Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так Україні тоді тим більше треба прикрити цей дірявий євразійський друшляк, шоб через нього не сипались наркотики і корупція. Зараз без України Росія все більше буде схожа на Таджикистан, Україна - це був єдиний цивілізаційний поплавок шо тримав її біля берега Європи.

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вам же уже сограждане объяснили, помните? Масляный фильтр, омывайка... вы где-нибудь видали, чтоб им платили? :)

3. harkov

harkov Well-Known Member

ловить и отжимать назад

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Dzeko, для начала найдите работу для жителей ВУ. В поезд билет не купить уже. А потом - закрывайте)))

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Супермаркет в Києві:))) Максимальний перепост на рузькій мір.

• Подобається Подобається x 1
  6. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Переглянув відео посилання на яке дав artobstrel
    http://www.youtube.com/watch?v=YfJHAz3Lcyw
    Замовник цього лайна тупо спалився в кінці. Певно для пущей убедітельності, матюкався як типове бидло.
    Висновки також просто "геніальні". Януковича змусили підписати меморандум буцім коли посли повідомили його що активістів озброїли. Далі ще крутіше. Проводить паралелі з ніколашкою другим. У калесніченка ні ума ні фантазії. Хоча тим на кого ця деза розрахована і так сайдьот.
    Наводжу один з коментарів до цього вбросу. Закриваю оффтегом так як купа матюків.

Власне чому ж Янукович таки підписав меморандум. На мій погляд ось чому.
    На момент підписання він уже дізнався що операція повністю провалилась. Вбито купу цивільних та ментів!!! Серед останніх БУНТ. Певно дізнались що їх використали як гарматне м'ясо.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та, я і не наголошував: ОПА усе ясно! але постріли на попередження були, вогнепальна зброя була, у тому числі снайперські гвинтівки у цьому відео не було про машину з гвинтом та глушаком, але він був, операція Хвиля - і є наступ Беркуту, я вже казав - це загальна умовна назва для операцій проти масових заворушень, я сам був на тренуваннях, за феєрверки цікава версія, але до цього від феєрверків беркут не тікав ... граната - да, хфігня, крім того як не крути а беркут постріляний є, і водомет зрешечений кулями теж був ... це для розміркування та для розглядання усіх версій, бо зара на емоціях усе однобоко ...

8. harkov

harkov Well-Known Member

улыбнулся
    для тех кто не в курсе МЕР ХАРЬКОВА

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/ghhO_UekOcE

10. artobstrel

як усе просто ...

11. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Який тип поранень ? Якою зброєю їх було вбито ?

і активісти БЕЗ зброї яких розстрілювали як звірину і медиків які їм помагали.
    Власне таке відео і розраховано на емоції. Здогадайтесь на які і для чого.

12. artobstrel

вогнепальною ...
    то хто їх стріляв? ось у чому питання ...
    тут усе розраховано на емоції і гарно зрежесовано, бо де сюжети про постріляних ВВшників та беркут? а розстріляли шеренгу ВВшників - маю через знаому - інфу від її чоловіка - главбух у ВВшній частині ... я впевнений янику ті трупи ні те що ні тре а саме вони його і поховали, якщо беркут то чому так безглуздо? де наступ ? жодна практика використання снайперів спецпризначенців не передбачає рандомного відстрілу, навіть на війні, та кого вбивають снайпери? не координаторів, не озброєних а кого попало, особливо стараються там де камери знімають побільше, та медиків - і це беркут? будь хто навіть Ви чи я використали б снайперів значно ефективніше ... тому я не підтримую офіційну версію, як погані силовики постріляли людей, не виключаю що хтось особливо з помповух міг ввальнути не гумою, але те що відбувалось - то вже не схоже на чиюсь збочену істерію ....

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/kwLycgvPEmE

14. artobstrel

а та куля яка на відео прилетіла зі спини?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Ще тут запостю, щоб більше бачило. Максимальний перепост на східні форуми, [​IMG]

взято з фейсбука

• Подобається Подобається x 2
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До речі Авков написав шо ліквідував "Беркут".

18. artobstrel

а що це дасть? ну з'явиться - спецпідрозділ міліції - "Дріщь", там будуть ті ж самі люди ... і не через те що прм - погані, просто за рік систему не змінити, лише відкрите керівництво - особливо їх здобутки, маєтки і т.і. а назва - то тіко назва ...

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Специально для ублюдков, утверждающих, что протестующие стреляли друг друга в спину

http://youtu.be/kwLycgvPEmE

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я там не був але після того як подивився відео то моя точка зору що на інститутській хлопців в основному постріляли з віддалі 100-150м з АК.Там десь на такій віддалі барикада була ментовська.Кількох може і снайпери здалека але по звуку чути що близько і АК.Та і кулі літали і в дерева і по асфальті.Суки як в тирі розстрілювали беззбройних.Всі відмазки що хтось там по міліції стріляв не проходять.Бо видно що вони дуже і не закривались-тобто стрільби в себе не боялись.Мали наказ навалити трупів щоб майданівці перелякались

а де твій аватар? :)