Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. avatarwin

І що там такого цікавого вони підписали, у цих трьох пунктах---і як те що підписано конкретно влине на наше буденне життя прошу пояснити? Бо цвірінькати і я вмію.

2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Не особливо радий, бо Майдан, дуже важко і надзвичайно дорого заплатив за те підписання. :sad: Але є початок, то буде і продовження після виборів :uanew:

• Подобається Подобається x 2
  3. metallic

metallic Well-Known Member

Ампутация иллюзий

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви хоч самі прочитали, коли копіпейстили?

5. metallic

Так, читав. Це лише частина статті. Вся не влізла, тому скопіпастив, тільки декілька перших абзаців. Лінк, на повну статтю, в заголовку. Можете ознайомитися. Мені ця стаття здалась, досить цікавою.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дивлюся на Громадському ТБ розмову з Бойком. Раніше дивився розмову з Ющенком. Розумні, компетентні люди. Подумалося, скільки б користі вони могли принести державі коли б була інша система.
    Тому зараз головне завдання - зламати систему. І коли це почнеться, спротив буде неймовірний. Найперш від дуже знайомих облич. Одне таке обличчя вчора мало розмову з Шустером. І холодок трохи повіяв.
    Майдану не можна розходитись...

• Подобається Подобається x 1
  7. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

У неділю, 23 березня, на Майдані Незалежності в Києві відбудеться Народне Віче. Про це повідомила співачка Руслана Лижичко.

За її словами, Віче збирається, "щоб показати, що Майдан є, і що він може зробити сьогодні".

"Всіх, хто проти дій Путіна, проти війни Путіна щодо України, всіх, хто не погоджується зі сфальсифікованим приєднанням Криму, всіх, хто хоче підтримати кримчан, українських військових, кримських татар, всіх, хто хоче підтримати наш Харків, наш Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Херсон, наш Маріуполь – всі ті міста, які були, є і залишаться Україною, - і всіх, хто хоче показати світові, що Україна – єдина, ми просимо прийти в цю неділю на Віче", - сказала Руслана.

"Це Віче конкретно проти війни Путіна", - наголосила вона.
    http://gazeta.ua/articles/politics/_zavtra-na-majdani-vidbudetsya-antivoyenne-viche/548591

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Igor Baryshev

Помните, с чего началось разочарование народа "помаранчевой революцией"?
    Как в 2005-м все дружно ждали раздачи, прекрасно зная, кому именно, а она так и не состоялась?
    Кто-нибудь сомневается, что тогда были все законные основания для того, чтобы уроды были наказаны?
    Помните, как уже в 2006-м 99% красавцев не только свободно разгуливали по Украине и делали свои дела, но и начали брать реванш за реваншем, аж до воцарения убийцы януковича?
    А теперь скажите мне, как отличается нынешняя ситуация от того, что уже было? Лично я вижу, что отличается, и притом в наихудшую сторону: непонятно с каких радостей вдруг ставшая правящей партией "батькивщина" во главе с её охренительными лидерами оказалась удивительно неспособной ни организовать оборону от агрессора, ни унять сепаратистов внутри страны, ни если начать реформирование системы власти в стране, то хотя бы наладить управление при помощи существующих органов власти. О раздаче - вообще говорить нечего. Бойко разглагольствует в студии "Громадського ТВ" вместо того, чтобы давать показания следователю, Ленабондаренко уже вещает, что партия регионов должна обязательно победить на выборах, которые так и не назначены, гоммунизды тупо волынят голосования в Раде...
    А в условиях, когда иностранный агрессор оттяпал здоровенный кусок территории, издевается на нём над нашими войсками и разинул пасть на минимум семь областей - даже не объявлено военное положение, с ним не разорваны дипломатические отношения и не перекрыта граница.
    С таким ходом дел не удивлюсь, если на выборах в Раду (их же всё-таки когда-нибудь назначат) депутатами станут те же уроды, что и сейчас, партия уродов сформирует большинство и вернёт януковича в его межигорье.
    А потом оно почует кожного...
    Сколько ещё майданов нужно, и сколько ещё лучших людей должно погибнуть, чтобы это дерьмо наконец прекратилось?

• Подобається Подобається x 3
  9. forester

forester Well-Known Member

Его нужно сделать пермонентно работающим. И правительство разогнать, что бы функции не дублировались.

10. metallic

11. yasam

yasam Well-Known Member

класний перфоменс. Одеса досить європейське місто.

12. OdessaArkadiya

OdessaArkadiya New Member

Спасибо за добрые слова об Одессе.
    Хочу в ответ сказать огромное спасибо всем львовянам, кто был на Майдане, их семьям, родным и близким, всем кто их поддерживал всё это время. Кто не пожалел своих " ни души ни тела" ради свободы и будущего своей страны.
    Я уверен что без Львова - этой бы победы не было, и не было бы сейчас никакой ассоциации с ЕС а гнили бы мы все жалком и убогом отстойнике где "правит бал" кремлёвский карлик.
    И я благодарен именно львовянам за это, потому что Киев - это Киев, Одесса - это Одесса, а Львов - это Украина.
    Я собственно только для этого и зарегился на вашем форуме чтобы сказать вам всем спасибо.
    Слава Украине.

• Подобається Подобається x 11
  13. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
    Львів - це Україна !!!
    Я низько кланяюсь Львів'янам!
    Але тепер я переконана що і Харків ,і Одеса,і Луганськ -це теж Україна!!!
    Я вірила і вірю ,що свідомі українці є і в Донецьку,і в Львові,і в Харкові,і в Тернополі....Такі люди розуміють що чорне є чорне,а біле є біле!!!
    Правда на нашому боці українці,що би нам не говорили!!!
    Де правда - там Бог!!!
    Отже з нами Бог!!!
    Слава народу України!

• Подобається Подобається x 5
  14. можно узнать (хотя бы тезисно), о какой свободе и победе вы говорите?
    Не думаю, что потеря Крыма, значительной доли своей экономики, резкое падение уровня жизни и социальных гарантий, почти полная потеря суверенитета - адекватная цена за счастье свергнуть Зека на 9 месяцев раньше, чем он сам бы ушел.

15. Romko

Рузкє свиням цього ніколи не зрозуміти.
    Бо раби.
    Ваше діло - лизати свому пуцькіну задницю і не пхатись між люди.
    А ставлення до вас красномовно описав ваш класик.

16. пойди позигуй, может успокоишься)

17. Romko

Я ж не рузкє,щоб зігувати.
    То ви,наці вонючі.
    Срашисти.

• Подобається Подобається x 5
  18. yasam

yasam Well-Known Member

Ви там тримайтеся. На жаль протистояти тепер слід вам. Протистояти вже не просто посіпаці януковичу, а його господарю путіну. Але ми з вами, тримайтеся!

19. Romko

Посвящается не продавшим душу Дьяволу

20. Bastard

Bastard Well-Known Member

Ну так, Яник ж 4 роки розбудовув нашу державу, а ми за три місяцы все прокакали. От такі ми, праклятие какли.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)