, стада тітушок
    Мене там просто осінило...ПРИ ЗЕКОВІ ВИБОРІВ ПРОСТО НЕ БУДЕ

То я пофоткав де не засцяв (там де були журналісти і камери ЗМІ ) а по всіх провулках, завулках і державних установах тої нечисті було ше більше, + купа пазіків з беркутом просто їздила по центру кругами....І то все на 200-300 студентів яких в ночі розігнали

• Подобається Подобається x 7
  11. VasMT

Мені пофігу.
    Але ж ті двоє, богообрані, обдурять Кличка.
    А їх я бачити не хочу.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Правда дивно?
    От і я ніяк цього збагнути не можу.
    Дожити до виборів 15-го року. І так воно й буде.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можливо після тих всіх Майданів ше якийсь шанс на вибори з'явиться, але коли Я дивлюсь шо Вітя творить то в це слабо віриться...

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Якщо б його па***ку підставили чого ж він про це не заявив зразу ж зранку і не повісив Попова на йолці???

• Подобається Подобається x 4
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Тому ще це все одна шайка, якій плювати на народ, і вони зайняті з'ясуванням якихось внутрішніх відносин (розборками своїми).
    А у Янека точно з головою щось не так.

• Подобається Подобається x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от іншого виходу ніж БАНДУ ГЕТЬ просто нема :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Darrel

Darrel Well-Known Member

Европа, действительно, подумала, зачем сорить деньгами в развалившейся экономике, зачем предлагать нам адекватные условия в соглашении об ассоциации. Лучше нас силой втянуть в сферу своего влияния, а взамен ничего не предлагать. Видимо, так решили сэкономить. Даже Янык, каким бы он ни был, и то соображает, что дефолта, закрытия предприятий ему точно никто не простит, и затормозил переговоры. Поэтому Евросоюз поспешил спровоцировать весь этот бардак на Майдане. Все как под копирку с революциями в арабских странах. Народ вышел с лозунгами "евроинтеграции", сейчас уже требует отставки правительства, новых выборов. А что поменяется? Неужели у нас думают, что троица Кличко, Яценюк, Тягнибок будет весело править? У людей совершенно разные по многим вопросам взгляды. Когда они дорвутся до власти, то будут воевать между собой. Причем также жестко и беспринципно. То же самое касается олигархов, которые стоят за каждым из них. "Евроинтеграция" от передела собственности и власти точно не ускориться. Причем поражает лицемерие и цинизм европейских политиков. Они сюда едут, заглядывают в регионы, видят всю тяжелую ситуацию с экономикой, тот же Коморовский был недавно. Но предложить нам реальную помощь не сподобились. Получается, им абсолютно по барабану эти тысячи митингующих, десятки пострадавших. Погрозить пальчиком, посочувствовать могут, а чтобы вести с нами на равных переговоры, мы для них недостойны.

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чекаємо кліпу від Чечетова :rock:

18. Un.Known

Саме так. Якщо Яника зараз не відлучити від влади, то він буде другим Чаушеску. І тоді паралелей стане більше.
    То все демонстрація влади. То признак поліцейної держави.

Логіки у діях Яника не варто шукати. Він просто вирішив, що може все, що українці вже голову не піднімуть. Я впевнена, що він був курва здивований, коли після розгону студентів в Київ приїхало ще більше людей, а після штурму майдану - ще більше. І я впевнена, що він зараз курва боїться, дуже боїться, більше, ніж завжди.

Те, що робиться, оті перекидання вини на Попова ітд. - то спроба врятувати шкуру, спроби втихомирити майдан, подачки, котрих би комусь і вистачило.
    Кличко неодноразово говорив про відставку президента

http://www.youtube.com/watch?v=rNRl0K1XHk4

Кличко не такий вже й дурний, він протистоїть тим двом в рамках опозиції. Зараз боротись з ними не має сенсу. Але я його президентом не бачу, хоча на даний момент він найкраща кандидатура.

• Подобається Подобається x 4
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Darrel, невже не можна тролити якісніше...Ну хоч абзаци зробіть, виділіть жирним основні думки....

Хляпнув все в купу "многабукв" і читай як хочеш...

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

20. Un.Known

Це, по Вашому, дати декілька сот мільярдів євро без умов?

Перепрошую, хто Україну куди силою тягнув? Дайте факти, цифри, пруфлінки.
    Читайте угоду.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)