Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. liyama

liyama Well-Known Member

дайте робочі онлайн трансляції

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Бамбуче а Ви впевнені? чи однорідна маса тих хто "ішли на марш" ? чи уся вона керується одним органом, чи всі той самий орган слухають? бо звідки тоді взялися коктейлі молотова? бруківка у такій кількості ? а головне на хіба Рада ??? сумно, але я гадаю (саме гадаю, бо точно не знаю) справі революції капець ...

• Подобається Подобається x 2
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

17.54 / ГОТУЄТЬСЯ ПРОВОКАЦІЯ, хто може підтвердити?

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Микола Княжицький:

• Подобається Подобається x 4
  7. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Вернулся домой, метро не работает, был возле Арсенальной видел атаку беркута, от газа першит в горле до сих пор, но там было ещё хуже, какаято женщина увидела что мне плохо сняла и отдала свой респиратор, ещё рикошетом попал резиновый шарик. как фото и видео добавить, там мало но хочу показать.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Боже великий, єдиний,
    Нам Україну храни,
    Волі і світу промінням
    Ти її осіни.
    Світлом науки і знання
    Нас, дітей, просвіти,
    В чистій любові до краю,
    Ти нас, Боже, зрости.
    Молимось, Боже єдиний,
    Нам Україну храни,
    Всі свої ласки-щедроти
    Ти на люд наш зверни.
    Дай йому волю, дай йому долю,
    Дай доброго світу,
    Щастя дай, Боже, народу
    І многая, многая літа.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

"Беркут" вооружают тяжелым огнестрельным оружием - вынесли пулемет на одном из БТР-ов, - СМИ

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

до тих кому ше не дійшло....

5 канал став частково недоступним

• Подобається Подобається x 6
  9. Dred

Dred Well-Known Member

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

11. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Хоч ви і вже пішли купці-купці до баньки, але відповім.
    Тому що не хочуть бути сірою массою! Тому що не хочуть бути рабами! Тому що не хочуть потрапляти в тюрму за висловлювання своєї думки, в той час, як діти олігархів безнаказанно вбивають людей!

Мій син проситься в Київ, але я відговорюю- йому лише 15. Поки на Львівський євромайдан ходить. Але я горжуся тим, що він не байдужий щодо свого майбутнього, а не в приставку бавиться!

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

агов, шо ви там побачили що Вас так збентежило? чиї то трупи? як вони загинули? МВС каже про двох загиблих міліціянтів - на них теж потвори повинні дивитись? да і Василь тут до чого?

• Подобається Подобається x 1
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як ярий паклоннік...
    мвс багато чого каже.....

Артем, невже ти не розумієш шо як мінімум, за нинішньої ситуації, міністр ВС повинен зробити собі самостріл..не менше двох разів....

14. liyama

liyama Well-Known Member

15. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

У всех пулевые ранения. Один с ЗУ, один с Запорожья, один - киевлянин... ((( Вот такая география... Еще двое погибших - граждане Грузии... О погибших МВДшниках пока только говорят. Надеюсь, что это "утка" - ПР по этой части большие мастера...

И еще - титушки в основном из ближайших к Киеву областей...

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Один - стриянин...

17. liyama

liyama Well-Known Member

https://maps.google.com/maps?ll=50.623056,30.446389&spn=0.03,0.03&t=h&q=50.623056,30.446389&hl=uk
    ну там від Києва всього 30 КМ !!! навіть пішки можна
    є люди якій дійсно вчилися і мають досвід різні спеціалісти, які могли бы розробити реальный план захоплення
    я не розумію чому всім потрібна вул Грушевського Інституцька чи ще якась ? адеж головний обєкт по посиланню вище

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Питання до усіх навіщо вулиця, майдан ???? чому не можна "йти" в Межигіря і Конча Заспу ? і трощити там все ? всім майданом трощити Межигірья і Конча Заспу чи де той елітний район ?

18. harkov

harkov Well-Known Member

привет из харькова жителям львова

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. harkov

harkov Well-Known Member

большинство харьковчане знаю много народу поехало в киев платят 300-400 грн, если провокатор то 1000 грн

Останнє редагування модератором: 18 лют 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)