Євромайдан емоції. Фото,відео, фотожаби, меми і тп

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Hyligan, 8 січ 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 5
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зрозуміло,чого стільки їх приїжджало.
    Взасос лизати патрєт свого боха!
    Ще й гроші за то отримувати.
    Не сумніваюсь,що дехто мільйонером став.:)))

• Подобається Подобається x 4
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кайдани порвіте...

• Подобається Подобається x 5
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що таке Україна?
    Це коли футбольні фани різних клубів забувають принципову ворожнечу і стають Великою Армією Обурених і від того стає страшно гопнікам в погонах і без.
    Це коли духовний лідер мусульман передає вітання і слова поваги духовном улідеру Греко-Католиків.
    Це коли знаменита актриса із безмежно добрими очима кличе дружин, матерів і бабусь стати перед силовиками, аби матері кликали своїх дітей у формі схаменутись і перейти до людей.
    Це коли затриманий за заворушення, на псевдо суді, перед перспективою 15 років тюрми молодий чоловік надиктовує друзям недописану дитячу книжку!
    Це коли мер міста гарантує постраждалим , що їх будуть цілком безпечно лікувати за 600 кілометрів від місця битви, якщо в столиці лікарям бракує совісті, серця, сміливості...
    Це коли бійці внутрішнії військ із вдячністю що їх заблокували і вони не їдуть воювати з власним народом, виносять блокуючим дрова...
    Це коли незрячі люди із поводирем тримають тацю із канапками і пригощають протестувальників - вони також допомогають, вони також корисні!
    Це коли маленька красива дівчина-актриса із шаленим вогником в очах розповідає як вона боронила на Грушевського людей від нелюдей. А в неї, маленьку, що сиділа на ліхтарному стовпі, бикота у формі кидала гранати.
    Це коли власники вогнепальної зброї прозоро натякають очільнику ОЗУ МВС - дядько не засіваю бурю - жнивам не зрадієш.
    Це коли мешканці за одну ніч організовують дружини самооборони і відловлюють посередміста завезених бандитів.
    Це коли моя дитина подивившись новини зустрічає ранком після нічної зміни питанням: "Тато хто напав на наш Майдан?" і проводжає словами "Ти на Майдан чи на роботу?"
    Я не знаю скількох із нас посадять, побють, викрадуть (чи Боже Борони гірше). Я не знаю візьме гору народ саме зараз, чи це буде трохи згодом. Але не перемогти він не може. Нас усіх Господь (байдуже яким іменем хто його називає і як до нього звертається) вже поцілував у тімячко.
    Бо Україна, це коли ти до нестями ненавидиш державну машину, але до сліз любиш усіх цих неймовірних людей.

(Віталій Гайдукевич)

5. ricardo

ricardo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

8. Un.Known

• Подобається Подобається x 7
  9. Un.Known

• Подобається Подобається x 7
  10. Полковник

Полковник миється в бані

11. Boris_Kiev

Ентузіасти зі Львова створили комп'ютерну гру "Bimber" на основі подій на Майдані

А хто пам"ятає гру "Хамське яєчко", яка була популярною під час виборчих перегонів-2004?
    Я її зберіг на файлообміннику. Прошу

12. Полковник

Полковник миється в бані

Спас Станислав со счётом 138!

13. Boris_Kiev

14. Полковник

Полковник миється в бані

[​IMG] Євромайдан емоції.
    От скуки сходил на ДП почитать про Майдан.
    Очень эмоционально девушки сие событие воспринимают.

- беркут почав світити прожекторами в Майданівців і вони запалили вогонь, щоб погіршити їм видимість.
    - мольфар Нечай (земля йому пухом), 3 роки назад передрікав янику насильницьку смерть.. Тобто 3 роки назад він сказав одному чоловіку "У вас там в столиці новий президент, за 3 роки його вбють". А коли яник приїхав до того віщуна, то вийшов від нього злий і недобрий. І за деякий час мольфара вбив душевнохворий молодий хлопець.
    - перед Львівським обласним управлінням СБУ поставлене усне завдання знайти антикварні зразки німецької зброї часів Другої світової війни (зокрема, пістолети-кулемети MP-38 та MP-40 /Шмайсер), привести їх до бойового стану, і доставити в Київ. Планується провокація, в ході якої співробітники СБУ, замасковані під галицьких активістів Євромайдану розстріляють з даної зброї строковиків Внутрішніх Військ. Провокація необхідна для обґрунтування видачі міліції та внутрішнім військам бойової зброї. Щоб попередити провокацію, просимо оприлюднити дану інформацію, і довести її до громадян та ЗМІ
    - В мене ось така інформація (інформація достовірна 100 :wacko: , подзвонив мій брат який працює в Києві військовим і має багато знайомих з беркуту... Просив щоб я сьогодні з хати невиходила і завтра теж, просив дуже сильно щоб я ніде не світилась ( тому пишу тобі в приват ) отже, до головного : На Франківськ, Тернопіль і Львів відправлено дуже багато беркуту з Донецька і Києва і так званих " тітушок" - під тітушок передіті в спортивні костюми спец нази і загони особливо жорстоких бійців які підготовлені для воєнних дій , а не тупі малолетки як говорять ....Їм дали наказ розганяти і бити всіх (дітей, жінок, і старших людей ) , а ще наказали прибрати всіх активістів євромайдану ( Кицюк цьому підтвердження ) ...Ще сказав що їх готують ( їх тобто армію ) до воєєнних дій, звозять зброю і готують навіть танки... Багато міліціонерів вчора відмовились вийти на майдан розганяти людей , їх зразу ж було звільнено ! Просив дуже сильно не влаштовувати майдан, тому що цитую : "ці невинні діти, дуже сильно постраждають "
    - и в том же духе далее..

• Подобається Подобається x 1
  15. Boris_Kiev

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

17. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  18. Полковник