Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

+100500!
    просто нахрен лишить ПР свидетельства о регистрации в Минюсте!
    это можно сделать в течении одного дня.
    чего они сопли жуют? слезы Мирошниченко растопили пламенные сердца революционеров?
    а может быть Аваков уже договорился с бывшим бизнес-партнером Кернесом что последнего МВД не тронет, и не станет расследовать то как он 2 последних года кошмарил малый бизнес, как подобрал под себя все аптеки, роддома, кладбища, коммунальное хозяйство?

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Добкин вже зареєстрував свою кандидатуру на пост Президента.
    І за нього проголосує Крим та схід.
    Ой, не дарма він в Росію з Кернесом мотався!

http://ipress.ua/news/dobkin_vyrishyv_yty_v_prezydenty_49884.html

• Подобається Подобається x 3
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Сяде він.

4. Alias

І чим скоріше, тим краще.
    Якщо зараз хоч парочку посадять інші хвоста підіжмуть.

5. bayard

пиар.
    вы же понимаете что он получит 0,0001%

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

на данный момент я в этом очень не уверен.
    Зураб Аласания в ФБ написал:
    Много запросов в личке по Харькову, вида "срочно расскажи, что ты думаешь".
    Сорри, чохом сподручнее.

Кернес.
    В активе:
    1) Электоральная база (в Харькове, если кто сомневается — железная. Выиграть любые выборы "в ближайшее воскресенье" у любого соперкника с отрывом в 20-30% — без проблем и без фальсификаций).
    2) финансовые потоки (в городе — все, включая самые чёрные, подконтрольны)
    3) поддержка извне (за сутки побывал в России и Швейцарии, вернулся весьма уверенным в себе).
    4) силовые структуры (да, менты уже вряд ли, но личный официальный огромного размера "Кратос" для "белых" дел и охраны, плюс отмороженный "Оплот" для дел "черных" ночных.

Добкин.
    В активе:
    1) огромный пласт людей, которые не примут либеральную идеологию (разваленная ПР и часть комми) и останутся не при делах. Эту нишу Добкин и прокачает. Тем более, что начали революционеры перемены с наиважнейших вещей, которые проосто крайне необходимы в первый же день после победы: снос памятника Ленину — это на местном уровне; и запрета двуязычия на уровне центральном.
    [Серёга, Жадан — ну что за шняга с этим идолом, друг мой? Почему сейчас, что за гапоновщина?..
    Ты второй раз за всю жизнь меня серьёзно огорчил — первый раз был, когда ты, писатель, сжигал книгу. Не майн кампф даже].
    Короче, Добкин благодарен и кланяется в пояс.
    2) идеологическая и финансовая поддержка РФ (прошедшие сутки в политических консультациях).

Вся картина вместе — позволяет вернуться в Харьков если не победителями, то людьми, которым есть, чем торговаться с новой центральной властью.

И еще один серьёзнейший актив: парочка, готовая действовать ЛЮБЫМИ методами, никогда не ожидает того же самого от "демократических" противников: ну, они же должны действовать строго по закону. Они же не бандиты, новая власть, правда? Ну вот.

А по закону — это долго и с неясным исходом (Кернес всегда был мастер юридической филигранности во всех документах, поди еще подкопайся).

Резюме: от того, что предпримет новая власть в ближайшие дни — будут зависеть ближайшие годы в Харькове.

Теги для идиотов: про их пассивы — это отдельная бесконечная песня, котрую я лично, седобородый акын, пою уже лет пятнадцать.

• Подобається Подобається x 4
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А могло це відбутися лише на один день, як Вам відомо.
    Ще вчора Конституція не діяла (редакція 2004), і Верховна Рада не могла призначити своєю силою, так би мовити, генерального прокурора.
    Назначила на день виконуючого обов"язки.
    Сьогодні вже новий Генеральний прокурор, коли не знаєте.
    Виконуючий обов"язки повиконував обов"язки в прямому розумінні "день і поночі"

Ви ж також за те, щоб нинішня нова влада дотримувалась законів, чи як?

7. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

8. medwedo berlogsoni

Це може зробити лише суд.
    Наприклад, за поданням Генерального прокурора чи Верховної Ради.

Ні в.о. президента, ні Верховна Рада по закону не мають права забороняти партії.

• Подобається Подобається x 2
  9. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вот первое видео в котором пытаются проанализировать почему и кто стрелял

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YfJHAz3Lcyw

С ним можно спорить, но о фактах следует подумать.

А для тех, кто думать не хочет сразу даю рецензию с ХФ:

• Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

Сам ненавиджу цього наперсточника разом із георгієвським кавалєром Добкіним.

Але виникає питання: Чи можна по закону арештувати людину, яка вже зареєструвалася кандидатом в президенти?

Думаю, його потрібно арештовувати негайно, до того, як він принесе документи в ЦВК.
    Документи мають подаватися особисто. На дверях повинен стояти Правий сектор.
    Якщо він пропустить Добкіна, хай реєструється.

ЗІ Пардон, з Кернесом перепутав. Злість очі затуманила.

Останнє редагування: 24 лют 2014
  11. Alias

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  13. medwedo berlogsoni

Яке горе, яке горе... Уже й до пролетарів добралися.

Напали на хату
    Пролетаріату

Сам придумав :mocking::)

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Даниил Яневский
    Емоційні підсумки ефірного дня:
    1. У ВР серіал “любі друзі-2”.
    2. Громадський сектор практично усунуто.
    3. Оппи знають, де він. У відповідь на моє питання “де?”, відповідь була, цитую кулуарну розмову: “ми не можемо туди увійти”. Це означає, що, правдоподібно, йдеться про якийсь стратегічний командний пункт (наприклад, в Балаклаві, Первомайську) або на якомусь КП ЧФ РФ в Криму.
    4. Компетенті хлопці із спеціалізованих служб кажуть: вирогідно його не будуть серйозно шукати - забагато компри має на лідерів оппів.
    5. Турчик – голова ВР та в.о. Пр-та. Кого він буде слухати в цій ситуації? Майдан? Сєню? Юлю? Нас? Відповідь за вами.
    6. Рішеннями про націоналізацію, надання звання Героїв України (в майбутньому невідомому) Небесній Сотні тощо – тотальне окозамилювання.
    7. Рішення про дострокові вибори ВР поки не проглядається. Значить – домовилися такі про “ширку-2”.
    8. Актуальною залишається ліквідвція Кончи-Заспи як класа, що утримується державним коштом. Нехай живуть там, але без держохорони і своїм коштом + знести паркан навколо було би не зле.
    9. Дякую всім за дописи – їх кількість перевищує мою здатність їх навіть переглядати. Особливо під час ефірів. Простіть мені.
    Пам”ять про загиблих стукає щосекунди в моє серце.
    Слава Україні!

• Подобається Подобається x 1
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Заарештуємо після виборів. Які проблеми?

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Харків"яни круто насіли на Гєпу, громадське транслює.
    Місяць тому це й годі було уявити.

17. bayard

кто он? последние 15 лет не имеющий отношения к судебной системе? неужто более достойных не нашлось?

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

значит завтра пусть новый генпрокурор и решит этот вопрос.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороша підстава, відкрити кримінальну справу.
    Які потоки? Звідки і кому. Яким чином чиновник може контролювати фінансовими недержавними потоками?
    Пюстрація з описанням майна і спраченими податками. Плюс правий сектор на виборчих дільницях.

Ітак має бути з кожним, хто хоче в президенти. Кожен, без вийнятку кандидат в президенти мусить розуміти, що люстрація може призвести до відкриття кримінальної справи.

Вперод!!!!

19. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

смотрю радио свобода http://www.radiosvoboda.org/
    Гепа выступает довольно уверенно :dntknw:

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

:facepalm:
    Лучше бы к Турчинову и Тягнибоку с Яценюком в гости сходили, заодно бы и узнали настоящее лицо "новой" власти.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

ну от я ніяк не можу зрозуміти, чому ви (маю на увазі не вас особисто а людей вашого типу) постійно нарікаєте не інших? Є ідея, є бажання...вперід, мені самому було б цікаво поспостерігати за такою акцією, а ще було б цікаво зрівняти маєтки зараз і через рік два.....

а де твій аватар? :)