Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  2. boaboa

boaboa Well-Known Member

продовжує впроваджуватися програма Москви, амбіції Путіна,
    по знищенню України як держави,
    а Янукович у тих планах був лише жадібною маріонеткою.

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Well-Known Member

Що це за розвідник - про якого можна прочитати в неті. ви знаєте прізвище - хто очолює розвідку в Росії, Ізраєлю, Англії.....і т.д. то так само як колись при Ющенку працівникам СБУ видавапли зарплату на карточки у російському банку. блін ....то якась профанація а не влада. Мусить бути межа доступу до інформації, а такого типу посади не мають права бути публічні.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Tetyana Movchan
    Перепост! Дуже прошу!!!
    Відгукніться свідки подій, які описані нижче.
    Уже є троє людей, які вижили точно.
    Також зголосилася донька, яка досі шукає маму, що була там.

СВІДЧЕННЯ ПО ПОДІЯМ 18 ЛЮТОГО
    Я, Лазебний Ларіон Ларіонович, ветеран військової служби за кордоном з 1984-1991 рр. На пенсії з 1993 року, служив в центральному апараті КГБ-СБУ в місті Києві. Проживаю в м. Києві з 1958 року.
    18 лютого я був учасником мирного мітингу біля ВР з 9 год. Після мирної ходи до Маріїнського парку, яка закінчилась тим, що нам перекрили дорогу біля Клубу Офіцерів, ми зупинились. Озвучка передавала всі новини, а ми очікували. Я вирішив піти на вулицю Грушевського, де переконався, що і тут все спокійно. Потім вернувся до Маріїнського парку, де вже відбулися напади на мітингувальників з боку бандитів. Мітингувальники залишались на своїх місцях Озвучувальна техніка працювала і нам передали інформацію, що у ВР зареєстрували нарешті закон про повернення до Конституції 2004 року.
    Я знову вирішив до вул. Грушевського, де була призначена зустріч з другими знайомими мітингувальниками. Переконавшись, що тут все спокійно, ми вирушили знову до Маріїнського парку через вул. Інститутську, але змогли дійти тільки до вул. Липської, тут вул. Інститутська була перекрита Беркутом і відбувалось протистояння.
    Бандити підігнали водометну машину, яка поливаючи водою, відтісняла мітингуючих у напрямку до Майдану по вул. Інститутській. Вода представляла собою отруйний розчин, що випаровуючись в повітрі і попадаючи в легені, викликав отруєння. З даху по вулиці бандити кидали у нас гранати, шифер і інші уражуючі предмети.
    Ми відступали, зводячи нові барикади, по вул. Інститутській. Бандити скупчували сили, вони наче загравали з гами. Біля 14.00 ми були заблоковані з усіх сторін по вул. Інститутській від вул. Шовковичної до вул. Банкової. Всі мітингувальники були повністю заблоковані, в цей час переважаючі сили Беркуту кинулись на нас, осипавши гранатами. Почали зачистку. Це була кривава бійня. Вся маса людей була побита і землю вкрили побиті тіла. Я особисто, втративши свідомість, лежав на асфальті під купою трупів. Отямившись, я вибрався з-під людських тіл, і переді мною відкрилась така картина. Виродки добивали людей, вантажили трупи в автозаки, які відвозили в невідомому напрямку. Частина тих, що вижили, також заносилась в автозаки. Прибували нові і нові машини.
    Я одержав 10 ударів: 2 по голові, решту – по ногах, плечах, руках. Не добили мене лише тому, що старий. Мені 74 роки. Я весь був у крові - своїй і інших людей з тієї купи тіл. Вони мене непритомного залишили на місці, думали що я не дійду до тями. Я не бачив жодного медика чи журналіста. Напевно, їх зачистили. Аби не було свідків. Ішов процес знищення оточених. Мало кому вдалося вибратися звідти.
    Мені вдалося вибратися в двір біля Адміністрації Президента. В торці будинку були відкриті двері. Побитих людей запрошували туди, говорячи, що це медпункт. Чоловік 10 там стояли. Але я подумав, що це пастка і туди не пішов. З сусіднього дому вийшов чоловік і відгукнувся на моє прохання про допомогу. Він відвів мене до офісу, там мені надали медичну допомогу і випрали одежу. Ті ж люди після 17.00 провели мене до вул. Л. Українки.
    Після лікування я з’явився на Майдані 24 числа. І ніхто не знав деталей за ту бійню на Інститутській між Шовковою і Банковою. Думаю, що я – один з небагатьох, хто вижив і готовий свідчити.
    Перед очима картина. Лежить напівживий молодий чоловік. А бандити його добивають. Жінка на колінах просить-молить, благає за дітей. Вони не зупинилися і забили його до смерті.
    Був хлопчина 15 років, одягнений по-майданівськи. Разом з іншими кидав бруківку в бандитів. Потім я його бачив на тротуарі непорушно лежачим, напевно - мертвим.
    Я впевнений, що ми втратили значно більше людей, аніж оприлюднено.
    Пам’ятаю, ще таке. Бандюга до мене кричав: «Что старый, получи свою революцию. Ставай на колени!». Біля мене стояло уже 3 людини на колінах. Але я не встав. Тоді він ударив мене по спині. Його кийок закривавився, бо я ж з-під тіл виліз. І то мене врятувало. Він пішов дальше. Якби був молодшим, вони б добили мене на місці, а не полишили подихати.
    Ще вони ходили і ударяли по оранжевих касках і сміялися з того, що ті, як скорлупа, ламалися.
    Найбільше шкода дівчат, які на мені лежали. Вони ж нам бутерброди носили, молоко, респіратори, вибивали біля стовпів набат. Ті дівчата лежали на мені у тій купі. Хто з них вижив, невідомо.
    Коли мене вели додому, то на Інститутській, між Банковою і Шовковичною, нікого не було. Прибиральники з бульдозерами очищали вулицю. А в напрямку до Майдану просувався БТР.
    Може ще хтось, окрім мене, вижив зі свідків подій у тому районі, і читає це. Прошу зв’язатися зі мною через редакцію.
    Тел. ред.: 0671454262 Тетяна Мовчан

• Подобається Подобається x 2
  5. Tatarin

Tatarin миється в бані

це росіяни напали?

6. Romko

"Вчора ввечері мені подзвонив Парубій і сказав: "Терміново потрібно прийняти рішення, тому що вже…". Я кажу: "Яке рішення?". "Ну, ти ж знаєш, що всі обговорюють…" (відповідає він). Я кажу: "Андрію, мені потрібно зустрітися очі в очі з тими людьми, з якими я буду працювати, і сказати умови…", - повідомила Богомолець.

Вона пояснила, що без прийняття цих умов, які є "передумовами" розмови про посади, не має сенсу ставати на чолі відомства.

"Внаслідок роботи посередників, я так розумію, моя кандидатура вже не обговорюється. Сказали, що я відмовилася. Насправді, у мене ні з ким розмов не було", - сказала Богомолець.

Вона повідомила, що озвучила такі передумови заходу на посаду міністра: "Міжнародний аудит повний, санація і приведення до відповідальності тих людей, які порушували права нашого народу на отримання допомоги, і відкриття всіх корупційних схем, які стоять під Мінздоров’я. Інакше нема сенсу туди заходити".

"Друга передумова – створення абсолютно прозорої фінансової відкритої системи, де кожен тендер, кожна закупівля, кожна копійка – будь-який громадянин може через інтернет подивитися. І передача цих повноважень на всі області…", - сказала Богомолець.

"Третя передумова – мають бути передані повноваження професійним об’єднанням лікарів… Вони мають нести відповідальність за якість, вони мають сертифікувати, допускати чи не допускати лікаря до роботи, і вони мають відповідати за ускладнення, які виникають з пацієнтом", - додала вона.

За словами Богомолець, "якщо ця система буде зроблена, посада міністра є абсолютно технічна, він має стати просто "санітаром лісу".

"Посади заступників міністра вже розподілені між квотами фракцій і вже ведуться переговори, як будуть працювати ті самі схеми. Заходити зараз у Міністерство охорони здоров’я – це треба бути дуже обережним. Оскільки я таку позицію висловила, зі мною переговорів вже більше ніхто не проводив", - заявила лікар.

http://youtu.be/cofM0cb4IqI

• Подобається Подобається x 8
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я вчора бачив Богомолець по телевізору.

Вона сказала, що відмовляється йти в уряд.

8. Romko

То це монтаж?

http://www.youtube.com/watch?v=cofM0cb4IqI&feature=youtu.be

9. Romko

10. Romko

11. Львовяне , у вас в городе русских процентов 10% , передайте информацию . Эффект от этого сомнительный , но всё же ....

Сбор подписей под петицией .
    Уважаемый Президент Российской Федерации Владимир Владимирович Путин. : Мы - этнические русские и русскоязычные Украинцы - не нуждаемся в защите.

https://secure.avaaz.org/ru/petitio...skie_i_russkoyazychnye_Ukrainy_/?fKpuLgb&pv=1

• Подобається Подобається x 5
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прикольно) Гриценко в раді виступає о_О. А як же складання мандату?

13. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

вот такие люди и есть ЭЛИТА НАЦИИ!!!!!!!!!!!
    но по совместительству - они первые враги правящей элиты!!!
    и чем меньше таких людей будет подпущены к власти, тем комфортней будет новой власти переподелить весь захваченный бизнес рыгов!

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

http://censor.net.ua/news/273296/rada_otmenila_deputatskie_lgoty_i_privilegii
    а огласите весь список отменненных льгот пажалсстаа!??? и это касается только депутатов верховной рады или всей АРМИИ депутатов и депутатишек с их АРМИЩЕЙ помошников и любовниц с массажистками??? мэров, правительства, уполномоченных, судей и прокуроров и всего остального кагала кровосисив а дармоедов????
    или на отмене бесплатного проезда в электротранспорте депутатам ВР ограничились?
    населению кстати, тоже пообещали отменить все "льготы" по социалке, ценам на ЖКХ, газ, электричество, медицину, субсидии.... страдать так всем вместе!

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

мне понравилось про французов, так в нашем правительстве минимум треть всех дармоедов надо сократить!! хотя бы одного 14-го заместителя 19-го помощника сократили??? неаааа, лучше цены взвинтить, и выполнить все требования ЕС по ликвидации социалки, взвинчиванию В НЕСКОЛЬКО раз цен на энерго и ЖКХ, замораживание пенсий и зарплат.... и все это под соусом, что папиредники опять во всем виноваты, и только из-за этого все требования ЕС выполняются, а никак не по требованию ЕС..)))) вот уж хуцпа, так хуцпа!

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Блін...ти ви ж совість майте, уряд працює дві години...які вам ціни підняли?

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Яценюк наказав розібратися з "відпливом мільйонів доларів" попередньої влади
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/yacenyuk-nakaz...ariv-poperednoyi-vladi-z-ukrayini-337203.html

• Подобається Подобається x 4
  15. Персі

Персі La mafia è immortale!

:haha:

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Панове, фантастична думка, але висловлю.

Чи не вийде так, що сьогодні Янукович звернеться до всіх, що є законним Президентом, висловить категоричне несприйняття того, що відбувається в Криму, Россія прислухається до його "фі" і прибере блок-пости, припинить маневри і таке інше, захоплювачі Кримського парламенту радо звільнять будівлю, потім звернеться до Росії за допомогою, звичайно, від імені українського народу, встановити конституційний лад, ну, а далі, хто зна, що вийде.

Це я так, заради висловлення версії. Але щойно почитав, що Янукович, мовби, вже купив халупу на Рубльовці, то, може, нічого такого і не буде.
    Хоча, одне другому - не завада.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я думаю шо побузять і заспокояться...Може дадуть їм російську регіональною і індульгенцію місцевим ригам (нажаль)

18. terRen

terRen Дуже важлива персона

Який же то монтаж?
    Ви ж чули, як вона сказала, що вона не відмовлялася, а поставила ПЕРЕДУМОВИ... і після того вже не було обговорення про її кандидатуру.

http://tsn.ua/video/video-novini/olga-bogomolec-vidmovilas-vid-uryadovih-posad.html

Останнє редагування: 28 лют 2014
    • Подобається Подобається x 2
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут послухав учора Веллера по Еху Москви, сподобались деякі моменти,
    Даю витяг, а хто захоче почитати більше, чи послухати, даю посилання за цитатою
    http://www.echo.msk.ru/sounds/1266392.html
    http://www.echo.msk.ru/programs/personalno/1266392-echo/#element-text

• Подобається Подобається x 3
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)