Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Її там не буде, так само як і директора нашої школи главаря банди ПР.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Нестеренко...Ірина Нестеренко.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На нашу долю теж лишиться по самі гланди.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У нас своих достаточно. :hi:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені теж розказувала жінка одна що її подруга виросла у Львові, тепер в Росії живе, вона просто отрутою поливає Майдан, перестали тепер спілкуватися між собою. Я думаю ці приклади - крапля в морі. Сьогодні громадянська війна стала реальнішою. Якось треба це гасити дуже швидко і дуже грамотно.

• Подобається Подобається x 5
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

У Мавзолей...

• Подобається Подобається x 2
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тепер ше і наші всі попруть, бо Бацька вже їх послав на....
    Та і нехай собі...Хіба наша ціль в тому щоб подобатись москалям, чи борони Боже навертати їх в свою віру? Ми повинні збудувати зручну для себе (громадян України) державу...

Зате на барикадах мінімум 50% було російськомовних, і вони навіть більш затяті бійці ніж західняки "бандьори"...І доречі, гімн співають не менш старанно :mocking:

• Подобається Подобається x 13
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кровосіся ніби теж вже в рашку дриснув.....

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В чому актуальність це писати зараз? Це очевидно. Я до того розказую, що в Луганську вже повномасштабне громадянське побоїще. Російськомовних з російськомовними.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Межигір"я вже держвласність - 324 голоси

• Подобається Подобається x 6
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хочу поїхати десь на тижні подивитися, шо там...та і дитю треба показати революцію, доки не розійшлася

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де там революція? То Діснейленд.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

На Майдані блін :ireful1: Та і квіти треба покласти на поле бою вчора вже не було сил пропихатися через натовп...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Межигір'я кажу Діснейленд.

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Еще бы упразднитиь резиденции госчиновников за счет казны, а также льготы депутатам

• Подобається Подобається x 4
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому б Вам не виступити з такою ініціативою, зараз під радою вже гранатами не розганяють, та і людей які таке б підтримали в центрі Києва ще повно....чого гляди і притиснете "слуг народу"

19. Monarch

Monarch Active Member

http://www.youtube.com/watch?v=q1Ss...sist_app=1&gl=UA&guid=&hl=ru&client=mv-google

Только вчера, когда я увидел этот клип смонтированный Павлов Дуровым, россиянином, я понял почему происходящего в Украине боятся русские. Боятся и ненавидят нас. Вчера на российском форуме, где я довольно долго общаюсь, выложил клип "небесная сотня", с комментарием "слава героям и вечная память", меня забанили с формулировкой "пропоганда фашизма".

Они завидуют... Как раб завидует беглым рабам. Завидует что у него не хватило духу бежать с ними, и одновременно ненавидит, ждет, надеяться что их поймают и высекут, а он сможет жить дальше с мыслью что оказался умнее и дальновидней.

• Подобається Подобається x 11
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене теж така асоціація....Чуть підправити і готовий найкрутіший атракціон в світі.

а де твій аватар? :)