Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Un.Known, мне издалека этой разницы не видно и я сомневаюсь что её увидит кто-то другой. :nea:

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чесно кажучи, я цим не переймаюсь. Хто хоче знати різницю, той дізнається.

• Подобається Подобається x 2
  3. roko

roko Member

• Подобається Подобається x 3
  4. borkhes

В этом я не сомневался, но речь была совершенно не об этом, если вы посмотрите на исходный пост Мартина.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

6. harkov

harkov Well-Known Member

все вроде харьков отстояли, только вернулся, ленина пока не трогали вроде решили обезглавить, вроде под ним метро надо аккуратно убирать :dance2:

7. Gron

Gron тафгай

Шановний до чого тут пам'ятники ?
    Подивиться відео, вбивають архітекторів, студентів, фермерів, програмістов...
    Вбивають неозброєних людей.
    Нах мені пам'ятники та ставлення до їх зносу на Сході чи в рф.
    Ви москалі точно помилка в геномі людства.

• Подобається Подобається x 11
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

9. borkhes

Вам может "нах", а вот Мартин утром возмущался: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2658716&postcount=3192

Шановный, вы материтесь пытаясь сойти за своего или у вас это неотъемлемая часть языка? :bad:

10. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

как только ЧФ уйдет - Крым перейдет "под" Турцию!
    у меня двоюродный брат не последний по званию в Севастополе, он рассказывал, что в 2005 был реальный план по отделению Крыма от Украины за 48 часов!!! и говорил, что если бы дали приказ-то его выполнили бы в срок, приказ-не дали! скорее всего, и на нынешние события что-то подобное существует...

11. Gron

Gron тафгай

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Брат ще живий? І діток мабуть має гарненьких? Воно йому потрібне?
    Я у 2005, будучи в Криму, продемонстрував одному пихатому росіянину (відпочивальнику-офіцеру) як за 5 хвилин обрубити весь Білайн і Лайф у Криму. І це були "ресторанні пустощі". А хтось вміє те саме зробити з водопостачанням, інший - з газом та енергетикою.
    Невже Ви досі вважаєте, що путіну потрібен Крим у складі Росії? Який стане такою ж пустелею, як Абхазія і південна осетія? Крим йому тільки й потрібен як кнопка надокучливого дзвінка для подразнення України. І на кожний надокучливий дзвінок знайдеться хитрий електрик. Самі бачите, як хлопці з дерев"яними битами літаки беруть у полон.

13. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

что у вас во львове думают насчет тимошенко? мы с ребятами еще днем все вместе радовались что допа с гепой валят из харькова и подсмеивались над их сторонниками. но уже к вечеру у некоторых радость сменилась разочарованием. ссор пока никаких нет. но из моих знакомых сторонников майдана уже пошло разделение на тех, кто за новые лица в политики, и те кто думают, что юля спасет украину

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якийсь расійський телеканал обурювався тим, що вже організують екскурсії по Міжгір"ю.
    "Напамінаєт екскурсії по дворцам Садама Хусейна. Но Садам хусейн бил прізнан діктатором, а янукович не бил".
    От прохопилося за Фройдом!

• Подобається Подобається x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тупо бійня. З голими руками пішли на снайпера, здуріти можна. Одне незрозуміло, снайпер звідкись спереду бив, а не з готелю "Україна".

• Подобається Подобається x 4
  16. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

я в том же ресторане тогда был: ты был слегка пьян и забыл, что ты не одному российскому офицеру, а 25 спецназовцам одной левой все зубы повыбивал за 2 минуты, а потом поставил их всех на колени и заставил петь украинский гимн, а потом ты поджег 14 российских кораблей и утопил 9 подводных лодок, а в конце ты решил нагнуть путика и если бы не Колян -охранник, остудившего тебя мордочкой в унитазе- россии бы уже 9 лет как не было!!!!

http://censor.net.ua/video_news/272...ognala_i_izbila_storonnikov_evromayidana_foto

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Керч - це перемога звичайно. Аж п'ятеро майданівців прийшло. А коли Росія встане з колін?

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прошу пробачення, але я знову про севастопольську форумну публіку.
    Ніяк нічому не навчаться.
    Три місяці тому стверджували, що на київському Майдані три каліки - сім бомжів.
    Зараз отримали результат.

З часом перемкнулися на георгіївських кавалерів Гепу і Допу: ось вони, мовляв, покажуть "майданутим", нехай лише сунуться до Харкова.

Зараз чоловік із Харкова на севфорумі доповів, що активістів уже харківського Майдану було кілька десятків тисяч, і в основному - харків"яни, причому більше половини - зрілого віку.

Севфорум знову не вірить. Знову: 500 привезених і проплачених із заходу.
    І зразу ж в профіль харківчанину. Чому зареєструвався десять років тому, але лише зараз активізувався? Ясне діло, мовляв, - "консерва до пори до часу".
    І куча інших "аргументів", лиш би не признати, що хлопець каже правду.

Знову ж ті самі граблі.

Коли ж на донецький Майдан вийде кілька десятків тисяч активістів, прогнозую, що Севастополь знову не сприйме очевидне за правду.

От така там публіка.

Все озброюються, все готові стояти на смерть. От тільки, думаю, і в Севастополі буде з часом те ж саме, що в Києві, Дніпропетровську, Харкові.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що в них хотіти.:haha:
    То ж голота вєчнагалодна.

http://youtu.be/jozWwl4xIUs

Руузкєнарод ванючий.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я то думаю, чому по сьогоднішній день в Європі їх так "люблять":)...

а де твій аватар? :)