Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дальневосточник, я в Вас вірив!

• Подобається Подобається x 8
  2. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  4. MARTINI

я собі його неть по іншому уявляв, я думаю то фейк

кришка якась дешева... чи то слонова кістка?

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Теперь наглядно видно, ради чего был затеян Майдан. Выпустить Юлю, перетасовать колоду политиков и повалить советские памятники. Видимо это и есть т.н. "европейский выбор". :dntknw:

6. MARTINI

якщо це так, то я не заздрю тій колоді... вони наступні

• Подобається Подобається x 2
  7. borkhes

Стоит разделять две позиции, против Януковича и за майдан. У меня нет знакомых на ВУ, кто бы был за Януковича, но Майдан они тоже не поддерживают.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

кришка з епіцентру...

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

У Австрії провадиться кримінальна справа проти голови адміністрації президента Андрія Клюєва, повідомляє кореспондент Радіо Свобода з Відня. Розслідування за двома статтями «відмивання коштів» та «зловживання владою» проводить прокуратура, а саме департамент боротьби з економічними злочинами та корупцією. Про це йдеться у відповіді прокуратури організації місцевих українських активістів.

«Ваше подання від 23.01.2014 було перенаправлене до прокуратури Відня з огляду на вже розпочате там провадження».

​​У шапці листа йдеться про таке:
    «Прокуратура з економічних злочинів та боротьби з корупцією.
    Кримінальна справа.
    Проти:
    обвинувачений Андрій Петрович КЛЮЄВ,
    нар. 12.08.1964, укр.
    Згідно з:
    §§ 165, 302 статті Кримінального кодексу Австрії».

У Кримінальному кодексі Австрії стаття 165 називається «Відмивання грошей». Карається позбавленням волі від одного до десяти років. Стаття 302 − «Зловживання владою». Карається позбавленням волі від шести місяців до п’яти років.

Як свідчать розслідування українських журналістів, у братів Клюєвих в Австрії є низка компаній, які контролюють сонячну енергетику в Україні, а також перелік об’єктів дорогої нерухомості. Згідно з австрійським законодавством, при підозрі у відмиванні коштів, пов'язані банківські рахунки мають бути заблоковані.

9. borkhes

Если наломают дров как Янукович у которого были шикарные позиции на старте его срока, то да, а если будут умнее - всё продолжится как и было.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ворог мого ворога - мій друг. Іншого шляху не було.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

тормозять...

12. yasam

yasam Well-Known Member

Є така група у всіх суспільствах, яка хоче жити добре але лише колупається у пупуку перед телевізором

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто б що не казав,але,донині все збулось.

Пророцтво греко-католицького священника о.Германа Будзінського про Майдан, Ющенка, Януковича та Тимошенко

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А у меня ВСЕ знакомые поддерживают Майдан. Многие ходили на майдан в Донецке, есть и те, кто был в Киеве...
    Нет, мы все, конечно, против боевых действий в центре столицы, против смертей, ран и боли, но это вина исключительно Януковича и ПР - они внедряли по всей Украине сценарий, который дал результат в Донбассе. Именно политика ПР привела к тому, что мы имеем. И то, что есть некоторые шероховатости между востоком и западом страны - вина ПР.

• Подобається Подобається x 6
  15. borkhes

Теперь, когда Янукович фактически отстранён от власти, вам придётся договариваться друг с другом, и первые шаги по сносу памятников вряд ли добавят взаимопонимания.:)

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сподівюсь,що ця частина пророцтва теж збудеться.
    І смердячій раші прийде кінець.

17. yasam

yasam Well-Known Member

та ті хто там захищає ті пам'ятники не знають ні хто такий лєнін, ні що він робив. Що ви тут хочете довести?

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Не треба на це вестися.
    Це пишеться самими москалями щоб нас розслабити, що переконати що рашці і так кінець так що складайте багнети. Ром, ви ж розумна людина.

• Подобається Подобається x 2
  18. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

19. Dred

Dred Well-Known Member

Давно пора!

20. borkhes

Ну вот видите, какие разные украинцы. :)
    Поиск виноватых вместо работы - это модная тема на постсоветском пространстве. Во всём виноват предшественник и пипл хавает эту мульку уже десятилетиями.
    В том, что произошло в последние дни не может быть виноват _один_ Янукович, а все вокруг него в белом. Не бывает так. Хотя я могу поставить бутылку коньяка, что все политики, что будут сейчас лезть во власть, будут обвинять во всём ПР и Януковича, а итог их правления будет тот же самый. Это всё уже в 2005-2010 было, только меньшей ценой.

а де твій аватар? :)