Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ходили давним-давно. На сайті Кореспондент були статті про гостювання в кожного з троьх опозиціонерів. На пшонкоампір не схоже, підтверджую.

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Данило Яневський

Емоційні підсумки ефірного дня:
    1. У ВР серіал “любі друзі-2”.
    2. Громадський сектор практично усунуто.
    3. Оппи знають, де він. У відповідь на моє питання “де?”, відповідь була, цитую кулуарну розмову: “ми не можемо туди увійти”. Це означає, що, правдоподібно, йдеться про якийсь стратегічний командний пункт (наприклад, в Балаклаві, Первомайську) або на якомусь КП ЧФ РФ в Криму.
    4. Компетенті хлопці із спеціалізованих служб кажуть: вирогідно його не будуть серйозно шукати - забагато компри має на лідерів оппів.
    5. Турчик – голова ВР та в.о. Пр-та. Кого він буде слухати в цій ситуації? Майдан? Сєню? Юлю? Нас? Відповідь за вами.
    6. Рішеннями про націоналізацію, надання звання Героїв України (в майбутньому невідомому) Небесній Сотні тощо – тотальне окозамилювання.
    7. Рішення про дострокові вибори ВР поки не проглядається. Значить – домовилися такі про “ширку-2”.
    8. Актуальною залишається ліквідвція Кончи-Заспи як класа, що утримується державним коштом. Нехай живуть там, але без держохорони і своїм коштом + знести паркан навколо було би не зле.
    9. Дякую всім за дописи – їх кількість перевищує мою здатність їх навіть переглядати. Особливо під час ефірів. Простіть мені.
    Пам”ять про загиблих стукає щосекунди в моє серце.
    Слава Україні!

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та сука має за чим плакати...

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Из главного управления МВС Украины выехала следственная группа в Харьков по расследованию преступлений Кернеса и Допкина.
    Всем кто сталкивался с проявлением коррупции, вымогательства угроз просим информировать по телеф (095)5463366.
    Телефоны следователей МВС работающих в Уже известны 25.02.

Проверьте нового министра МВД Авакова на прочность

• Подобається Подобається x 5
  4. bayard

bayard Дуже важлива персона

вы думаете он бы вернулся из-за границы если бы знал что откроют дело?

http://www.youtube.com/watch?v=WNq7hWpQ2KY

5. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Я никому не нарікаю, просто к власти пришли одни бандиты вместо других, а "туристы" ломятся в дом к Симоненко у которого еще возможности масштабно красть ниразу не было.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Так и к Пшонке если бы по приглашению пришли, то врядли бы он свои яйца Фабирже показывал :)

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Перепрошую, Данило Яневський - це не той колишній телеведучий, якого я вже років десять не бачив? З претензією на почуття гумору?
    Раніше він мені чомусь не подобався.

Скільки разів цей Данило Яневський виступав із сцени Майдану?

До пана Романа не маю жодних претензій, лише повагу.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой лі...

8. Dobrodiy

А что его проверять, он спит и видит Кернеса с Добкиным за решеткой, они ему бизнес прикрыли, банк разорили, дело на него завели да еще и в педерастии обвинили :mocking:
    Другой вопрос ума хватит ли, т.к. с юридической точки зрения Кернеса прижучить очень сложно будет, т.к. законы он знает не хуже хорошего юриста.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

якби то знати де впадещ....

10. Romko

Гиги.
    Ги.

11. bayard

Сегодня мне страшно
    Мне не было страшно в дни противостояния Майдана и авторитарной власти. Хотя я и не верил в скорую победу справедливости и законности. Я видел, как меняется моя страна, мой народ. Было ясно: прежний режим уходит. Болезненно, агрессивно, кроваво. Победил Майдан. Не политики, присосавшиеся к нему.

Сегодня мне страшно. Все те же залгавшиеся ничтожества определяют будущее моей страны. Все те же разнообразные депутаты, озабоченные лишь одним – своим личным участием в будущих выборах. Мстительные, безнравственные ничтожества, легко и просто присосавшиеся к чужой победе. Горькой победе, где в пятнах крови на асфальте и брусчатке не было ни капли депутатской крови.

Напрасная победа? Напрасно отданные жизни? Судя по происходящему в парламенте, все именно так. Горько и страшно. Возникшие из политического небытия Рудьковский и Ляшко, Фарион и Мартынюк опять определяют будущее моей страны. Страшное, горькое будущее.

я вот думаю, неужто украинцы, как говорят кацапы - нация неудачников?
    не хотелось бы так думать

• Подобається Подобається x 3
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Скоро подивимось на помешкання товаріща Сімонєнко...

• Подобається Подобається x 2
  13. medwedo berlogsoni

Толку з того, що Пшонка все життя мав відношення до судової системи.

І як буде діяти новий прокурор, побачимо.

Якщо Вам потрібно все й одразу, то це - до мобільних операторів.

14. Romko

Яневський - велучий громадського.
    З чіткою позицією.
    Як і Скрипін,Даниленко,Кутєпов,Гнап.
    А громадське рекомендвй,думаю не потребує.

• Подобається Подобається x 6
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. medwedo berlogsoni

Ага. П"ятиповерховий котедж і годинник за тридцять тисяч доларів, мабуть, купив з грошей, відкладених ще за часів самого передового общественного строя.

Голосували дружно з регіоналами "за так".

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Не знаю. Мені чомусь Яневський ніколи не подобався. З претензією на глибину аналізу, який таким дуже часто не являвся.

Зі Скрипіним навіть порівнювати годі.

17. bayard

почему-то - аргумент?:)
    с каких это пор выступление со сцены является критерием принадлежности к украинцам?

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

так же как я управляю тактическим бомбардировщиком

• Подобається Подобається x 2
  18. medwedo berlogsoni

19. Dobrodiy

Зачем ему на майдане танцевать :dntknw:
    Он в президенты идет :mocking:

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)