Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Росія велика...

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а нах воно Росії? зараз ПУ хфайний хлоп який не почав ніяких дій, не прийняв у себе ні яника, ні гоподеп, хтівби яник вже сьогодні був би десь за уралом в мальовничих місцях

• Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Ви знаєте де він? Його запросто можуть притримати на усяк випадок. Це залеже від планів Путіна.

4. Forpost

Forpost Стоїк

а що мынысром можна бути повним дурам?,хоча собачник перед нею був повним ыдыотм,то напевне ы вона зможе

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

ВВ дало себе перемогти, то точно, якась частина беркута теж була деморалізована і в бій не рвалась (самі подімайте, жили собі чуваки спокійно, піздили підприємців, грабували п'яних, мітинги розганяли з бабульок і студентів, а тут війна). Прості менти теж в штани наробили, особливо після того коли даїшників стріляти почали, тітушки взагалі нападали тільки тоді коли перевагу мали 10 на 1...Десантники не могли доїхати бо пару людей лягли на колії (як би вони тоді майдан розганяли?)

Крім того силовики мусіли знати що в Михайлівському монастирі був приготований тил для відступу, а там ковані вората і стіни пяти метрові (в товщину), штурмувати монастир танками то був би повний піпєц...

А взагалі, думаю всі розуміли, і особливо в армії і ментурі що після розгону Майдану почнеться справжня війна, вже не палками і камінням....

Коротше без масових вбивств (кілька десятків тисяч) і масових репресій (кілька сот тисяч) Янику нічого не світило, а на таке наша недороблена диктатура була просто не здатна...

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А міністр юстиції у нас умна?

Де, до речі, це курвисько, де Лєночка Бандарєнка? Чому Шуфрич ходить до ВР, ніби нічого не сталось? Чому всі оті януковицькі холуї з МВС та СБУ вважають, що достатньо проголосити, що вони на стороні народу (після того, як хазяїн дав драла), і все їм проститься?

Кров волає до неба про помсту.

• Подобається Подобається x 10
  7. artobstrel

так але не скажу .... (можливо я це збрехав)

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

Ш - класний хлоп, самий класний міністр що в нас був за весь час існування міністерства ...

8. Un.Known

Розкажіть це тим, кого побили шуфрицькі тітушки.

• Подобається Подобається x 4
  9. artobstrel

та тут тіко почати, я хто такі тітушкі шу? я щось до цього не чув про таких? то може ті ж самі тітушкі які під виглядом ментів по людях стріляли? ті які з барикад по ментам стріляли? до яких за день до кровавої бійні польовий командир орав - не влучте у спини своїм ???

10. Un.Known

Йопересете, Артеме, та пошукайте в неті фото, де Шуфрич керує тітушками. Я розумію, що Ви не все мусите знати, але це не означає, що такого не було.

• Подобається Подобається x 6
  11. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Неможу не поділитися.Написав 13-річний Мирослав Вересюк:
    Гадаєш, ти мене образив, коли бандерівцем назвав?
    Скажу тобі на це одразу -
    Я їм не був!
    Тепер вже став!
    Сприймаю це, як нагороду!
    Звання, присвоєне за те,
    Що сином став свого народу...
    Любові почуття святе!
    Люблю безмежно рідний край,
    Цю чарівну, магічну мову,
    Дарований Всевишнім рай,
    Красу дівочу чорноброву.
    Люблю за щедрість і за спів,
    Шалені ночі солов"їні,
    Коли бракує навіть слів
    Освідчитися Україні!
    А ти мене за цю любов
    Оскаженіло ненавидиш.
    Не я до тебе,
    Ти прийшов на мою землю і тут гидиш!
    Іди подалі від гріха,
    Моє терпіння не безмежне!
    Нехай святиться у віках
    В борні здобута незалежність!

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я розумію,чому вони герої югавастока.

Я розумію,що найбільша мрія артобстрєлів,щоб їх матерів забили на смерть менти.
    В тому щастя савєцькихчєлавєкав.

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Це теж його герой.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так він же бреше по-чорному. Як і кожен регіонал. Там докопатися до правди тільки через детектор брехні.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

Яка Росія, якби він міг в Росію податися, то давно б це зробив.

14. octavia

octavia Member

Роздає інтервью німецьким газетам.Депутатка від Партії регіонів Олена Бондаренко вважає, що правоохоронці діяли «недостатньо жорстко» при розстрілі майданівців
    Стаття в Еспресоhttp://espreso.tv/new/2014/02/25/bo...yi_pravookhoronciv_buly_nedostatno_zhorstkymy

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Графіті в Москві...

• Подобається Подобається x 5
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я не виключаю, що він вже там...

17. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

вот уже открытым текстом говорят КТО В ДОМЕ ЧЕЛОВЕК!!
    http://censor.net.ua/news/272700/ne...roje_mayidanovtsy_zayavlyayut_o_provokatsiyah

сбу и мвд посжигали... покрошили сотни народу(и не одну!!!!), разграбили склады с оружием, сжигали заживо в машинах! калечили и пытали.... сжигали многоэтажки вместе с живыми людьми - есть видео и фото обгоревших трупов... , горели менты, стаями забивали битами, проламывали черепа.. а тут что то, как бы бросили и оно даже загорелось как бы, и даже кусочек вонючей тряпочки нашли: и вся милиция (уже доблестно выполняющая свои обязанности!!!!!!) ищет и проверяет все запорожье... в реестр все внесено, и в ЕС это уже под жестким контролем, и все люди доброй воли и открытого сердца обеспокоены и возмущены этим вопиющим безобразием))))))))))))) итак - пора разобраться с экстремизмом и навести наконец то порядок в стране!!!!!!!!!!

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

!!!!!!!))))))))))!!!!!!!!)))!)!)!)))))))))))
    !!!!!!!!!

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ещё раз. Вы можете сколько угодно писать про то, что менты, вв, беркут и кто там ещё испугались, были деморализованы и так далее и тому подобное, но это - выдавание желаемого за действительное. У них были ресурсы и возможности упаковать весь майдан, но они этого не сделали. Почему - никто не знает.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

А что произошло? Судячи з новостей, народ делит кресла и портфели, у них всё хорошо. Один клан победил другой, про события 5ти дней тому речи не идёт. Выборы президента на носу.

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Но это хороший козырь. С таким можно и с заклятыми оппозиционерами побеседовать в свою пользу.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дурні розмови такі, це шо ти хотів сказати цим? Українська міліція -це не окремий якийсь суб'єкт, типу "Урра! Наш рузько-донецкій "Беркут" побєділ бандер, слава Путену!". Типу не у всіх збулася мрія шоб спустити їх з ланцюга щоб на вулицях були гори тіл? Мало тобі падло війни? Чотири дні війни - там 100 трупів, там 15. Тепер математично вираховуй подальші втрати, тільки памятай що "Беркут" закінчується, а народ ні.

а де твій аватар? :)