Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markodius

Markodius Well-Known Member

В мене одногрупник із Харкова вважає що в ньог ов місті майже всі тупі зомбі. Я з ним згоден. Як і весь південь і схід.

• Подобається Подобається x 2
  2. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

ну и что с того? например у меня инструктор по вождению, долго доказывал позавчера, что америка - страна мечты, а мы тут все советские сволочи. Ну и - я его выслушал, сочувственнно покачал головой и промолчал.

3. Markodius

Markodius Well-Known Member

Співчутливо головою кивати потрібно по відношеню до вас.

• Подобається Подобається x 3
  4. Hatrexis

вот смотри: я же пишу не за денежку тут, не демонстрации не хожу, и прочее. поэтому у тебя есть шанс услышать мое реальное отношение к ситуации:
    я так соскучился за советами. Мне так надоела всякая ненужная хрень, реклама, безвольная аморфность и пустые дела. Я хочу в отряд, на партийное задание! Хочу серую добротную шинель, а не дурацкие цветные шмотки. Хватит пропаганды сладкой жизни! Опустим на мрачные лица серые панели приборных панелей и узнаем что скрывает пространство и время. Возвеличимся наукой!

• Подобається Подобається x 1
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хорошее решение. Повторите, плиз. Особенно сейчас.

6. Hatrexis

:)))

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

с другой стороны, еще раз хочу подчеркнуть - парней которых бьют - жалко их. Я смотрел недавно передачу, там показывали ставку свободы. Там парень - кажется, еще школьник. В маске стоял. Зачем их добивать? Да и зачем вообще туда пошли. Сидели бы дома, в приставку играли. горе...

7. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Я не розумію, політику влади!!!
    - майдан починав розходитись, побили Т.Чорновіл. (нород вийшов, дій не було)
    - майдан почав розходитись, почали штурмувати силою мадан (народ знову вийшов, не було дій знову)
    - Диктаторські закони та протистояння на Грушевського, чому не пустити пікет під ВР 22 роки ходили і інчого тут поставили війська.
    - Знущання над активістами, та вбивства ( майдан ще більше зібрав прихильників)
    - сьогодні хочуть силою розігнати.

Не робила б влада нічого такого майдан би сам розійшовся.
    Я вважаю що президен підписав собі вирок.

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хатрексіс, повторюю ще раз:
    ви вже мали б давно бути в цюпі. На Ваше щастя, система зараз дала збій, а вручну я забанити Вас не можу.
    Будете і далі нести всяку ахінею - будете лише набирати балів на більший термін бані.

9. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

да посмотри http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=3548916&page=258 админ Хфорума титушко .

10. Hatrexis

ага. як и до цьго 4 рази:)))

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

mrochkizm
    -------
    безсмертных животных не бывает.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

вы мне дали предупреждение за пост -смайлик, ответ на предыдущий пост который меня насмешил. на этот:
    "Хорошее решение. Повторите, плиз. Особенно сейчас."
    --------
    а вы мне за это дали 10 шрафных балов как флуд. хорошо. смеятся нельзя в разговоре. теперь известно.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я дала вам бали, щоб перевірити, чи система працює.
    Свабодєн.

12. Hatrexis

Я дала вам бали, щоб перевірити, чи система працює.
    Свабодєн.
    -------------
    в этом весь спарведливый запад))) вы лучше не могли сказать)))

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Власти дали оппозиции время до 18:00, чтобы прекратить беспорядки. В противном случае будут приняты меры, предусмотренные законом.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

против лживой двуличности запада хорошо действуют ракеты тополь)
    напреимер против такой: у вас достаточно баллов чтобы вас забанить. Баллы даны чтобы проверить работает ли система.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Леся Оробець
    Янукович і його оточення організували цілеспрямовану провокацію, пастку для протестувальників

Всі так звані мирні переговори являли собою чітко сплановану пастку. Вони були спрямовані на затягування часу і підготовку силової операції. Янукович не збирався йти ні на які поступки з самого початку, ні на єдину секунду. Всі танці навколо політичного процесу, закулісні переговори про зміни до Конституції - мали на меті лише заманити протестувальників в пастку.

Сьогоднішній день був чітко спланований і зрежисований принаймні за тиждень. На даний момент київське метро відключене, а всі в'їзди в Київ наглухо заблоковані. В Києві як мінімум в кількох місцях (наприклад гуртожиток КПІ) відключений інтернет. В столиці за кілька годин ефективно введений надзвичайний стан, і не кажіть мені, що все це було зроблено без розвідки, плану і підготовки. Будь-хто розуміє, що така операція, яка захоплює ціле 4-мільйонне, місто готується як мінімум кілька днів, скоріше 2-3 тижні.

В центрі Києва були накопичені великі резерви міліції і внутрішніх військ. Підвезені наймані бандити, вони діяли єдиним строєм з беркутом, кидаючи каміння в протестувальників і озброєні арматурою. Тактично вся операція була спланована так, щоб пропустити протестувальників в урядовий квартал і зосередженими ударами розсікти їх на ізольовані групи. Якби завдання стояло не пропустити протестувальників до Верховної Ради, був би виставлений загороджувальний кордон в старому місці - на Грушевського.

Дії міліції і підтримуючих міліцію найманих бандитів були надзвичайно жорстокими. На данний момент щонайменше 4 протестувальників вбито, серед них жінка. Ще декілька при смерті від отриманих вогнепальних поранень - беркут і ВВ стріляли бойовою картеччю, очевидно, кілька протестувальників вражені з нарізної зброї. Беркут стріляв з дахів і густо закидав гранатами натовп - теж з дахів. Декілька десятків чоловік поранені дуже тяжко, багато вибитих очей від пострілів в голову.

Це побоїще було заздалегідь ретельно сплановане і має на меті остаточно знищити будь-який натяк на демократію в Україні. Його сценаристи хочуть повторити зараз в Києві події 1993 року в Москві і назавжди поселити страх в серця українців, відбити начисто будь-яку думку коли-небудь навіть подумати відстоювати свої права.

Це не вдасться!

П.с. Допоможіть терміново з перекладом. Дякую!

• Подобається Подобається x 4
  14. Hatrexis

Всі так звані мирні переговори являли собою чітко сплановану пастку. Вони були спрямовані на затягування часу і підготовку силової операції. Янукович не збирався йти ні на які поступки з самого початку, ні на єдину секунду.
    -----------
    не певен. алеж i митингувальники не виконали умови, подпаллюючи шини, встановлюючи ворота, не розiйшлись.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну так, це ясно було. Тільки якось дивно було б, якби переговори не вели.
    По-друге в Майдану теж було стільки само часу, щоб теж організувати план. На кого нарікати?

Ну знову ж, та сама Оробець на 5 каналі годину розказувала як Штаб Майдану обдумував "Мирний наступ", план А, план Б, і т.д. Нічого тепер на жалість давити. "Правий сектор" цей патиками махав місяць, головне шо журналісти туди бігали по 10 інтерв'ю в день брати.

• Подобається Подобається x 4
  17. Dred

Dred Well-Known Member

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де три богатирі?

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ще два трупи. Інститутська

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Причем спланирован совместно с оппозицией, которая выступила в роли попа Гапона. Объявить мирную демонстрацию и в тоже время не обращать внимание, что ПРАВЫЙ СЕКТОР ИДЕТ С ПАЛКАМИ, ЩИТАМИ, КОКТЕЙЛЕМ МОЛОТОВА.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)