Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

24.02.14 10:24Москаль обнародовал планы спецопераций по силовому разгону акций протеста в Киеве и назвал имена: причастность России доказана

Народный депутат от «Батькивщины» Геннадий Москаль заявил, что располагает материалами дел, которые свидетельствуют о проведении властью спецопераций по силовому разгону акций протеста в Киеве, а также назвал имена причастных к гибели людей в Украине, в частности тех, кто отдавал приказы, и тех, кто являлся их непосредственным исполнителем.

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хронологія загадкова звичайно. Дуже треба хороші слідчі, які в решті-решт пояснять що відбулося.
    Наприклад хронологія подій зранку 20 лютого. Спочатку відвели війська, а потім по них почали стріляти з гвинтівки з консерваторії, чи їх відвели тому що по них почали стріляти? Які там підрозділи силовиків взагалі були на той момент? Складається враження що всі які є. Підрозділ, переговори якого записали, вистежував снайпера з консерваторії, поскільки його не вистежили, то він на той момент щез, або така висока кваліфікація. Людей на Інституцькій і на Майдані не міг постріляти один снайпер, значить їх було двоє мінімум. Коротше ще можна продовжити. Роботи більше, ніж в розслідуванні вбивства Кеннеді.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

то вже старе, як світ...

5. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

Останнє редагування: 24 лют 2014
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Аваков доповідає народу України:

Янукович пропал. Всю ночь и.о. министра МВД вместе с главой СБУ Валентином Наливайченко занимались урегулированием ситуации в Севастополе и … поиском экс-главы государства.

• Подобається Подобається x 3
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не знаю...до Бригинця в мене чомусь більше довіри,як до Авакова.
    Може тому,що Аваков став МЕНТОМ?

Олександр Бригинець
    Янукович сховався в бункері в монастирі Московського патріархату
    Монастир, в якому ховається В. Янукович знаходить у Волновасі (Донецька область) на території Форест Парку - це Свято-Нікольський монастир УПЦ МП. Той самий, в якому жив і помер духівник В. Януковича – Зосима.
    У цьому монастирі є трьохповерховий підземний бункер, накшатл тих, які будували собі Гітлер чи Гіммлер, і він забезпечений усім необхідним. Нагадаю, що разом із В. Януковичем там перебуває кількасот охоронців та деякі персонажі із його близького оточення.
    Історія іронізує над нами. Коли В. Янукович поглумився над майданівцями 30 листопада, ми змушені були ховатися за стінами Михайлівського собору Київського патріархату. Коли настав час розплати за гріхи, В. Янукович сховався біля могили свого духівника у монастирі Московського патріархату.
    Коли вже в Україні буде єдина церква? Коли не буде підконтрольної Москві церкви, де можуть в бункерах ховатися злочинці? Я як громадянин і віруюча людина вимагаю термінового проведення Собору, який би проголосив створення єдиної помісної української церкви без Київських і Московських патріархатів. Не можуть церкви роз’єднувати народ: одна церква для людей і одна для Януковича. Повинна бути одна для всіх.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Висловлюйте якесь своє бачення, крім мегазмістовного "Москалі - ***" і "Пуцькін - ***".
    Новини я можу почитати на сайті новин, нецікаво стає.

9. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

если такая реакция - значит про госдеп я все таки правду говорю!
    кстати, ничего страшного или необычного в финансовой подпитки из вне при смене власти нет! это вполне нормальное явление. если янукович контролировал все финансы, то как организовать его смещение без вливаний извне (только не надо забывать, что денюжку придется возвращать или отрабатывать- сейчас рыночные отношения!) ???
    и вопрос я акцентировал на то, кто теперь будет управлять государством? или Вы думаете, что кернес оставшись у власти, перестанет быть вором и подонком??? если (не дай Бог) через год во Львове нынешние региАналы будут "работать" в тех же заведениях, ну пусть на должностях "замов" и помощников, и коррупция с казнокрадством да поборами не уменьшится, а менты так же будут крышевать воров, наркоторговцев... и выбивать признания+ вешать на бомжа 40висяков, и такое в этом роде - опять РУЗКЕ во всем виноват будет???

10. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Дивлюсь 5й канал. Засідання погоджувальної ради. тягнибок висуває закон про вільне володіння вогнепалом. Дибіл повний вообше? Мало смертей?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Звичайно повинно бути вільне володіння....Цеж на голову не налазить, щоб держава вирішувала, повинна бути в мене зброя чи ні і яка...Невже вам самим не зрозуміло, що всі бандити і так вже зброю мають, їм закон не потрібен.

• Подобається Подобається x 2
  12. Dred

Dred Well-Known Member

13. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

не думаю що всяка гопота з тітушками мають зброю. А їм зараз повидають.
    А можна тільки на заході зброю дозволити?:haha:

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Хорошая фантазия у кого-то. И будет Янукович сидя под землёй ещё лет двадцать тушёнку кушать из госрезерва - это ещё хуже, чем суд и тюрьма, в тюрьме хотя бы небо увидеть можно и амнистировать могут. :facepalm:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ЦВК сьогодні оголосить початок виборчої кампанії. Якось мені не по собі. І шо, якесь Тегибко зараз виставиться на президента, а ригоанальні області швиденько його підтримають? Не можна давати такого шансу. Або краще того, якийсь Добкін поведе знову народ до покращення і антифашизму - взагалі жесть буде.

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Какие громкие слова и какой слив в тексте. Бывший сотрудник - частное лицо и не более. :morning1:

17. Bambook

Bambook Persona non grata

http://4vlada.com/testpop/33572

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 9
  19. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

http://www.youtube.com/watch?v=G-w39B_JilU

еще раз к вопросу о снайперах: это один из ключевых вопросов, и если не разбираться и не думать, а тупо бежать за кличем и официально обьявленным лозунгом: ЗЛОЙ БЕРКУТ ПРИМЕНИЛ ОГНЕСТРЕЛ- то получается, что можно пожертвовать сотней-другой, лишь бы красивая последовательность была, а КТО стрелял- да фиг с ним, главное виновник уже ОБЬЯВЛЕН! Не доказан - а ОБЬЯВЛЕН!!!!
    На янычаре - негде клейма уже ставить, согласен! его еще главбджол посадить ОБЯЗАН был, но еще раз смотрим видео:
    1--- на 19-20 секунде в дереве появляется след от выстрела с тыла группы майдана ????? четко видно после слышен звук выстрела!
    2--- чудак в черном оборачивается и видит стрелявших!!!! далее монтаж???
    3--- 57-58 секунда, раненный показывает руку СНИМАЕЩЕМУ НА ВИДЕО!!!! далее монтаж??
    4--- с 1мин 48 сек отчетливо распознается арабская(похожая) речь снимающих!!! ????

5--- из радиопереговоров снайперов силовиков (уже все слушали) - четко делаем вывод, что они прикрывали атаку беркута, отслеживая людей с оружием со стороны майдана, снайперов в зданиях и не "работали" по безоружным!

то что у ментов было огнестрельное оружие и пулеметы в том числе - факт показанный и выложенный в сеть!
    но вот эти вопросы по этому видео остаются!!!! и если нет на них ответа, то получается, что не страшно если арабы (или ЦАХАЛ, или другие спецслужбы поддерживающие майдан) немного "подогрели эмоции" у населения... тогда мы придем к методам путина, взорвавшего в спящих домах не одну сотню людей, и получившего одобрение на начало боев в чечне! тогда остается ждать подобного и у нас, что бы потом убрать правый сектор с арены или что то в этом роде!

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Читаю цей план, це жесть якась нереальна. Це облава, якій не було аналогів у світі

Вибрані цитати

Кому ліньки читати, в загальних рисах - для зачистки Майдану геніальний верховний генералісімус головнокомандуючий Віктор Янукович планував залучити до 8000 силовиків, снайперів, артилерійські тягачі, вертоліт, собак, саперів. Виділялося 150 вогнетривких костюмів! Атака з двох напрямків, третій відволікаючий, відтісняти до фільтраційних кордонів і всіх пакувати. Одночасно штурм Профспілок трьома групами захоплення на три поверхи. Автозаки - до 50 автобусів, через заплановану велику кількість арештантів розлядалися варіанти в якості СІЗО використовувати спортзал, Печерський арсенал і військовий дисбат (!). На цей час мало бути вимкнено світло, вода, мобільний звязок, канали новин, під'їзди до Києва, метро. Для силовиків резервувалися місця в лікарнях (мінімум 50) і запаси крові. З монахами Михайлівського монастиря планувалося провести "профілактично-роз'яснювальні бесіди", дзвони монастиря мали мовчати. Зазначалася нестача гранат.

Я не знаю, слів немає. Хто це придумав, того швидко треба зловити і ізолювати від суспільства, негайно почати терапію. Якщо Янукович збирався це втілити в життя, то довічне ув'язнення хворий на голову фюрер має вважати за прощення.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)