Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. avatarwin

"Ключевым фактором в побоище на Майдане была третья сила. И она - неукраинская", - Аваков

----да конечно они инопланетяне и АВАКОВ ничего не слышал и не знает

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Юля Смірнова
    Оце поспілкувалась з людьми, які займаються пошуком тіл...Вони мені таке понарозказували, що фільми-жахи, відпочивають...Як уявляю, настрій відразу пропадає. Знайшли 5 тіл, які не значаться в списках безвісти зниклих взагалі. Опізнавальні знаки - стрічечки. Ще не можуть опізнати деякі тіла з профспілок. Там якісь куски тіл...
    Господи, скільки ж їх убитих?
    Друзі, в Укрдомі на першому поверсі знаходяться люди, які шукають тіла в лісопосадках, в моргах, на складах, закинутих будівництвах, в смітниках і т.д.
    Хто має залізні нерви, машину, може їм допомогти, то, будь ласка, долучайтесь до пошук тіл.
    Я, на жаль, не можу. В мене нерви не витримають ще і це бачити і так бачила забагато за ці три місяці .
    Вони знаходяться на 1-му поверсі в Укрдомі.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Аваков не имеет права озвучиватьнекоторые вещи до тех пор пока не будут собраны доказательства, подкрепляющие его слова.

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Нагадує щось до болю знайоме... Десь півроку назад в ЗМІ були відомості про снайперів в Дамаску і інших місцях в Сирії. Стріляли по вагітних жінках з таким розрахунком, щоб поцілити в голову дитини. Сирійці? Сумніваюсь.
    На Шустер лайв почув, що 9 людей снайпери застрелили вистрілом в ліве око.
    Снайпери-українці? Сумніваюсь. Аваков дав добрі здогадки.
    Як це не трагічно, але ті всі смерті повинні бути останньою краплиною, яка відкриє очі на Імперію Зла і звірів, що її населяють. Імунітет повинен виробитися і українці повинні завжди дивитись на кацапів, як вічних, природніх ворогів, як на них дивляться, приміром, поляки.
    Досить "народів-братів", чи тим більше, "один народ". Ми з кацапами не маємо нічого, абсолютно, нічого спільно. Це інший народ, інша раса, яка бажає тільки нашої смерті. Тому для мене найкращий кацап - це мертвий кацап. Це правило повинно діяти для всіх українців.

• Подобається Подобається x 4
  6. ELiKA

Во такие ссылки рассылают по восточной Украине, так "разогревают" ненависть... Не знаю, чей это сайт, но... Неплохо, если бы его кто-то "завалил"...

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ребят а чего вы этому допису лайкаете? вы согласны что украинцы должны убивать кацапов? то нам прийдется защищатся и убивать украинцев? или русские только в РФе живут??? зайди сюда сейчас промосковских троллей, они все отсюда убегут с этой цитатой, и раостно-восторженными воплями о бандеро-фашистах с американскими корнями, потому как эти слова абсолютно укладываются в их идиотские лозунги ....

• Подобається Подобається x 1
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Еліко, та хто вже в то вірить? Хіба старики-маразматики, за прикладом того старого, що хустинкою гіркі сльози втирав зі словами:"Ленина свалили." А молодь ж їздить по всій країні, сидить в Інтернеті і бачить все по-іншому. Нехай собі пишуть. Поки самі не затухнуть. Не треба їм тільки нічого доказувати. Так само, як і тут на форумі.

9. Agaton

Agaton Well-Known Member

Артем прав, "слово воробей, вылетит, назад не поймаешь" :sad:

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Нам" - це кому?
    Я вважаю, що кожний громадянин України - Петренко, Петров, Усейнов і Кацнельсон повинні бути готовими стріляти у Петренка, Петрова, Усейнова і Кацнельсона, котрі прийшли зі зброєю на нашу територію.
    Ви про це не думали, приймаючи Присягу?
    А "вони" прийшли з повною готовністю стріляти у Вас, у мене, у наших друзів.

Я давно помітив, що певна частина "несамовизначених" мешканців Сходу і Півдня мають ознаки дивного роздвоєння особистості.
    Київські етнічні росіяни давно вилікувалися від цього синдрома. У 2004-му.

11. ELiKA

Вірять, Олю. Вірять... І у нас, і в Росії. На жаль...
    В України тільки зараз почали щось швиденько ліпити проукраїнське в інформативному полі...
    Інформація - то дуже потужна зброя, якої у нас фактично немає і не було...
    Тому і програвали ПР, тому й окупант на нашій землі...

Наведу простий приклад.
    Тимошенко ніколи не казала про те, що вона хоче обнести Донбас колючим дротом... Не казала...
    Але це "чули" дуже багато людей, навіть серед її прихильників... Як таке може бути?
    Вірно зроблена інформативна атака - і міф йдє у нарід і перемагає здоровий глузд...

12. ELiKA

13. ELiKA

• Подобається Подобається x 5
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Борис - проспитесь и буду стрелять, никогда так не думал а теперь уверен ....

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

для дурковастого волання - Майдан - святой - менты казлы, у меня совести не хватает, там надо разбиратся во всем и вникать, вдумчиво ... и да мне жалко ментов погибших на майдане не менше Небесной сотни ... НО, когда в мою страну вводят окупационные войска еще и неся такую ахинею от которой волосы шевелятся - тут не до аналитики, тут стрелять надо ...

• Подобається Подобається x 6
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Севастопольських беркутів, які зараз воюють разом із москалями? Які стояли за спинами ВВшників - призовників із Вінниці?

16. ELiKA

Борисе, вони громадяни нашої країни... хто винен - хай відповідає. Для інших - тільки примирення...
    Для тих, хто загинув - пам*ять...
    Когось будуть пам*ятита всі українці, когось - рідні, близькі, друзі... Це життя...

• Подобається Подобається x 4
  17. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

а Вы уверены, что жители КРЫМА согласны с Вами, что КРЫМ это Украина???ну будем говорить про большинство, причем подавляющее большинство населения Крыма!
    если уверены, то Россия являясь преемником СССР, имеет полное ПРАВО держать свои войска во Львове, Тернополе и т.д., т.к. по пакту Молотова -Риббентропа эти земли отошли СССР!!!!! но для Вас это полный бред, вот так же для Крымчан (да и оооочень большой части Одесситов, хотя конечно и не всех http://www.youtube.com/watch?v=_37T6HFWSPE ) абсолютная дикость, что Крым находится под юрисдикцией Украины! тем более, после высказываний "актива" евромайдана о языках,памятниках и т.д. если Вы не поймете этих вещей, и все же решитесь идти воевать Крым - крови не избежать!

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В Донецьку так багато людей вийшло, молодці!!! Наживо громадське транслює.

20. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Тему про снайперов прикрыли :sad:
    Погибли люди и разбираться не надо какая сволочь это спланировала... печально...

http://www.youtube.com/watch?v=yLxSlq_hJu8

Человек провел анализ информации только на основе открытых данных.
    Неужели нынешняя власть не может дать ответы на вопросы?
    Или ответы настолько неудобны и не укладываются в общую структуру лжи, что их даже озвучивать страшно?

а де твій аватар? :)