Вообще-то, на форумах, на многих, запрещены правилами такие слова как москаль, кацап, хохол, янки и т.д. Почему у вас такое можно?
нічого особистого, не ображайтесь будь-ласка, просто тема про ідеї, про ідеї які повинні змінити країну на краще, а Ви тут .."а що якщо буде гірше" "чо вам не хватало" не офтопте
Коррупция бесит. Вам повезло, Вы же в КЗ. Потому что они есть, независимо от того, называем мы их так или нет. И прекращайте оффтопить, воспринимайте как предупреждение.
Да кто против? Майтесь за ради бога. У меня служаки в Украине есть. Украинские песни очень нравятся. Красивые и мелодичные. Если вы хотите построить экономически развитое государство, то, наверное, надо начинать с реформ власти. Национализировать под 50% активы под контроль государства в первую очередь добычу полезных ископаемых. Правильно? А у вас пока только видно националистические лозунги. Вот в Китае живёт куча разных народов, и ничего-скоро Америку перегонят.
А глаза выкалывать? А гранаты, боевые, кидать? зы. Оффтопить.. Да лучше оффтопить, чем потом за голову хвататься-"Ой, чо я видел, чо я видел!!" Паходу, ничего толком не понял. То ли стесняетесь, то ли боитесь кого-то, не знаю... Засим, до скорого. Удачи! Но, не вам, я не знаю правы вы или нет, удачи вашей стране и пусть ей повезёт с мудрыми и патриотичными правителями. аминь.
Кто-кто? А сало нравится? А дивчины? Это как же такого красивого и умного дядечку к нам занесло. Ну все, теперь наконец нам расскажут что и к чему, а то совсем запутались. В Китае живут китайцы.
Коля Ракул(Кировоград), Вовка Жук (Львов), остальных сейчас не упомню-30 лет прошло. С Тернополя есть несколько. Это мой крест.. С утра шужук, казы, колбаса, ничо не лезет, а сало-влёхкую! Очень красивые! Хотя, у вас там такая природа, что захочешь даже-некрасивым не будешь.
Олександр Аронець Не знаю, хто вкинув ту кістку в суспільство про нібито можливий склад Кабміну, але то чистий фейк. Насправді. Вирішені тільки ті посади, які проголосували, ті, які потребують невідкладної роботи, для стабілізації ситуації в Україні та піймання злочинців.
Зафлудили-заофтопили, не можуть люди без срачу. Тому повторю: Коротше кажучи, такоє. Від політиків, для початку: - Перевибори до парламенту + новий закон про вибори. Партійна система з відкритими списками, зменшення цензу до 1% - Виборні голови областей. Реформа міліції: - Муніципальна міліція, підпорядкована міським радам (начальник - виборний). Їй підпорядковане ДАІ в межах міста, патрульна служба, дільничні. - Обласна міліція, підпорядкована обласним радам (начальник - виборний) - ДАІ за межами міста, кримінальний розшук, крім особливо важких злочинів. - Національне бюро розслідувань - важкі злочини. Приблизно те ж з податковими органами. Прокурори області і міст - обираються. Склад і структура місцевих органів прокуратури погоджується місцевими радами. Від самих себе: Продовжувати дії на самооборону і самодопомогу, контроль дій даішників, ментів, прокуратури тощо. Поширювати ідею "сусідських патрулів". Поширювати ідею ОСББ. Далі буде.
-Зняти мита на авто. -Залишати податки на дороги на місцях, і жорстко дибати відповідальних за кожну копійку. -Піздитину хоча б штрафувати тих хто засмічує узбіччя, лісосмуги, річки тощо... -Створити міжнародну українську "мафію", щоб коли десь в Лондоні, Берліні чи Москві приймають рішення стосовно України, там завжди могло з'явитись кілька тисяч українців і надавити на "рішаючих"
Під муніципальну міліцію обов'язково суд присяжних. ---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ---------- Партії заборонити взагалі. Тільки профспілки і громадські організації. Тільки мажоритарка. Знизу до гори. ВР - п'ять депутатів на область. Незалежно від кількості виборців. Прем'єр виборний країною, президент - ВР. В межах області - хоч мільйон депутатів, але без зарплати. Єдина пільга - особиста недоторканість. Керівництво областю - намані працівники без статусу держслужбовця.
Це взагалі ноу-хау. Ніколи не чув такого. А чим буде відрізнятися громадська організація "Свобода" від партії "Свобода"?
Українські політики повинні найтісніше координувати дії з Євромайданом і ні в якому разі не залишати його напризволяще.
В чому плюс цієї революції - немає культу лідерів, немає 'своїх' партій які перемогли 'чужі' партії. Є недовіра до органів влади як таких.