Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Dzeko
    прошу кинути першоджерело, може там є скан усього документа?

2. Bambook

Bambook Persona non grata

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://www.depo.ua/ru/vlast-i-sociu...-silovikov-po-zachistke-maidana-dokumenty.htm

Ти б хоч читав гілку. Всі постять, ніхто не читає.

Це відео білоруського каналу.

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

План “Бумеранг” і “Хвиля” це загальні назви а не конкретні плани - хай не пздять, сам особисто колись два рази приймав участь у навчаннях за сигналами Бумеранг та Хвиля, Бумеранг - це антитерор, Хвиля це - масові заворушення ...

• Подобається Подобається x 1
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Dzeko, при всех масштабах облавы, речь в документе всё же идёт об "упаковке" протестующих, а не расстреле. И огнестойкий костюм и светошумовая граната это не СВД и броник.

6. Bambook

Я у тебе нічого не запитував. Останнє питання, як я й казав, було про зброю в руках майданівців, розстріляних на Інститутській. Тоді ти сказав все.

Тепер до тебе - жодних питань. Лише прокльони. Гори у пеклі.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про шо мова. На Грушевського по ідеї відбувалося просто перекидування камінням - і то 3 трупа (мінімум).
    "Снайперські пари" чим озброєні? СВД. В пожежних костюмах вони я так розумію збиралися робити проходи в палаючих покришках. Реально хвора уява в людей. Слава Богу що убога кваліфікація і керівництва і виконавців провалила всі плани на корню.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Генпрокуратуру очолив «донецький» - заступник Пшонки Віталій Білоус
    tsn.ua
    Виконуючим обов’язки Генерального прокурора України призначено Віталія Білоуса

Як це розуміти?

9. artobstrel

наспівуючи

10. borkhes

Ещё раз: я не вижу в этом документе указания либо намёка на расстрел митингующих. Снайпер на крыше, прикрывает ментов сверху, для того у него и СВД, а не АК.

11. artobstrel

класти на твої прокльони а у пеклі будеш сам через дремучу твердолобість, не подобається - до ігнору, а так буду коментувати що захочу, особливо поширення брехні, ти тут не один ... щодо того - факт розстрілу ментів залишається фактом, як і те що це старанно приховують, це вже кільканадцять раз тут лунало, ферштейн зі? ну і добре ....

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені одне не дає спокою...в той вечір наш сотник пішов на нараду, я так розумію були всі сотники, і був Турчинов. Прийшов з наради і сказав, що вирішили "тільки мирний протест, в Беркут не стріляти, людей з зброєю відловлювати, нічого в Беркут не кидати, просто зібрати побільше людей, щоб вони засцяли штурмувати", і то тоді коли вже горіли намети біля профспілок...а ще "оберігати цивільних" правда як оберігати так ніхто і не розказав...

Потім, через деякий час нам сказали передіватись в цивільне, (хто був в камуфляжі) і валити в Михайлівський. На Майдан так нікого і не відпустили, ловили по дорозі і відправляли назад....

Думаю рішення про відхід в Михайлівський було продиктовано бажанням сотника зберегти наші життя, так як "мирно протестувати" проти атакуючого Беркута то повна хрЄнь, а от чи сам "мирний протест" не був спробою злити Майдан з середини....????

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

При чому тут? Це не стосується реальних подій. Цей план розглядався, але вийшло все по-іншому. Але якби він втілився в життя, то це страшно уявити чим би закінчилось. Я навіть не хочу більше думати про це.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Помітингують і розійдуться по палатам. Їм вже не вперше

янв 2005

В Симферополе появилась «территория, свободная от Ющенко»

Сторонники Виктора Януковича установили семь палаток на центральной площади Ленина в Симферополе. При этом участники акции отгородили часть площади размером 15х15 м, установив колья и соединив их веревками с голубыми лентами, и называют эту территорию «свободной от Ющенко», сообщают ИА «Новости - Украина».
    На палатках сторонников Януковича размещены плакаты, в частности: «За Януковича, за укрепление единства Украины с Россией», «Мы тебя любим, Россия», «Нам отступать некуда, за нами – Москва» и другие.
    Участники акции проводят сбор подписей в поддержку кандидата в президенты Виктора Януковича и сбор средств на поддержку палаточного городка.
    Как сообщалось, палаточные городки сторонников Януковича разбиты в Донецке, Мариуполе, Харькове, Луганске, Херсоне, Днепропетровске.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так під Москвою і розбили би палатки.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Да, далеко не найпотрібніший і найважливіший в цю хвилину закон, але все ж позитивний.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

План 'Бумеранг' :facepalm:
    знали як назвати...
    В принципі стосовно Януковича і його оточення - то план Бумеранг досі діє... летить назад.

17. borkhes

Согласно этому плану люди были бы живы. Да, их осудили бы на серьёзные сроки, аналогично тому, как в РФ закрыли тех, кто был 6 мая, но они были бы живы.

Как-то быстро у вас находят всех виновных, без суда и следствия, выкладывая документы в фейсбуке. Что-то тут не так. :dntknw:

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Розумієте, росіяни, як такі, звичайно, не винні в українській корупції.

І якби Україна була на острові, про який ніхто не знав, то були б свої і злодії, і корупціонери, і чесні люди, в тій же пропорції, що і в інших націй.

Але заковика в тому, що дуже багато діячів світового масштабу: Бісмарк, Гітлер, Троцький, Ленін, Сталін (якщо когось забув, нехай вибачає) стверджували, що без України не може бути Російської імперії, або щось подібне. Наприклад, на севастопольському форумі через кожні сто дописів згадується ця аксіома.

Прекрасно розуміє це і нинішня російська влада, і майбутня влада, якою б вона не була, та хоча б і Навальний (адін народ, просто у українцев язик смешной).

І тому Росія завжди буде підтримувати тих політиків і неполітиків, що тягнуться до Росії. Неважливо, чи це комуніст, чи прогресивний соціаліст, чи двічі несудимий.

І жуліки українські прекрасно це розуміють - гроші дають неміряно (привіт Маркову з Одеси).

І таким чином до стандартного проценту жулья серед населення добавляється ще і значний процент тих пройдох, які бажають таким нескладним способом заробити неміряних нафто-газових грошей Росії.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо б це вдалось, то війна була б не минучою, по суті вона в цю ніч таки почалась, може тому Майдан так і не зачистили...

• Подобається Подобається x 2
  20. Bambook

а де твій аватар? :)