Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Немає там жодного сенсу. За останні три місяці жовано-пережовано.

Життя при президенту Януковичові було падінням держави в прірву.

Зараз, коли нова влада керує менше тижня, починають всілякі доброхоти звідусіль давати поради.

Живе в Прибалтиці, а в Росію не спішить.

2. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

акстієсь - я ж бендеровець .... дебіли всюди однакові, визнання відсутності копит у Сталіна тут мене робить москалем, а у себе визнання відсутності копит у Бендери, в себе з мене робить - бендерівця ...

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

навіть за остання 5-6 років ...

зараз держава тупо руйнується, ні, яник - муділо, але зараз то що коїться ....

Останнє редагування: 1 бер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Капєц, нам війну в прямому ефірі оголошують, а вище керівництво держави мовчить
    Шо за нах?

• Подобається Подобається x 6
  5. boaboa

boaboa Well-Known Member

Та чого ж Ви так псіхуете, держіть себе у руках.

Краще спілкуйтеся зі своїми знайомими зі сходу і югу України,

роз'яснюйте, що їм погрожує у разі здачі у рабство путіну.

Зараз треба людям України між собою спілкуватися, а не битися,
    і не зважати уваги на путіна з його цирком,
    не звертати уваги на російських військових,

людям України треба між собою спілкуватися.

і ніякого розбрату і звинувачень,
    вони злякані,
    їм страшно.

6. artobstrel

і що? то я так з гіпотетичної цікавості ...

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сьогодні один знайомий з Донецька події в Харкові прокоментував наступним чином: "Это Харьков, бойтесь, суки" ) Там в багатьох випадках тяжкі клінічні захворювання, лікуванню не піддаються
    А так то я спілкуюсь не перший рік навіть

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

То, шо в нас при янику було
    То я так - очевидна відповідь

8. artobstrel

ну то порівняно з бомбардуваннями не так вже і погано ...

9. volgar

volgar Member

Можно ли мне присоединиться к вашей беседе? Я русский, из города Саратов пришел просто послушать и возможно ответить на вопросы, если они будут. Извиняюсь, но я не знаю украинского языка потому пользуюсь переводчиком. Прошу разрешить мне писать по русски, правила форума вроде разрешают. Меня то же волнуют вопросы которые вы сейчас обсуждаете.

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Если Вас волнуют эти вопросы, то выходите завтра на площади Саратова и зовите родных, друзей, знакомых с протестом против вашего диктатора Путина и призывом немедленно прекратить интервенцию.
    Может вы всего еще не понимаете через искаженную информацию в России, но Путин своими действиями может развязать новую мировую войну, в которой не будет победителей.

11. artobstrel

каким же волшебным образом вас занесло на Львовский форум из славного Саратова ??? (шепотом - вам не нужен славянский шкаф?) бандеровцев просвятить или убедится в порочном и русофобском настроении на западной Украине? смею Вас заверить они тут поголовные русофобы, местами до фашизма ... (гы)

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Этот ... поднимал российский флаг над Харьковской ОГА

В Донецке на митинге тоже было удивительно много россиян (граждан России из России)...
    Как они все просочились через границу???

13. volgar

volgar Member

Да, попал приблизительно так, зашел посмотреть как думают и о чем. Понимаю скепсис и издевку, но в моем присутствие нет враждебного, я пришел просто послушать больше вас, чем говорить. Повторюсь, если позволите.

14. artobstrel

не, тут строго кто не "слава героям" того в бан немедля, вы как "слава героям" ?

15. volgar

volgar Member

Пока я не нашел здесь никакой особой бандеровщины, напротив был некоторыми вещами удивлен.

16. artobstrel

это не ответ, "слава ..." или нет ?

17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

volgar, задавайте вопросы, которые Вас интересуют - попробуем ответить.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Не прикалываетесь, пожалуйста. Не та ситуация...

• Подобається Подобається x 2
  18. volgar

volgar Member

К "слава героям" плохо, но не думаю, что это имеет значение. Если вы будете задавать вопросы не требующие развернутого ответа на много букв, мог бы рассказать как и , что происходит у нас и какие настроения, если вам это интересно.

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Так расскажите.

20. artobstrel

у нас каждый день "не та ситуация" поскольку мы не гранатами жонглируем, не вижу препятсвий ...

а де твій аватар? :)