Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Teslo

Teslo миється в бані

Только лидеры опозиции у вас не сильно по уму ушли от Януковича.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А яке ваше діло, там, в Чебоксарах?
    Ми домовимось. От тільки це Хутіну не подобається, це є причиною вторгнення.

Поки в Криму не з’явились російські війська місцеві москалі ледве рухались,

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Для того в нас повна мобілізація.
    Щоб виграти вас,потвор з нашої землі.

• Подобається Подобається x 2
  4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Это меняет то, что эти люди там изначально были и имеют право решать как им там жить, а не собирать чемоданы, если им что-то не нравится.

При чём тут УРСР и СССР, рабы какие-то? Была и есть АРК. После распада союза АРК отошла Украине. Потенциальная зацепка в том, что не было референдума о передаче АРК Украине. Люди воспринимали себя всегда как крымчан в первую очередь.

5. Teslo

Teslo миється в бані

Потому что, я старший гвардеец диванных войн вооруженных сил РФ
    готов жизнь отдать за царя императора, во благо Империи!!

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Оце жесть, ти хоч написав їм, що ти росіянин, тобто стратегічний партнер? :))) *без образ, просто в контексті подій*

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Люди не читали конституції держави, в якій живуть вже 23 роки?
    Хай сприймають себе як хочуть, автономію в АРК ніхто не забиратиме, але й територіями Україна не буде розкидатися наліво-направо, будьте вибачні.

7. borkhes

mrochkizm, так они и раньше протестовали, если вы не заметили. И 10 лет назад были митинги против Майдана. 23 года жили, а сейчас решили что-то поменять глядя на события в Киеве.

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Неправда. Сначала были антимайданные митинги, которые тут на ЛФ комментировали в духе "Покричат и успокоятся. В 2005м уже такое было."

8. mrochkizm

Змінювати - завжди будь ласка, це їх повне право.
    Але робити це шляхом відділення українських земель та вимог ввести іноземні війська - це, пардон, називається дуже нехорошим словом і є злочином.

• Подобається Подобається x 5
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

хотел бы взгялнуть в глаза того кто за януковича - а заодно лоб пощупать - вдруг температура ... да и в Киеве может и кучка - но эта кучка "кемску волость" супостату не отдавала ...

• Подобається Подобається x 4
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А Ви в курсі, що АРК була у складі УРСР?

11. mrochkizm

Зараз скаже, що УРСР - то не Україна, а українців генштаб придумав.

12. borkhes

mrochkizm, когда на Майдане раздавали печеньки, я думал что это полный ахтунг. Теперь я знаю, что ещё можно попросить ввода войск, на этом фоне печеньки меркнут.

artobstrel, я неоднократно говорил, что я не знаю людей, что за Януковича. За/против майдана - знаю, а вот за Я. - таких не видал.

Un.Known, я думаю вы в курсе, что АРК изначально была самостоятельным субъектом и присоединение к Украине Хрущёвым было выполнено с нарушением законов тех лет. И в 90е референдума тоже не было. Это мильён раз уже обсуждалось в соответствующих ветках.
    Вообще этот спор бессмысленный. Пусть крымчане решают, пусть Киев как-то в этом участвует. Я в Крыму не родился, вы вроде тоже, поэтому решать чья это земля не нам, а тем кто там живёт.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

що б не сказав - хай каже, протилежна, навіть зрадницька думка - то все рівно думка, і не зовсім кримчан вина що з Україною в них жодних позитивних асоціацій ...

14. mrochkizm

Це Ви до чого?
    Майдан кричав "Європа, введи армію і скинь Януковича"?

15. borkhes

mrochkizm, я могу ошибаться, но на мой взгляд, визиты руководителей других стран на митинг против существующей власти с высказыванием своей позиции - это тоже вмешательство во внутренние дела. Возможно я неправильно понимаю понятия "невмешательство во внутренние дела страны". "нейтралитет" и т.д.

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та це було давно - декілька років тому.
    А там сидять убільшості ватники і квасні патріоти.
    Але не пригадую і мітингів чи чогось іншого проти, коли Крим передавали з РСФСР до УССР. Та і зараз результати референдума не очевидні, якщо голоси порахують чесно, звісно.

17. borkhes

-Erebus-, достаточно посмотреть на Приднестровье, Абхазию, НКР, чтобы понять, что отсутствие референдума и протестов против присоединения в СССР ещё не значит, что всё будет гладко когда СССР развалится.

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Він такий же "офіціальний" як і сторінка про життя хомячків.
    Брехня.
    Спец групою з автоматичною зброєю іноземної держави. Це такі да є з чим порівняти.
    Шановні модератори прохання давати превентивний бан усім тим раннім пташкам що вивалюють сюди з самого ранку цілі "простині" дези з інформаційних смітярок. Про нібито мало не захоплення та розуміння діями цього шизанутого карліка німецькими СМІ. Навпаки, Меркель підозрює що путя просто в неадекваті.

• Подобається Подобається x 5
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зараз війна.
    І не час толерувати ворожу мерзоту.

20. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)