Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Є підозра, що малайзійський чи московський. Це до адмінів тра звертатися.

• Подобається Подобається x 4
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Лидер фракции "Батькивщина" Арсений Яценюк, выступая с трибуны парламента как кандидат в премьер-министры, анонсировал ряд непопулярных мер.

"Непопулярные решение, в первую очередь, будут касаться субсидий, тарифов, сокращения социальных программ. В первую очередь будут сделаны все шаги для сохранения финансового состояния страны", - заявил он.

Несмотря на то, что на протяжении всего своего пребывания в оппозиции Яценюк постоянно твердил о необходимости снизить тарифы для граждан, сейчас он резко стал честным.

"Я не обещаю вам улучшения жизни ни сегодня, ни завтра. Наше задание стабилизировать ситуацию в стране. Я хочу быть честным с вами", - добавил также он.
    http://www.depo.ua/ru/vlast-i-sociu...vysheniyu-tarifov-i-sokrasheniyu-subsidii.htm

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тим22, покращення вже сьогодні післязавтра. :)

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:yes:

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

заїпок ... мало того що тарифи і так чудЄсні, то ще не кінець, цікаво вони не хцять замислитися чому нам електрику, воду, газ не Держава продає а якісь дивовижні ЗАТ, які купують це у Державі та продають нам ?

7. Bambook

Гм. Все пізнається в порівнянні. Альтернативний кабмін від Юрка Лавріна:

Може, не все так зле?

• Подобається Подобається x 5
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ющенка краще міністром бджільництва.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Зарплату дали?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мабуть Ви праві, наразі більше ніхто не підтверджує...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам же ясно сказали - уряд камікадзе. Нічого нового, всі проєвропейські пострадянські країни це пройшли давним-давно, люстрацію і шокову терапію для економіки.

12. Bambook

13. artobstrel

ага, хоча вона відразу профу на кредит - втім - слава героям ! ))))

14. medwedo berlogsoni

Мужайтеся...
    Ви вже хочете, щоб за 4 хвилини 62 секунди вони над усим встигли замислитися і дати Вам відповідь?

Чи, може, Ви впевнені, що так і залишиться? Держава продаватиме комунальні блага ЗАТам, а вони - нам, тільки уже по завищеним тарифам?

15. artobstrel

як казав колись поважний пан - то лише ПРИПУЩЕННЯ, але я схиляюся що так і залишиться, бо гроші, а особливо - ліві гроші то дуже приємна штукуйовина, і не яник ці схеми вигадав, і при помаранчах вони були ... до речі чим мені колись подобалась "Свобода" це закликами до націоналізації стратегічних галузей, цікаво ця ідея буде реалізована ? .... то не Вам питання - то в галас в простір ...

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Та мы вроде в 90-х прошли и шоковую терапию и хирургию и у проктолога побывали, а теперь опять отъем средств у населения

17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Шахтарі Донбасу

• Подобається Подобається x 3
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка ж то терапія, то кома була. Пора виходити.

19. Bambook

Та в тому й суть, що тільки в проктолога й побували, бо перед тим намагалися без терапії й хірургії обійтися...

20. medwedo berlogsoni

Знаєте, мені особисто держава винна з півтора десятка тисяч гривень, боржок, починаючи ще з лютого минулого року.
    І зараз, коли в казначействі десь у куточку залишилося 4 мільйона гривень, а непогашених платіжних доручень - на майже 10 мільярдів, в тому числі і мої там пилом припадають, я не думаю, що гроші, що залишились в казначействі, в першу чергу мені кинуть.

Але якщо я буду бачити, що дісно відбуваються зміни в тому напрямку, що вимагав народ на Майдані, причому - суттєві, я згоден навіть на реструктуризацію, або часткове "плюнути слиною і розтерти".
    В решті решт, я якось без тих грошей прожив.
    Ну, не зміг авто підремонтувати, штани нові купити, але ж зате побував у Межигір"ї, правда газду там не застав.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)