Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Сєню в прем'єри пропихають, читай в президенти.
    Не буде діла, ой не буде...

• Подобається Подобається x 5
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

проблема не в тому, як у нас, а в тому, як у них...
    Якщо не помиляюся, екатрадиція між Україною та Росією є.
    Інша річ, чи зізнаються вони в тому, що він у них.
    Зрештою, таки не факт, що він у них.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Юрій Винничук
    Цей вірш я написав давніше, коли ще Хорошковський був головою СБУ. Я читав його і в Києві, і Львові, що й зафіксовано на відео. Але не публікував через надто песимістичний фінал. А тут виявилося, що останні рядки цього вірша несподівано стали актуальними саме в ці дні, коли формується новий уряд.

Гівняна баляда

Прем’єр – гівно, і спікер – теж,
    І СБУ – гівно,
    Прилизане, припудрене,
    Але гівном гівно.

Та й президент у нас – гівно,
    І уряд весь – гівно
    В гівні країна вся моя
    І я також – гівно.

Ще вибори попереду,
    А вже вони смердять,
    Бо ПРдуни і в ніс, і в рот,
    І в вуха нам ПРдять!

Невже вкраїнського гівна
    Замало нам оце,
    Що в телевізорі щодня
    Російське гівенце?

Щоб не забракло нам гівна,
    Московський пархіат
    Скидає нам своє гівно
    Ціною підлих зрад.

Сидять в парламенті моїм
    Московські гівнячки
    І голосують за гівно
    Московське залюбки.

І той, хто виріс у гівні,
    Уже не відрізнить,
    Чим пахне квітка лісова,
    А чим наш гопник бздить.

Я був – гівно, я є – гівно,
    Гівно – моє життя,
    Ми всі – гівно, живем в гівні
    Під горами сміття.

Бо народилися в гівні
    І знаєм лиш одно –
    Що ми загинем на війні,
    Боронячи гівно.

• Подобається Подобається x 7
  4. Bambook

Не факт - що читай в президенти.
    Звісно, три місяці - це дуже комфортний термін, коли можна показати позитиви і ще не показати негативні наслідки тих позитивів.
    Зрештою, Сєня, вочевидь, підпише таки ту злощасну асоціацію з ЄС.
    Але це не гарантія - є багато можливостей попалитися - з тим же Кримом чи як мінімум Севастополем, з нереалізованою люстрацією (а її, вочевидь, реалізують в дуже обмежених рамках, інакше б МВС очолив Ярема, а не Аваков), з не до кінця прогнозованими, хоча й приємними загалу, людьми в уряді.

З іншого боку, Партія регіонів, користуючись неповороткістю нової влади, потроху починає оговтуватися. Тігіпка будуть на вибори висувати. Якщо на Сході і Півдні вдаватиметься далі підігрівати такі настрої і не буде альтернативи - він може зіграти.
    Такою альтернативою може стати Кличко, який так красиво показав себе миротворцем під час "Віча сотника Ультиматума", не бере участі в формуванні уряду, проголошує відозви до кримчан і донеччан, та й зрештою без особливої загрози для нової коаліції може вивести з неї свою фракцію - чесно кажучи, я б на місці нової влади таку шнягу і розіграв, і розвів би як котенят Чечетова і компанію - типу Кличко відмовляється працювати з Батьківщиною, Свободою і ПР, бо вони приймають всяку націоналістичну шнягу і теде і тепе, і вперед працювати з розгубленим електоратом Сходу. Вуаля - в другому турі Сеня проти Кличка
    - і хай переможе сильніший (виходить, що Кличко), а з іншим поділимося премєрством, все одно без його фракції нічого не вийде.

Коротше кажучи, якщо Сеня буде плужити і коньюнктура не складеться - не факт, що оберуть. Але в більшості розкладів - крім того, що вони реально забивають на східного виборця, починають гризтися за електорат Майдану і програють в результаті Тігіпку - він по любому при владі.

Останнє редагування: 27 лют 2014
    • Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Ще трохи про уряд. Завжди влучний Роман Шрайк:

• Подобається Подобається x 2
  6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://vz.ua/news/29708-militsiya-zaderzhala-ubiyts-verbitskogo

• Подобається Подобається x 1
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вот вам новости. Указ Януковича:

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Так вроде он про Беркут спросил, не? :pardon:

8. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та шо Ви, она вже всюди
    а джерело здаэться

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

БТРи, які рухаються у напрямку до Сімферополя, належать Чорноморському флоту Російської Федерації. Про це повідомила прес-секретар прем'єр-міністра Криму Віолетта Лісіна. "На роздоріжжі біля села Укромне дійсно стоять (на даний момент) близько семи БТР ЧФ РФ", - написала вона.
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/u-mogilova-kazhut-scho-rosiyski-btri-ruhayutsya-do-simferopolya-336957.html

Може вона і автор...;)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А звідки він той указ видав? З котрого бункера?
    І відколи то повалених диктаторів укази треба слухати? Чи він себе "возамніл" Чахликом Невмирущим?

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

У частин ЧФ є територія дислокації, за яку вони категорично немають права виходити. Всьо.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Олег Базар
    За останні кілька днів мав кілька тривалих, досить відвертих - зважаючи на тривалу історію знайомства - розмов з не останніми представниками ПР.
    Щиро, дуже хочу вірити, що їх актуальна картина світу - це просто захисна реакція психіки, яка витісняє далеко углиб усвідомлення власної причетності до страшного злочину...
    Але ніхто з них не готовий нині просто вийти і сказати: "Так, я винен, вибачте. Я йду геть з політики". Ніхто не готовий тихесенько, без будь-яких заяв, піти геть.
    Нє, блд. Вони усі поголовно снують реваншистські плани, вибудовують нові політичні конструкції і планують власне політичне майбутнє.
    Сотня убитих? Корупція нереальних масштабів? Нє, це не вони - це Янукович, Сім'я і взагалі бо знає хто.
    А вони так, збоку стояли. Все бачили, усе розуміли. Але стояли збоку...
    Тому, дорогі друзі, у нас немає виходу: не хочуть самі - нах маємо послати їх ми.

• Подобається Подобається x 6
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте у чому прикол?

Росія і надалі визнає Януковича президентом України. Знаєте які наслідки це має?

От подумайте добре... Янек - під Москвою... Він за для себе, своєї безпеки зараз може підписувати будь-які документи і то навіть заднім числом...

14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Фейк якийсь, але правда, симптоматичний..

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хулігане, я ті бетери відслідковую з моменту виходу новини.
    Питання: це чиї, РФ чи України?
    Чому немає маскуючого малюнку, характерного для військ ЧФ РФ?
    Де десант?

16. Romko

Markiyan Gudz
    Люди вийшли на Євромайдан за зміну системи, але цього не сталося. Боротьба триває

З великою пересторогою на майбутнє вимушений стверджувати, що ми так і не спромоглися на головний і остаточний чин революції - зміну системи. Система не змінена. Совєтська система залишилася. Навіть більше. Антинародні органи Совєти (верховна та місцеві ради) отримали нові імпульси для своєї діяльності та підсилили свої позиції.

Влада рад (власть совєтов) - це не народна влада, не демократія. Не народ є джерелом влади рад, ради формуються і живляться корумповано-кримінальними та олігархічними кланами. Хто володіє матчастиною, той розуміє це, а загалу просто вішають локшину на вуха, підміняючи поняття.

Власть совєтов Україні завуальована, прикривається представницькою демократією, нелегітимною представницькою демократією. Управління державою має здійснюватися народом, безпосередньо (пряма демократія), або опосередковано через обраних представників (представницька демократія). В нас немає ні першого, ні другого. Пряма демократія, це коли український народ через самоорганізацію в територіальні громади безпосередньо приймає рішення. Представницька демократія - це коли самоорганізована територіальна громада засновує представницький орган (наприклад ту ж раду) і доручає своїм представникам (депутатам) представляти свої інтереси. В совєтській системі все по-інакшому: є ради, які не мають засновників. Тобто механізми люстрації, відклику депутатів, відповдіальності за рішення ніколи не запрацюють, бо всі процеси підконтрольні тим, кого вони стосуються. В совєтській системі депутати представляють себе та своїх спонсорів, але аж ніяк не народ. Ініціатори стоврення територіалних громад стикаються із шаленим та віроломним спротивом усіх владних партій - Батьківщини, Свободи, Удару, Партії регіонів, Компартії.

І ще одна важлива деталь. В Україні триває спадкоємність в межах антинародної совєтської системи. Влада рад, яка утворилася на хвилі Жовтневої революції (перевороту) в 1917 роц, діє і досі. Злочинне і корумповане ядро депутатів постійно переходить з одних совєтів в наступні. Ось і в нашій ситуації, ціла банда депутатів зберегла свої повноваження. Це стосується як Сходу, так і Заходу України. Ніякі євромайданівські вкраплення у владу рад не змінять ситуації. Ті, що не піддадуться спокусі, з часом будуть витіснені з совєтської системи.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Апять Віктор Хвьодорович ашипся,- про нашу горду "подлодную вотку" начісто ж забувся:haha::yahoo:

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Мне он не докладывает. :pardon: Но если он действительно опирается на ЧФ Украины, то это жу-жу-жу не просто так...:nea:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав шо ти в нас мегаспец, а ти сам без поняття шо до чого.

20. Romko

Легше буде тварюку знайти.
    І жоден пцькін,який покриває таких як він - вбивць і злодюг,його не прикриє.
    Рашка плюгава.
    Помийна яма світу.

а де твій аватар? :)