Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. avatarwin

тут багато гарних тролей, а може мені хоть один пояснити , щоб уникнути тої масакри яку зробили силовики, ,хто небудь з нашої трійки ЯЙЦЕБОК, ТЯГНИБОК чи Кличко , в партиях яких є достатньо силовиків різних служб досить високих чинів які безумовно про це знали і могли вплинути щоб цього не робилося, чи звонили їм і говорили з ними і що ті їм відповіли. Бо зараз вони усі кричать що з народом і далі їх починають обиратися на різні посади. Нема чого їм усім дурочкою прикидуватися.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

ХАРКІВ. ПОГАНІ НОВИНИ.
    ВСЕ ПОЧАЛОСЬ З ГНИЛОГО ЛІБЕРАЛІЗМУ З ЛЄНІНИМ

Zaven Babloyan для Arsen Avakov
    А теперь про ту войну, которая НЕ закончена. Простите.

Если центральное правительство не пришлет сюда какие-то войска (или не мобилизует местные), ситуация в Харькове уже завтра может стать катастрофической. Здесь еще нет и близко победы. Зато есть боевая группа профессиональных убийц под названием "Оплот", тысячи и тысячи гопоты и сотни тысяч зомбированных мещан, которые хотят Гепу и Допу (кстати, местные СМИ остались на стороне фашистов и делают вид, что все как раньше, и никто никуда не уезжал), и отсутствие местной про-центристской власти на всех уровнях. Мы можем получить Киев наоборот: с "народными дружинами" под руководством опытных садистов, с разогнанным и уничтоженным (в том числе физически) майданом и в конечном итоге -- с вернувшимся на чеченском скакуне Януковичем с верной свитой.

Сегодня ночью "Оплот" пошел в наступление. Насколько я могу судить, Ленин отбит, взяты заложники из самообороны, ОДА если еще не перешла под контроль фашистов, то вот-вот перейдет. Харьков -- не Киев. Я не знаю, что делать с Луганском и Донецком, но здесь задача номер один -- ликвидировать "Оплот", который стремительно становится ядром фашистского режима. И дальше думать, как предотвратить партизанскую фашистскую войну.

• Подобається Подобається x 2
  3. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

В Днепродзержинске коммунисты сами снесли памятник Ленину. Вот оно что !

---------- Додано в 07:43 ---------- Попередній допис був написаний в 07:33 ----------

пи****к жилин перед смертью хочет ,крови ,ну ну . жилин пожалей своих бойцов ,застрелись . http://youtu.be/U2QN0gf9yYM

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

До їдких плювків,щодо Юлиних сліз-не сліз вчора на Майдані.
    Нагадало мені,як ховав батька.
    І чув шепіт бабок за спиною:
    - О,син,навіть слезинку не зронив...
    В мені все кипіло,але ж не буду пояснювати вампіршам,як я шукав тата по моргах і лікарнях,як врешті знайшов(вже вночі) в морзі судмедемпертизи,на Пекарській(в нього не було документів,як знайшли),як в трансі відлупив чергових санітарів-студентів,бо хотів забрати його вже,в ту ж хвилину,не залишати його в тому смрадному закапелку,наодинці з десятками,звалених на купу тіл бомжів і не розуміів,що це незаконно.Тоді я виплакав всі сльози.
    Наодинці з ним.
    В присутності лиш багатьох мертвих тіл,що були звалені там.
    Це моє особисте,але,напросилась саме ця аналогія...

• Подобається Подобається x 6
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А что там насчёт права на мирный протест харьковчан? :pardon:

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Якщо сьогодні не допомогти Харківу - йому завтра "допоможе" Путін...

• Подобається Подобається x 3
  7. borkhes

Сплошные мемы. :facepalm: Неспокойно сейчас в Дагестане и КБР, в Чечне можно ночью по улицам гулять.
    Надо было сразу писать, что в Палестину вылетели, поскольку финансировались منظمة التحرير الفلسطينية, а так ляп вышел. Ведь чеченам на ЛФ симпатизируют и получается, что Добкин и Кернес - свои. ;)

8. Romko

Право на мирний протест розповсюджується на людей.
    А не на падлину,що проповідує смердячу савєцьку ідеологію.
    В расєю їх треба,щоб вбивали ваших батьків,щоб катували ваших дітей.
    Тоді вони для вас стануть героями,бо рузкє завжди своїх катів возвеличували.

• Подобається Подобається x 3
  9. borkhes

Судя по трансляции из Харькова, там люди сами прекрасно справляются. Вы туда главное войска не вводите, не повторяйте ошибок Януковича.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

Ромко, там против вас больше народу вышло, майдан наоборот получился. Можно конечно спрятать голову в песок и рассказать, что это "нелюди", но это граждане Украины живущие в одном с вами государстве. Посмотрим, как вы с ними договариваться будете.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

http://www.radiosvoboda.org/content/article/25273883.html

Та сука була так впевнена, що зможе все придусити, що навіть не передбачила для себе шляхів відступу...
    Є надія, що таки впіймають

• Подобається Подобається x 4
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Приберегите ваши советы для москвы. :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. Romko

Василь Небратанський
    Головне на сьогодні виродкам подібним Чечетову запропонувати вибір:
    1. Кілок в сраку.
    2. Шибениця
    3. Травматом в обидва ока і беркутовським кийком по тупій бошці до ізнємаженія
    4. Перебити ноги й руки і спалити живцем, як палив повстанців беркут в Будинку Профспілок

гарно б було на палю.Щоб довго вмирали.Лиш,щоб передчасно не втопились,коли їх люди заплюють.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Romko

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому і кажу, що за нею потрібно пильно слідкувати.

Пам"ятаємо її добре під час прем"єрства за часів Ющенка.

Не хотілося б щоб її сьогодні ввечері зробили знову прем"єром

17. Romko

Дуже бажаю,щоб в більшості з них судмедекспертиза виявила

Як у Вербицького.

18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Так в жизни все непросто, а свои-чужие при переделе страны - это понятия относительные.

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

У вас в голове савецька идеология застыла навечно, всю свою форумную жизнь в поиске врага проводите. А такие высказывания тому подтверждение:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я дивився то відео з різних ракурсів і в мене питання, на яке я не можу знайти відповіді - хто послав їх в те пекло??? чому вони продовжували і продовжували йти з патиками і щитами, бачачи, що це саме бійня, що їх не стріляли в ноги, їх прицільно як в тирі били насмерть один за одним... Що там таке важливе було, що треба було туди піднятись ТАКОЮ ціною??? Вибачте, може я не маю морального права задавати такі питання, бо я там не був, тому прийму в свій бік і мат і все решта, просто хочеться знати, чому сталися ті всі смерті...

• Подобається Подобається x 10
  20. Forpost

Forpost Стоїк

при чому дають повну картинку без купюр,но несуть дезу в коментах в стилі кращих часів КПРС

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

хер впіймають,окрім Майдану він і нахер нікому не потрібний як і Лимонадний Джо

а де твій аватар? :)