Євромайдан (5)

Discussion in 'Євромайдан' started by Un.Known, Feb 22, 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це реально героїчні люди, навіть не знаю що додати.

• Подобається Подобається x 6
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Да, да, главное, что не своя корова жива и молоко даёт, а чтоб у соседа сдохла. Ромко, вы в своём репертуаре, 5 лет прошло, а заботы у вас прежние.

3. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Просто леніни закінчились:haha: Тре було хоч щось завалити

4. yasam

yasam Well-Known Member

не прєдшєствінік, а " попєрєднікі" (с)азіров

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

тому ми НЕ ЗА ІХ ПРАВЛЕНІЄ ШАНОВНИЙ

• Подобається Подобається x 1
  5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

С этим согласна на все 100. Всему свое время. не стоило торопить события - пока голоса КПУ нужны, да и злить пока еще большую часть населения - тактически не верно...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Почитав пророцтво

Фіга собі. Шось за Юлею таких талантів раніш не помічено.

А чому в Отця Германа Будзінського так мало пророцтв? Якщо в людини є такий дар, то вона багато розказує. І відомою стає.

• Подобається Подобається x 2
  7. yasam

yasam Well-Known Member

Або йде схимником в ліс щоб дєлов не натворити.

8. Gron

Gron тафгай

А мені здається, що в "тактику" вже награлися з 2004 по 2010.
    Зараз все було без сценарію, тому ні влада, ні оппа, не Захід з кремлядями не міг нічого зрозуміти та зробити.
    Всі минули сценарії вже не працюють.
    А "аналітики" все по старим калькам мислять.
    В дупу комі, економічну допомогу рф, висування переметнувшихся ригів на значні посади.
    Покроковий план дій нехай опублікують на 3 місяці і кожні 10 днів звітують виконано-не виконанено.

ps А і ще.
    Ніякої ЮВТ в кандідати.

Last edited: Feb 22, 2014
  9. ELiKA

В смертях - исключительно Янукович и К...
    А вот в том, что Янукович и ПР провернули междусобойчик в Донбассе, упивались властью, безнаказанностью и дерибаном - вина на Кучме, Юще и оппозиции... Кстати, многие донетчане предупреждали еще в 90-х, что такой ход событий возможен в рамках всей страны... Никто не хотел слышать, считали бабки... ((( Вина Олега и Арсения (о Юще вообще молчу) в том, что в 2010 Янукович стал президентом. Тогда РЕАЛЬНО победила Тимошенко, но фальсификации от ПР дали перевес Януковичу. Если бы они не отморозились, а поддержали Юлю... Не говорю, что Юля - это идеальный президент, но она была меньшим злом по целому ряду причин... И до таких событий, которые есть сегодня, Тимошенко никогда бы не допустила.

• Подобається Подобається x 4
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут і думати довго не треба.
    Зліпити воскового Януковича, посадити на цей інструмент зі спущеними штанами.
    Виставити в музеї мадам Тюссо. За невелику платню - охочим дозволити фотографуватися поряд з цим шедевром.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зустрічна пропозиція, посадити не воскового, а справжнього заспиртованого. Як Ілліча в Мавзолеї, тільки "в назидание".

12. medwedo berlogsoni

Я так зрозумів, що Добкін відмовляється танцювати сім-сорок на Майдані?

ЗІ. Шкода, що я на севастопольському забанений. Там я на цю тему висловлювався в день народження цього "героя-георгіївського-кавалєра".

• Подобається Подобається x 2
  13. ELiKA

В 2004 никакой тактики не было. Иуда-ющенко продал Майдан с потрохами Януковичу и стал его марионеткой, свадебным генералом. Если эту гниду не осудят - будет очень большой грех...

А стратегия и тактика в политике, в экономике, в построении гражданского общества нужны всегда. Пока это не дойдет до политиков, до активной части общества - кровавый Майдан может повторится и не раз...(((

14. medwedo berlogsoni

Люди добрі!
    Як і куди картинку викласти?
    Зараз буде цікаве, стосується Майдану.

15. Gron

Gron тафгай

ширка, путін, заборона критики в змі,...
    Нє, я проти вашого засудженя.
    Я навіть радий що ви на волі.
    Но відразу на ЛФ ?
    ЮВТ ви таки моторна жінка.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Він же викрест.

Бєня тролив Гєпу ще вранці:

17. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

medwedo berlogsoni,

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

"Тяжело искать чёрную кошку в тёмной комнате, особено, если её там нет." (С) Но, может быть как раз Вам это удастся. Дерзайте. Заодно подумайте, как поменять лица на российском телевидении. Удачи.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Собственно о чём я и говорю. Ещё никакого следствия не было, никто не знает, что было на т.н. переговорах, кто кому какие приказы отдавал эти 3 месяца, а вы уже знаете, кто виновен, а кто точно нет.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

а де твій аватар? :)