Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Колишній, а не бувший. Українську мову вивчи, еліта хз якої нації.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, моя дружня порада - йдіть в політику. Вірю, ви чесна людина, тільки забагато ідеаліст. Ви можете дещо сказати в Львові. А там є досить чесних людей, які борються за те, як співається в польській пісні, жеби Польска била польсков, тобто щоб Україна була українською і скинула з себе кайдани якими обплутали її чужинці-олігархи.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

як бізнесмен, кажу вам: вкладають гроші у надійні проекти, які мають високий процент надійності. А в кладання в революцію... то тре бути ідіотом, бо завтра можна бути банкротом і в буцегарні.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Саме основне, що вони вже наламали дров в 2014 році, коли Тягнибок і Фаріонша, як тільки зек втік, поставили на голосування закон про мову в Україні, ніби то був найголовніший закон на той час, чим і спричинили бурю на Донбасі і призвели до того, що тупий народ там підтримав пуйла, що, як той вовк тільки і чигав на якусь зачіпку, аби спровокувати там військову заворуху. І де ж той закон в дії після того часу, цікаво мені? Тепер всі мовчать і тішаться, що хоч рускоговорящій, але проукраїнський. А тоді ту біду треба було зворушити, аякже, патріоти гімняні. :bad: На їхній совісті море крові, за що ще вони не раз поплатяться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Олю, то було завдання Москви. А згадайте як свободівці набили директора 1-го національного на камеру російським ЗМІ. І то в той час, коли інший свободівець був генеральним прокурором. Того директора можна було зняти простою писулькою, без диму і пороху.

Свобода не може жити у нормальній країні. Їй потрібно завжди когось бити, валити, стріляти. Будувати - нуль. Шкода, що народ ведеться.

Останнє редагування: 20 жов 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. AAnzhela

AAnzhela Active Member

ніколи ще так сильно не дратувала предвиборча агітація як на ці вибори.
    це такий вже край цинізму - тими ж самими методами (асфальт, дитячі качелі)...
    така злість !!! (((

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, агітація побила всі рекорди по несмаку, популізму, дешевизні і тупості. Мене особисто Каплін дратує. Відморожений на всю голову, Ляшка обігнав. "Партія простих людей". "Партія простих дебілів".

8. AAnzhela

AAnzhela Active Member

в мене найбільша неприязнб до Думчева (на мера Києва)
    в Києві навіть на потрібно ставити хрести (як в Варфоломієвську ніч) - з якого балкону весить той плакат...
    найменше - це розуміти, що то за людина, найбільш - .... я дівчина, я про погане не пишу....

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

брат Льоні космоса?

10. AAnzhela

AAnzhela Active Member

ця людина керувала коштами при януковичі (кому, за що і куди)
    і морда Шарікова
    фу, геть, не хочеться перераховувати "заслуги" (((

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що я дослідив...

ВО Свобода приписує собі героїв небесної сотні.

От дивіться відео:

View: https://www.youtube.com/watch?v=lS8pTez9iXc

про героя Іван Бльок (майже наприкінці відео)

і читаємо тут:

Іван Бльок

Бльок Іван Іванович — Вікіпедія

На відео подається ніби як свободівець, а у Вікіпедії написано, що він був лише прихильником Свободи. Ніби дрібниця, але нащо брехати? Щоб потім казати: "хіба ми стріляли по своїх?" Нащо чужу славу героя натягувати на свою голову? Я не перевіряв кожного, бо якщо у Вікіпедії не написано, що людина є свободівець, то це не означає, що вона не була свободівцем, але якщо сказано, що прихильник, то це означає, що він не член партії Свободи, а просто симпатик.

Зубенко Владислав теж не був свободівцем, якого ви бачите на заставці відео. Харківчанин, політикою зовсім не займався. Але його приписали до свободівців....

Останнє редагування: 20 жов 2015
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

То тільки в мене таке враження що щось назріває, витає в повітрі...Якщо дУпотати і "борці з корупцією" таки провалять безвіз, то ймовірність третього майдану зросте дуже сильно...
    Ну аж зло бере коли дивишся на всі ті срачі, проєвропейська більшість, курва :fu:

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тільки в тебе таке враження. Шо там "витає"... Шо кремлюки захочуть - те і витає.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всім депутатам, хтоо не голосував за "європейські" закони, заборонити в"їзд до Європи. Думаю, відразу настане просвітління в головах.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну подивіться на цих людуй, теке враження що вони з іншого світу...

View: http://youtu.be/hP2fV0zxvjU

Доречі буде дуже символічно просрати безвізовий режим до річниці євромайдану...

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну... Вы бы, лично, ввели безвизовый режим со страной, где несколько десятков тысяч граждан с оружием не признают даже украинское законадательство?! :)

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Палестинцы Израиля об этом знают?

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не в курсе. Но думаю, что на американской таможне они не проходят по зелёному корридору, особенно после "башен".
    У европейских стран хватает проблем, поэтому про безвизовый режим - это сказка. Упрощённая процедура - это да, вполне возможно.

• Подобається Подобається x 2
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мы про ЕС, а не про США.
    upload_2015-11-7_18-6-6.png

а де твій аватар? :)