Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а що там? щось нічого такого не побачив ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Все зробимо, Борисе. Безплатно! Тільки сообразім на чотирьох. Надіюсь ви і Василя прихопите...:drinks:

• Подобається Подобається x 2
  3. hrim

hrim Well-Known Member

Товариство. Хтось може перевірити цю інфу?

Під Києвом знаходяться два російські військово-транспортні літаки ІЛ-76
    Про це повідомив "свободівець" Юрій Сиротюк, передає "Інтерфакс-Україна".
    За інформацією депутата, літаки знаходяться в смт. Гостомель на Київщині, проте невідомо, з якою метою вони прилетіли.
    Сиротюк стверджує, що він володіє інформацією, згідно з якою "дано дозвіл на перетин державного кордону та на приземлення або в Борисполі, або в Гостомелі ще двох російських військово-транспортних літаків ІЛ-76".
    http://espreso.tv/new/2013/12/14/pid_kyyevom_pryzemlylys_rosiyski_viyskovi_litaky

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Скрізь свої люди, Артобстрєл. Все схвачєно! Бориса приятель живе в Exeter, гарне місто, стародавнє, зелене.
    Але мене інше дивує - як швидко ви перейшли на українську мову. І то на живу, розмовну. Памятаю, я повторював свій стоматологічний курс в австралійському університеті. З третього курсу ми почали приймати пацієнтів. Дали мені пацієнта - 16-річного хлопця з російським призвіщем. З Миколаєва. На моє здивування, розмовляв чистою українською. Я ж знав що в Миколаєві ніхто української не знає.
    Тут бачу інший приклад. Ще трохи і почну сумніватись в моїх знаннях сходу України.

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Аааааааа, Артобстрєл, Ви зробили майже неможливе :yahoo::rock:

Пане Педро, почитайте, там пан Борис ще писав про палатки під КМДА ;)

6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Упс, як тоді тих, хто незалежність Галичини оголошує назвати?

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Вже було. Пару сторінок тому. І про якість запису і про контекст.

7. kym

kym Well-Known Member

Все більше переконуюсь що під англійським ІР сидять російські ідеологічні диверсанти

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Osman Pashayev

Кидки Януковича навскидку.

В 2004-м он согласился пойти на третий тур, если изменят Конституцию и лишат избранного президента полномочий. Его фракция в полном составе проголосовала 8 декабря 2004-го за изменения. Спустя 6 лет он кинул всех, вернув эти полномочия просто решением Конституционного суда.

В 2005-м он подписал с Ющенко Меморандум, а после назначения премьером универсал національної єдності. Ющенко он кинул, но если честно - ВикторАндреича уже было не жалко. В 2009-м он начал с Тимошенко работать над тайным планом изменения Конституции. В принципе для Тимошенко это был очень рисковый шаг, так называемая "монополизация политического пространства" Регионами и БЮТ на 20 лет, но с другой стороны - это была попытка сдержать донецкий бульдозер и гарантировать донецким, что и их тоже не порвут в случае проигрыша президентской компании. Он кинул Юлю (спас украинскую демократию). В тот момент Юлю тоже было не особо жалко.

С 2010 года он так активно нас евроинтегрировал, что все поверили - этот дяденька еще отассоциировать успеет. Он кинул и Брюссель и тех в Украине, кто ждал ассоциации... Его же смог кинуть только Путин с харьковскими соглашениями. Неужели у кого-то еще сомнения, что он больше никого не кинет... Да, кроме Путина никого. Поэтому весь спектакль со стрелочниками и Клюевым - это лишь информация для будущего.

Сейчас он просто пытается опять всех кинуть. Понимаю, один раз к нему сходили на круглый стол, чтобы в лицо сказать " дядя, доиграешься". Но больше, с ним никакие переговоры не нужны.

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

[CENZ]З Гугла

дорогой мистер Маккейн.

как украинец, как русскоязычный киевлянин, как житель окраинного раёна Киева, хочу высказать искреннюю благодарность вам, изыскавшему возможность так срочно примчаться в нашу прекрасную страну.

жители нашего раёна восхищены вашим поступком.
    потому что после вашего приезда стада автобусов с некиевскими номерами, которыми заставили наш многострадальный раён, резко стали сворачиваться и выполнять команду "нахуй с Киева".
    жители нашего раёна будут вспоминать этот автобусный маневр с благодарностью многие годы.

дорогой мистер Маккейн!
    я ходил час назад в два маленьких магазина, расположенных возле моего дома.
    это капиталистические магазинчики, которыми владеют те же люди, что в них и работают.
    у нас это называется lar'yok.
    ну, немного большой lar'yok.
    автобусы с некиевскими номерами ещё стояли вдоль дороги и не давали возможности жильцам раёна парковать свои автомобили на привычных местах. это создавало большую проблему, потому что автомобильных стоянок у нас категорически не хватает, мистер Маккейн.
    к автобусам уже стянулись те несчастные люди, которых свезли сюда высказать поддержку чему-то падающему. ведь крепко стоящее не поддерживают, вы это знаете, мистер Маккейн, за крепко стоящее обычно держатся.
    и вот, мистер Маккейн, захожу я в дальний lar'yok, где продают сигареты (у ближнего нет лицензии), предварительно выпустив из него толпу плохо пахнущих нетрезвых людей.
    продавщица lar'ok копошится в кассе, и, не глядя на меня говорит - водки нет, туалета нет.
    я с ней вежливо здороваюсь, она поднимает глаза, узнаёт во мне постоянного посетителя, радуется, и начинает жаловаться -
    они все расплачиваются 200-гривенными купюрами, и сдачи у неё уже совсем нет, все ищут водку и туалет, а так как туалетов у нас на раёне нет, то "вони вже засцяли менi все навкруги".

когда я это пишу, мистер Маккейн, уже почти все автобусы выполнили команду "нахуй с Киева", при этом большинство - так и не загрузившись полностью.
    стало быть, многие несчастные люди, которых вытащили в зимний чужой город с копейками в кармане, останутся здесь без ночлега, еды и дороги домой.
    вы в этом не виноваты, мистер Маккейн.

зы

резкий незапланированный приезд Маккейна (именно его!), его на удивление быстрые действия и внезапное появление на майдане, резкое сворачивание антимайдана, всё это может означать только одно.
    действительно готовилось то, о чём было жжжж все эти дни.
    действительно готовилось кровопролитие.
    однозначно.
    какие бы ни были интересы США в нас - это дело десятое.
    но что Маккейн - политик такого масштаба, что вся наша сраная Рада с толпой жадных идиотов говноедов, всё это правительство, все они - не годятся даже в паразиты лобковой вши Маккейна, желаю ему, чтобы у него их никогда не было. ну или разик, учитывая возраст (мужчины поймут) :)[/CENZ]

• Подобається Подобається x 7
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Молодший брат мого однокласника. Морпех - програміст - єгер на Алтаї - потім шлюб з англійкою - і славне місто Ексетер.
    Ось звідти і "привіт". :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Romko

• Подобається Подобається x 6
  12. artobstrel

угу, схвачено ))))

Ексетер? Грет британь? гм, я як вже сказав в "рибалці" думав що Ви у Австралії :wacko: ... щодо сходу, я до Миколаєва приїхав у 83 році (чи у 82? не пам'ятаю достеменно) тобто у 3 річному віці, до школи я українську особливо не чув, іноді від батька але не в форматі спілкування а скоріше як приколу, батько з Шебекіно Білгородської області, це в 20 км від Харківської, там половина родичів з Волчанську (Харків) половина з Шебекіно, але я впевнений що мову знав завжди, вмів читати і розмовляти, що зараз здається трохи дивним, в школі (у клятому совку) з 5 класу була укр. мова та література (ненавидів капець як, собсна як і русский язык и литературу), потім з'явилося Ісітіві. новини, серіали, мультяхи українською, це на відміну від школи значно більше принесло до словникового запасу, в Інституті в Харкові мова якось взагалі не була представлена ... десь на 2му курсі почали команди давати на українській, така ржака була, зам.нач. курсу: "курс! ровнясь, смирно, ливоруууу --- чччч, від такого розділення попадали усі ) ... якось так вийшло що я набагато краще розмовляю мовою ніж абсолютна більшість колег, ось такі справи з мовою .. але Ви чомусь надто на ній зосереджені, мову звичайно знати треба, але це не вирішальне, а у Вас якось все категорично ...

Останнє редагування: 14 гру 2013
  13. Romko

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та нічого Ви, пане Педро,не знали:))
    І в Миколаєві, і в Херсоні всі знають українську , а хто не знає, той москаль:)))

• Подобається Подобається x 8
  15. Romko

Погромы на Майдане и у АП - спецоперация Кремля. Очень похоже на государственный переворот

Читати і думати тим,хто ще сумнівається.

Це кацапизм.

16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Так, додано аргументів. І про точки зйомки в т.ч.

17. artobstrel

нічого дивного, по собі знаю категорична позиція у 98% випадків виникає через брак інформації, або твердолобе не бажання її сприймати, у "дупоголовому" віці в мене це приблизно з 6 класу до зараз :) з'явилися так звані "відкриття" історичного характеру, був заковтнутий "час-М", "Ледокол", і усьо - комунякі зло, "дайосч самодержавие!" я кілька уроків російської мови та літератури зірвав через гарячі диспути з вчителькою, де я увесь час уроку "клеймил позором" більшовиків а вона намагалася їх захистити, а оскільки я нахватався "нових откровєній" то виглядав значно впенінійше, потім був мій двоюродний дід з Харкова - який дуже якісно застудив мою дупоголовість, і навчив придивлятись чому саме так було зроблено і чи можна було б інакше ....

18. Romko

Варовка,аднака...Янукович то кажуть,наш Василь.
    І єдінамишлєннікі...

http://youtu.be/DvhGmlLqt4I

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

19. artobstrel

сьогодні в херсонських "дальніх іпінях" як вилізли з чован на базі - спілкувався з мисливцем, так він на чистом русском языке сухосил господина януковича на чем свет стоит, так чи так важно на який мові ?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розтлумачте но, як за допомогою побиття студентів можна реанімувати СССР?
    Як, викликавши мільйонні мітинги, планується "ділити владу" і доходи?

А підбірка зроблена з любов'ю...
    От тільки логіка в них відсутня. Одні емоції. Рівень - для бабульок в скверУ, где децкие грибочки...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)