Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

С какого Крыма, зайдите на блоги наци ультрас, где они рассказывают о своих подвигах

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

3. Niandi

Niandi Well-Known Member

Дякую, але не можу. В неділю в Рівному на віче ми починаємо акцію "В єдності сила народу!" Закликаємо підняти Державний прапор України на кожному будинку міста. Мета: хочемо показати всій Україні, що рівняни обурені провладною політикою своїх керівників, не підтримують її. Переважна більшість рівнян підтримує Євромайдан, проте дуже пасивно виражає свою позицію. Ми намагатимемось їх розворушити. Я організатор акції, не знаю, що з цього вийде, але маю виступ на Майдані в Рівному близько другої години дня.
    Навіть якби не це, якщо бути відвертою, то я невиїзна до Києва. У мене троє дітей, двоє з них геть малі.

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Щось подібне закликаю зробити в Рівному. Але пропоную підняти на всіх будинках Державний прапор України.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Хто це придумав, скажіть, будь ласка. Маю бажання зачитати це завтра на Майдані в Рівному.

• Подобається Подобається x 6
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Dobrodiy
    ми бачимо, що особисто у Вас життя - між середньо-поганим і майже поганим. Тому Ви весь час намагаєтеся (свідомо чи підсвідомо) протягнути думку "нехай і в інших буде погано".
    І ненавидите тих, хто живе непогано і прагне поліпшити життя іншим. Усім. Саме не "покращити", а поліпшити. Втім Ви не відчуєте різниці мж цими двома словами.
    Ну зізнайтеся самому собі - Ви в дупі, "ваші" в дупі, союзу зі скаженою Рашкою вже ніколи не буде, а лайна дуууже багато туди (до Рашки) втече. Так ні, треба попатякати. Це що - автопсихотерапія для лузерів? Краще купіть пару лопат для снігу і зробіть щось корисне для мешканців вашого будинку. Може хтось добре слово скаже. А тут Ви нікого і нічим не здивуєте - тільки розпишетеся черговий раз у своєму лузерстві та програші.

Taksist, я вірно кажу? Ви напевне знаєте стереотип типового харківського лузера, неукраїнця і недоросіянина?

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Бігала сьогодні в аптеку і випадково попала на мітинг...з 5-ти душ!

Це вже досягнення для міста.

Якби на Красній площі так почали скакати, то може б той труп у мавзолеї розсипався б.:)))

• Подобається Подобається x 6
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Увляю.

Як батюшка Путін скаже, ви й не те зробите.

• Подобається Подобається x 4
  7. Niandi

Niandi Well-Known Member

На сайті Української правди є стаття, коли, де і як Майдан збирає кошти. Вам про це відомо?

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

В вашій ситуації я би вам радила прсто почекати. Як тільки в Києві остаточно щось вирішиться, на місця буде дуже багато роботи.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олександр Краєв, Київ

З ФБ

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ваші заклики - відверто провокативні, вам особисто по голові кийком не отримувати, за грати не попадати, роботу не втрачати, вам лише здалеку у вечірніх новинах за келихом пивасу на це спостерігати ... може якось свою здалеку "біль" за нашу країну вгамуєте, нє ?

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

та ладно ...

то пропаганда ...

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, не перешкоджайте людині мати фан. Чи як кажуть німці, der Spaß.:haha:

11. artobstrel

це де? Ви взагалі де зараз ? (не те щоб шукав - так щоб зрозуміти звідкіля транслюєте )) )

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

не він один ...

12. Alias

.
    Вдома.

13. Pedro

Ваші варіанти? Чекати поки Козел з Ослом порозуміються і слово Україна зникне зі світового словника?
    Прочитайте розумного українця...

У бурхливих хвилях безнадійного скепсису і невиправного оптимізму різнополюсного українського суспільства хочеться чогось осмисленого і адекватного. Вже не сила читати і чути ані маніпулятивних порожніх месиджів влади, ні по-дитячому задиркуватих необґрунтованих заяв опозиціонерів.

Здавалося б, що в цій патовій ситуації годі шукати хоч якихось позитивів. Але ні, обнадійливих моментів у ситуації, що склалася, набагато більше, ніж за весь період стагнації останнього десятиліття.

http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?vse_tilki_na_krashhe&objectId=1298681

14. artobstrel

не, вы меня наверно не так поняли, а может я по привычке докалупался ) призыв в принципе то верный но Вы - далеко, Вам так категорично низзя заявлять так как ни чем не рискуете ...

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

звідки така таємничість? у якому місті? цікаво де такі мітинги величезні відбуваються )

• Подобається Подобається x 3
  15. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Чемодан, вокзал,.. Київ! :rock:
    Сам час!

16. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

17. IgorLvivM

Вже УП написали.
    Взагалі, виглядає, що китайці не дали, або дали мало. Інвестиціями, а не кешем.
    Того овоч до москви і залетів.

18. Pedro

Ви може і правий. Я нічим не ризикую. Хоча... Якби в Україні якась буря виникла, не думаю, що я сидів би в Англії. Правда трохи вже застарий...
    Але поїхав би і постарався б бути потрібним моїй нації.
    А для вас?... Залежить на якому боці барикад ви себе почуваєте.
    В мене в Львові було багато друзів-росіян. Всі вони розмовляли чудовою українською. Так що від кожного залежить яка земля для нього батьківщина...

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чекайте, то ще може бути не перевірена інформація. Редактор Економіста міг бути дезінформованим або помилитися.
    Але якщо це так, то підставка до йолки що, взагалі з котушок з"їхала?

20. IgorLvivM

Виглядає, якщо сьогодні-завтра не розженуть, цей дощ надовго.
    Збирайте діаспору і гульнемо з булавою Києвом!

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Проблема в тому, що прямим текстом зараз про це не заявлять.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)