Євромайдан емоції. Фото,відео, фотожаби, меми і тп

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Hyligan, 8 січ 2014.

1. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  3. Forpost

Forpost Стоїк

хто має посилання на відео ?,вчора путінвізор показував ,як якийсь мужик розмовляв з обласним прокурором, підвісивши його за власну краватку на своїй руці ,поруч стояли мєнти в кабінеті,і всі уважно слухали повчання мужика про те ,що їх час скінчився...

4. Romko

БЕРКУТІВЦЯМ та ПСАМ РЕЖИМУ ЗЕКА.
    А як ВАМ було по наших обеззброєних дітях стріляти? Ви ж були до зубів озброєними! А як було бити дітей до смерті, катувати, роздягати догола і по снігу пускати? Як вам було воду лити на свій народ в 30 градусів морозу? А палити живцем поранених а Профспілках? Кричали вони? КАЙФ ОТРИМАЛИ, хлопці?
    Яка мама вас породила? Які казки вам наніч читала? Яких молитов вчила? Нехай ЗЕК здурів, але ж ви бачили, що це були звичайні люди, студенти, часто 16-17-18 річні дітиска, які виросли на розповідях бабці про репресованого діда та УПА...
    Ви ж могли зупинити це пекло, відмовившись виконувати злочинні накази неадекватних людей! Я вже не дивуюсь тим кримським... Не знаю, щоправда, чому, бо теж би мали бути людьми. Але ви, ті, які чистою українською мовою розмовляли на відео, яких батьки навчили тої мови, яку самі любили... Як ВАМ було СВОЇХ людей вистрілювати, як горобців?
    Асса стверджує, що вони захищалися від озброєних бандитів, а в мирне населення не стріляли. А самі навіть не пригинаються, "ховаючись" від тих міфічних "куль" "бандитів"... Відео чітко все показує... А кулі, якими ви стріляли в людей ще перед Інститутською! Не гумові вони були, хлопці, зовсім не гумові... Ні... Не робили Ви це за наказом, ви отримували від морду своїх людей жахливе хворе задоволення! Ви били й вбивали людей й тішилися, як садисти! За 1000 доларів??? 2? 3? Скільки життя сусіда-українця вартувало, хлопці???
    А як ваші діточки нині? Спокійно сплять? А чиїсь діти вже 9 день нині, як сплять... Душі їхні відлетять від нас скоро. Та біль їхній і біль матерів й дітей - поселиться у ваших головах. Не буде вам спокою. Ні вам, ні вашим родичам та дітям... Ми прокляли вас, ваших матерів та дітей, ваших нащадків на покоління вперед. Не жити вам на цій землі. Ви вже смертники, хоч ще, отут, замість покаяння, намагаєтесь плюнути нам в душі.
    Отці сповідали наших хлопців перед боєм. Вони відійшли з цього світу з вашою кулею в серці, але з миром у Бозі... Вони - Герої нашого народу! А ваші - відійшли убивцями, яким не буде прощення на цьому і тому світах. Як і вам усім, незалежно від того, чи ви стріляли, чи просто спостерігали збоку, як убивають цвіт нашої Нації. На вас посипляться страшні кари за ваші злочини проти свого народу, проти людства... В"язниці - це найлегше, що вас чекатиме. Горіть живцем у пеклі!!! Ми проклинаємо вас!!!

Останнє редагування модератором: 28 лют 2014
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

http://www.youtube.com/watch?v=y1CNcdVww84

Сашко Білий. Нарваний рагуль, але як же методи діють.)

• Подобається Подобається x 4
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пару сотень таких в Крим, і буде лад...

• Подобається Подобається x 5
  7. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Янукович в Ростове

Я извиняюсь. Страшно было.
    Стреляли в джип из автомата
    И вслед ругались громко матом,
    А я спасался, что есть силы.

Прошу прощенья у спецназа
    За то, что предал. Было жутко.
    Попасть бы в Киев на минутку –
    Я б поклонился всем и сразу.

Боясь за жизнь родных и близких,
    Я не бежал – поехал к другу.
    Поверьте, не было испуга:
    В дороге я сосал ириску.

Кружил сначала по Донбассу,
    Потом лететь хотел. Не дали.
    Поймите, яйца ж не из стали...
    И вот еще: не брал я кассу.

Нет ни счетов в швейцарских банках,
    Про унитаз пусты базары.
    А в Межигорье – домик старый.
    Домишко. Примус. Оттоманка.

Да разве я богат сверх меры?
    Нет ни альтанки у затона,
    Ни золотого нет батона,
    Ни даже соляной пещеры.

То злые черти мутят воду.
    Ну а теперь вопрос интимный.
    Я – настоящий. Легитимный.
    Ну а соратники – уроды.

Я извиняюсь, но по сути
    Не понимаю – что такое?
    Страна бурлит. В ней нет покоя.
    Так что ж молчит упрямо Путин?

Простите – допустил, не ведал.
    Хочу гарантий от Европы,
    Еще борща хочу с укропом.
    Дадут – тогда назад приеду.

Я – президент. Гарант. И точка.
    Все остальное – незаконно.
    Но скоро встанут терриконы.
    Сметут. Я это знаю точно.

Простите – говорю я с болью.
    Был мудаком. Довел до жути.
    Но что ж молчит проклятый Путин,
    Молчаньем в рану сыпля солью?

Вы извините, я у друга
    Гарантий ждать не перестану
    И, зуб даю, бороться стану.
    Сосу ириску. Не испуган.

Пойду работать. Я ж не трутень.
    Есть опыт. Если что – завгаром.
    Меня не мучают кошмары.
    Смущает лишь молчащий Путин.

Eva Merkurieva

• Подобається Подобається x 4
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нє, бо воно звичайненьке бидло, а то не лікується, це як пропаганда гігієни шляхом розкидування гівна, начебто і мета вірна але спосіб донесення зводить нанівець усі дії ...

10. Romko

Є генерали ряжені, а є справжні.

В Грозному одна з вулиць названа іменем Сашка Білого.
    Його бойовий досвід в боротьбі з московськими окупантами важко переоцінити.
    Тому нашим офіційним генералам та міністрам аваковим потрібно було б не тролити цього воїна (по суті генерала не на словах, а на ділі), а негайно(ще позавчора) запросити в Київ для участі в організації протидії окупантам в Криму, присвоївши відповідний його бойовому досвіду і заслугам чин в українському війську.
    МУЗИЧКО Олександр Іванович

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Romko, опять перевираете. В грозном нет улиц его имени. Была, при дудаеве. Сейчас нет.
    Какие нахрен заслуги, если он просто наёмник, о чем ираасказывал в своих интервью? Речь не о чечне даже, речь о его рассказе как он в киеве в кафе кого-то там "пугал" по заказу.

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Не будет. Население его не поддержит.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

але була.....окупанти перейменували....

13. Romko

Він вистрілював смердячих московських карателів.
    Значить -ГЕРОЙ.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, прочитала коментарі рівнян і щось вони не в захваті від нього. :sad: Кажуть, що кримінальний елемент похлєщє Зека і руки по лікті в крові у нього.:sad: Такі, як треба, то і до патріотизму притруться, а як треба, то рекетуватимуть кого хоч і своїх.... ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. Romko

Насєлєні скоро буде депортовано на свою брудну родіну.
    так,як колись савєцькі недолюки депортували татар.
    Бажано таким ж чином.
    Вони на це заслуговують.

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

Він вбивав московську мразь.
    Значить -ГЕРОЙ.

16. borkhes

А я надеюсь, что все эти тёрки меж новой властью, яником и крымчанами при поддержке людей без опознавательных знаков, закончатся тем, что стороны договорятся о чём-то приемлемом для всех.

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

Он обычный бандит. Заплатите - он убъёт того, на кого пальцем покажете. Такой бы и от Януковича денег взял, не обломился.

17. Romko

На нас напав без попередження північний сусід, ми без єдиного пострілу здали територію з 2 мільйонами чоловік.
    Америка і Європа сильно стурбовані діями наполеончика, махають пальчиками.
    У країні війна, а Зрада розпущена до вівторка!
    Уряд є, тепер потрібен сучасний Железняк, який припинив би дії цієї антиукраїнської шобли.
    І треба витягнути хоча б одного зрадниками на народний трибунал, інакше толку не буде.
    Всі канали другу добу транслюють і обсмоктують виступ вбивці і грабіжника.
    Мобілізація в країні не оголошена, війська не підняті по бойовій тривозі.
    Побачивши, що США і Європа ні як не реагують (може вже здали,своя сорочка ближче до тіла) завтра цей карлик точно так само без єдиного пострілу захопить Луганськ, Харків, Донецьк, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя Одесу.
    А там і Київ на підході.
    Тому як карлику не потрібна частина України, карлику потрібна вся Україна і він готовий її залити кров'ю,при мовчанні США та Європи.
    Правильно Ілларіонов вчора сказав,що Кучма підписав папір в 94 році, з якою можна сходити в туалет, це ні якої ні договір і юридичної сили він не має.

18. borkhes

Рамзанка дыров - оккупант или нет? Вроде нет, чечен, что ни на есть. :nea:

19. Romko

Мій дід,провідник УПА теж нищив московську мерзоту.
    Він - Герой.
    А ця проклята мерзота теж назвала його бандитом.
    Ви - погань,найплюгавіше,що існувало і існує в світі.

• Подобається Подобається x 2
  20. Оля

Оля Старожилка форуму

Якби ж то тільки. То може би був і герой.
    Але ще люди знають, що він своїх рекетував в 90-х, які намагалися якось вижити. ;) Щось то сумнівний герой. :sad: Йому певно однаково, кого вбивати - московську мразь, чи своїх... :sad:
    Мої брати обидва в 90-х мали бізнеси у Львові. І мусіли платити за "кришу" рекетирам. Але коли останні почали пізніше легалізовуватися і один набивався в партнери до мого брата, то хлопці мої ледве відхрестилися, щоби не попасти в таке "партнерство". Пам"ятаю, говорили, що з бандита ніколи людини не буде. :sad:

а де твій аватар? :)