Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вірте в свої сили і не сподівайтесь на начальство. Подивіться як Майдан поставив на місце опозицію, і вигнав таки Януковича.

youtube.com/watch?v=eY5I6RjRiZk

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Думаю це не надавго...
    Теж питання часу

Державна прикордонна служба повідомила в суботу ввечері, що не дозволила вилетіти з Донецька за кордон колишньому президентові Віктору Януковичеві і колишньому в. о. міністра внутрішніх справ Віталієві Захарченку.

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Пока я вижу, что поставили Турчинова

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хуліган, ти з 22 лютого пишеш? Типу як в фільмі "Назад в майбутнє"? Всім новинам доба, зараз це дуже довго.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви просто вишукуєте до чого домахатися і причин щоб нічого не робити...;) Це раз, а два, ви просто фізично не могли подивитись все відео до того часу коли відписали :mocking:

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І не тільки росіяни. Я вище писав уже про українця, кума мого знайомого, мого земляка із Черкащини.
    Він упевнений там, в Росії, що майданівці - бандити, що рвуться до влади насильницькими методами.

Попутно, щоб два рази не постити: Народилася п"ята влада (крім законодавчої, виконавчої, судової та газетярів) - Автомайдан.
    І це вірно. Їм тільки дай, уже через тиждень Турчинов і Яценюк будуть їздити кортежами по кілька авто з перекриттям доріг.
    Забудуть швидко про кулювлоб та подряпину на щоці.

Ото готель "Україна" великий, хай живуть там, на роботу ходять пішки, а на вихідні можна і додому за Київ з"їздити.

Досить, настоявся я вже в пробках при перетині Богатирської (дорога з Межигір"я, хто не знає)

• Подобається Подобається x 4
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчора в ночі то вже не новина?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Її вже всі прочитали 100 раз і обсудили.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Віталій Портников цьому явищу дає своє пояснення.
    Повністю http://www.svoboda.org/content/article/25270362.html

9. Тим22

Тем более я финал по хоккею смотрю, и делать ничего не могу т.к. болею уже 2 недели, правда жена утверждает, что я розіграл пьесу "Мнимій больной" чтобі Майдан и Сочи 14 смотреть

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ігор Луценко

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На російському форумі донецький троль почав розписувати тортури ментів у підвалах КМДА. Причепив туди навіть скріншот з інтерв"ю Ольги Богомолець. І причепився до мене - "спростуйте тільки з пруф-лінками".
    Я відповів просто: "Неправда. Їх убивали безболісно. Запросили резника із Синагоги, до якої 4 квартали, і рубщика м"яса з Бесарабського ринку, до якого квартал. Бо інакше як можна нагодувати армію мітінгувальників?"

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну чудова відповідь міністра.

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Да, А в Донецке, как всегда "горе от ума"... По городу слоняется пьяная титушня с битами в поисках бандеровцев и экстремистов и за неимением оных пугают дончан :)
    Это тот случай, когда нашу милицию "жалко" :) - не знают, что теперь с пьяными "орлами" Шишацкого делать...

Фотоотчет с Донецкого Евромайдана и его "сопровождения"

http://www.ostro.org/photo/451/

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже всі відреклися - Шуфрич, Єфремов, Рибак, Чечетов. Просто вражає ницість цих моральних мутантів. А Гепу з Добою по ходу просто завернули з Росії, весь секрет зміни поглядів на 180 градусів.

• Подобається Подобається x 5
  18. Тим22

Мне рассказали как дончане ездили на неделе на Майдан в Киев поездом, заплатили по 150 грн, дали водки, доехали до Днепра и вернулись назад, но водку всю віпили

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та,в Маріїнському повно тої мерзоти було.
    Їх ловили,а воно брехливо скавчало,що на Майдан їхало.
    Саме воно,бо ту потвору не можна назвати людиною.
    Слиз савєцький.
    Внуки смердячих дєдов,що ваївалі.

• Подобається Подобається x 3
  20. Sagaydak

Sagaydak New Member

Страшилки российских СМИ я не разделяю. Все эти истории про "фашистов и бандеровцев", которые собрались вырезать все русское население, на деле имеют мало отношения к реальности. Это как у нас во время массовых акций на Болотной и Сахарова госпропаганда пыталась пугать всех: "Смотрите, они там все фашисты, а Навальный главный фашист!" Да, на Майдане есть украинские националисты, бандеровцы, есть там и городские сумасшедшие и конченные отморозки. Конечно, я не разделяю их взглядов, и мне бы очень не хотелось, чтобы они хоть как-то пришли к власти на Украине. Большинство Майдана - это нормальные люди, которые хотят своей стране мира. Я еще в декабре писал, как сами митингующие пытались останавливать "Правый сектор" у администрации президента. Не надо мазать всех одной краской. Уверен, народ Украины не допустит приходу к власти никаких ультраправых организаций.

Еще раз, для тех, кто в телевизоре. Люди вышли на Майдан, чтобы скинуть всякие жулье и ворье, которое узурпировало власть. Никакой националистической подоплеки я в этой истории не вижу. Уверен, все 3 месяца Майдана журналисты российских федеральных каналов жадно искали в меню полевых кухонь строчки: "котлеты из славянских младенцев" и "компот из русской кровушки". Но не нашли. Совсем отчаявшись, вчера начали распускать слухи, что "бандеровцы" решили захватить Киево-Печерскую Лавру. Если не получилось стравить людей на национальной почве, значит, стравим на религиозной.

За все время работы на Майдане я ни разу не встречал плохого отношения к России и к русским. Я всегда говорил, что я российский журналист, со всеми говори по-русски и никто ни разу даже косо на меня не посмотрел. Все негативное отношение к России вызвано исключительно действиями нашей госпропаганды. Большинство сюжетов и передач, которые у нас показывают, оскорбительны, глупы и лживы. Сейчас в Киеве достаточно безопасно. Вместо того, чтобы слушать страшилки Киселева-Соловьева, съездите в Киев и посмотрите своими глазами, кто стоит в городе и какие там настроения.

Илья Варламов
    http://zyalt.livejournal.com/1008187.html

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)