Євромайдан (5)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Un.Known, 22 лют 2014.

1. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Юльке Янык нужен, а Авакову Добкин с Гепой, так что будут искать :)

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Питання зрозуміле.

Але існує чи то теорія, чи то я сам придумав, що настають моменти, коли окремі індивидууми перестають бути самими собою, а стають частиною єдиного організму.
    Цей організм починає боротися з смертельною загрозою для самого себе (а кримінальна влада в державі саме і була смертельною загрозою для країни, нації).

І цей величезний закономірно (з точки зору виживання виду - людини) виниклий організм готовий жертвувати окремими своїми клітинами ( в даному випадку - окремими людьми) заради власного виживання.

Таке трапляється у випадку смертельної загрози для якоїсь частини існуючого виду живої природи - людини.

І тут не може бути мови про дію наркотиків, сильної агітації і мотивації.

Мотивація і безстрашшя виникає само собою.

Точно так же може виникнути і паніка, коли цей величезний організм починає розуміти, що лише панікою можна врятуватися.

Не претендую на мудрість. Також намагаюся пояснити те, що відбувалося.

• Подобається Подобається x 2
  3. Forpost

Forpost Стоїк

доброму дядечку Пу напевно би хтілось віддтяпати східняків і не так східняків,як ГТС і природні газосховища,але через 90 днів він то все порішає (з ГТС маю на увазі) з Юлею, а хахли йому .таке враження ,вже не потрібні. їх ще кормити тре ,а туть ще трохи часу і свої громадяни не будуть мати що їсти,в житниці Раші -Ставропольському краї всі продукти з ЄС і СОТ

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. Forpost

Forpost Стоїк

я теж вчора про це подумав, після перегляду посилання Дзеко http://ostrovforum.net/showpost.php?p=2659057&postcount=135 .Прокляті комуняки трьом поколінням промивали мозги єдиним на всю москальську війну Матросовим ,а туть 87 Матросових в мирний час.Не згадую тут УПА герої якої до 1953 року тисячами віддавали свої життя .Слава Героям Слава Україні!

Останнє редагування: 23 лют 2014
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Від того, що людина бачить, чує і чого не бачить, не чує - дуже багато залежить.

Мій один добрий знайомий, уже пенсіонер, їздив власним коштом на Майдан, брав безпосередню участь під час штурму на Грушевського, правда, не на передовій - занадто лису голову мав, щоб не засвітитися.
    Потім вже дома брав участь у блокуванні пересувань тітушок.

А по скайпу до ножів спілкується із своїм кумом і земляком, що проживає в Росії.

Той із Росії впевнений, що влада бореться із бандитами, і переконати його в протилежному неможливо.

Разом вчилися куми, разом виростали, а от така різниця в поглядах.

Соловьйово-Леонтьево-Жириновсько-Рагозінська інформація відкладається наростами навіть у головах етнічних українців, якщо бракує доступу іншої інформації.

• Подобається Подобається x 3
  7. Forpost

Forpost Стоїк

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Forpost, Матросов насколько помню, закрыл собой пулемётную точку. Один пожертвовал собой ради своих товарищей. А тут столько людей полегло, а кто был снайпер и откуда стрелял - неизвестно. :sad:

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Ромко, ненависть порождает ненависть и только её.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Для вас те,хто робить таке з вами є герої.
    Рузкє,нічого дивного.
    Ми інші.

10. borkhes

Возможно им просто отступать некуда было - это место было единственным укрытием посеред улицы. Вон и Бабченко можно было вчера прочитать про "они спрятались, а он их выковыривал". :sad:

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

позаду - Майдан, найбезпечніше місце в країні
    а вони йдуть вперед. Я читав десь, що "брали висоту"... Але, перепрошую, висоту беруть щонайменше з рушницями, а не з палицями :sad:

12. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Вам из РФ лучше видно? Майдан вчера собрал 20 тысяч. А против вышли так это против уничтожения Ленина. Я например тоже против того чтоб сносить его, хотя поддерживаю майдан. Но сейчас Ленин только накалит обстановку. Лучше в будущем придумать новый проект ансамбля площади и Ленина куда-то перевезти

13. borkhes

До Майдана надо было дойти ещё. Возможно там улица так же простреливалась и возможности вернуться уже не было. Кто-то другой выгонял их на снайпера, как вариант.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в рашу

15. borkhes

Да нет, мне вечером харьковчанин написал, что Харьков пока отстояли. Я думаю харьковчане там сами на месте решат кто хороший, а кто плохой. :hi:

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вітаю всіх з Перемогою....Слава Україні і Слава Героям!

• Подобається Подобається x 9
  17. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Ну у меня таких тоже есть несколько знакомых которые считают, что Харьков отстояли. Но большинство считает что Харьков наконец-то проснулся и выгнал допу и гепу. Может от того что у меня круг общения айтишники и предприниматели, а против майдана среди моих знакомых грузчики и реализаторы барабашово, рабочий с завода Малышева, пару айтишников и один владелец турагенства
    P.s и я сам в харькове живу если что. И на майданы местные тоже хожу

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

продати......

19. borkhes

smartlamer, ничего не могу сказать о настрое грузчиков и реализаторов с Барабашки - поверю вам на слово. [​IMG]

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

borkhes, то ви з Росії? Тоді я вас теж вітаю, тепер вас буде Допа і Гепа, а як добре піде то ше Царьов Колісніченко, то інші підараси які встигнуть повтікати...

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)