Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зараз це як вимагати пляшку Xennessy XO з Кернеса.

• Подобається Подобається x 8
  2. Alexander Shutyuck

Alexander Shutyuck Well-Known Member

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вітаю усіх із тактичною перемогою.
    До повної перемоги ще далеко, але уже зроблено суттєві кроки. Я так думаю
    Сьогодні не витерпів і поїхав посмотреть говоряющую собачку подивитися на Межигір"я.
    Розумію, що це попахує міщанством, але враховуючи те, що вчора кинув кілька сотень гривень на Спільну Справу, думаю, що вартість квитка на відвідини резиденції не вища.

Зразу ж повідомляю, що Віктора Федоровича дома не застав.
    Але "пріобщілся":
    Своє авто залишив досить далеко, майже біля повороту з траси, поки дійшов, поки дочекався черги на вхід, поки походив по території, захотілося по-маленькому.
    Виявляється, там де барбекю в давньоримському чи давньогрецькому стилі, є відповідна споруда. Унітаз, правда, не золотий, але імпортний.

Виждав чергу (з півтора десятка чоловік) і, як кажуть собачки, "відмітився".

Шкода, що мене забанили на Севастопольському, я б там їм виклав фото одного із приватних унітазів. До речі, через цей такий потрібний прилад за день пройшла не одна сотня людей обох статей і віку. Але все на диво (для тих, хто думає, що владу захопило "пропольське бидло") чисто.

Народ кругом гуляє приємний і чемний. Фотографується на всі види фото та відеотехніки.
    Я фотографував на відеорегістратор. Мобілка гавкнулась, а в фотоапараті не виявилось флешки.

Прошу пробачення за натуралізм, але, на мою думку, саме натуралізм свідчить про перемогу саме культурного прошарку населення.

З мене тиждень тому "полковники" сміялись за вираз "європейська спільнота", але сьогоднішні відвідини межигірської резиденції це зайвий раз підтверджують.

На величезній території ніхто не викинув жодного папірця чи недопалка.

А через межигірську резиденцію за більш як півдня пройшли вже десятки тисяч окремих відвідувачів, сімей, пань і панянок із собачками, колон активістів тощо.

На цьому сьогодні відкланююсь.
    Пішов читати Севастопольський форум. Там - цікаво.

Прогрес від насмішок над "Хто не скаче, той - москаль" і до нинішнього "что делать, что делать" мене дуже радує.
    Шкода, що не можу там їм пару посилань на свої дописи двох-трьохмісячної давнини викласти.

Наївним ідіотом мене називали.
    Не вірили, що так буде.
    Слава Україні! Героям - слава!

• Подобається Подобається x 16
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василь згадався.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Vitalii Chepynoga
    Журналісти 5-го каналу в службовому кабінеті Януковича в "Міжгір'ї" на його робочому столі знайшли останню його записку... Текст наводжу дослівно: "Абама - хуяма меркель - хуєркель"

• Подобається Подобається x 7
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це не Межигір"я , а Божевілля.....

• Подобається Подобається x 4
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 6
  9. Romko

Вітаю Стрий!:give_rose:

ПиСи.Василю окреме вітання.:drinks:

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Він також побіг з України? Через Гоптовку?
    Євген Кузьменко:

• Подобається Подобається x 2
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Думать о том, кому это может быть выгодно - ещё никому никогда не мешало, особенно если есть желание что-то таки поменять, помимо лиц в телевизоре. ;)
    Если заговор таки имел место, то в интересах его участников побыстрей грохнуть Януковича, чтобы он никому не смог рассказать о чём же он эти 3 месяца договаривался и с чьей подачи был открыт огонь на поражение.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Галімиє даунєцкіє панти.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В Києві вночі скинули бронзове погруддя організатору Голодомора Мануїльському на розі Липської та Інститутської. Бачив там оператора 1+1. Дивіться ввечері.
    Якщо до ночі не приберуть, то буде пожива бомжам.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну з форуму вони давно розбіглись, з України - ріпу чешуть.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Можливо вам і не цікаво що я тут зараз процитую з нашого форуму, але я вважаю , що це багато про що говорить...і для мене це дуже важливо

• Подобається Подобається x 8
  16. MARTINI

даремно, як на мене... То ж не членін...

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Там у Гоптовці і Козачій Лопані стиковочні колодязі міжнародного кабеля Росія-Україна-Польща-Франкфурт. Українська частина належить Ахмєтову (Фарлеп-Вега). Власне це 90% відсотків прибутків Веги. Було би бажання, я би оприлюднив мапу із точними GPS координатами, але навіщо? Нещасні інженери Фарлепа-Веги і так заробляють копійки.

18. Romko

Артобстрєл з горя втопиться.:haha:

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

То пам"ятник окупаційній армії.

19. MARTINI

Стрияни в ній служили і гинули...

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)