Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Артобстріле, синьо-жовтого прапора і тризуба мало, не думаю, що ви Мартіні з Олійником сплутаєте чи Хулігана з Царьовим ;)

• Подобається Подобається x 12
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Забув додати, Швайка теж бикував не по дитячому... Саме цікаве шо таким тоном якраз з ригоаналами варто розмовляти, а не зі своїми виборцями, а з ригоаналами вони інтелігентно і толерантно розмовляють про перемир'я. Мудачня.

Останнє редагування: 13 лют 2014
    • Подобається Подобається x 3
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Артобстрєл, як у вас з патріотизмом і грою на піаніно? ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я знаю, шо він вміє на гітарі, та й то тілько "Мурку" :mocking:

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

патріотизму навалом, піанінувати (о нове слово!) не вмію, на гітарі трохи можу, оно нижче Мартні під час хамства у мій бік зазначив це .... я ж казав, варто засвітитися на майдані - наступного дня ідеш шукати роботу ... не хочу шукати, до своєї звик ...

ненавиджу зеківську "романтику" .. як кажуть на того хто бреше про людину? Ігор чи то з Вас не свдоміт розриваючи тканини організму на волю лізе? [​IMG]

7. MARTINI

артобстрєлу провели обрєзаніє чуства юмора

8. MARTINI

зато після перемоги будете підвищені до командира частини :)

9. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Александр Франчук
    Міліціянти теж люди, панове- громадяні...

І нерви у них точно такі ж точнісінько як у всіх неміліціянтів і вони теж нервують...

І це теж факт...

Знаючі люди кажуть: спочатку за стояння под луной платили по 1000 грн за добу, а тепер лише по 400.... і то зі скрипом.

А так як протистоянню та тупцянню кінця краю не видно, то й думи всякі лізуть під шолом не дуже оптимістичні.

Особливо стали лізти дурні думи під шолом після презентації метальних машин, коктейликів та рекламних посидєлок в диму та копоті під музику "Палала шина, палала"....

А потім почули , шо двох міліціянтів десь там зарізали ті майдануті, а якогось біля гуртожитку беркутятівського взагалі сз пєстіка завалили....

А вчора так вопще суддю застреліли прям у дворі.....

А на Прирічній в Територіальний відділок міліції шпурнули одного молотова .... мабуть попередили... чи що?

А потом сказали, що і взривчатка на тому Майдані є.... і оружія навалом..... сука.....

А коли стали появлятися за межами барикад колони войовничо налаштованих "вікінгів" з дубцями, щитами та в броніках.... то виявилось, що коє- що теж не жєлєзноє....

і не дай бог оце піде та "довгожданна" команда "Фас".. сука....

Отже - Стоїть собі отой солдатик із села Синяки Вишгородського району або той дільничний з ринку " Подольскоє сіяніє на Подолі " та й думає : "Тато сіють, а я ні - Нах...я воно мені? ... нах...я воно мені, тато сіють, а я ні... "

І так зранку до ночі : " зранку до ночі- бачу твої очі.... бачу твої очі, очі-очііііііііііі...".... сука...

А потім оп'ять ця набридлива дума, що постійно не дає спать на посту : " Воно , конешно, ми сільно розлючені..... конєшно.... но , а єслі вдруг проломлять мені голову чи налляють під бронік киплячої смоли ? ... шо тоді ? .... сука ?.... тато сіють, а я ні..... нух..я воно мені?...

- воно , конешно, єслі сільно подумать, то получаєця, шо нух..я воно ото воно мені ?....

- бо ото Васю як трахнули булижніком в роговой отсєк ще три тижні назад, то й той шолом не спас.... Вася тільки квакнув, пукнув , упав і так ото до сих пір там і лежить в тому госпіталі....

"... і вже каже шо у нього енурез голови , епілепція ног та тромбофлебіт правого яєчника "...

А потім знову ця назойлівая мисля: " оце я тута стою, а моя Сюзанна мабуть з кумом там, сука, зажігають як хотять.... воно вроді і не новость..... але ж обідно, сука.... я тут, а вони там..."

Одним словом, від знаючих людей ( і не від одного!) почув, що за ці місяці щось з психікою сталося в тих працівників міліції, що стоять в тому триклятому кварталі....

жінки просто в шоці....

.. Дуже велика кількість прийняла рішення подати на розлучення... ....

багато хто просто покинув свого "защітніка" і - дітей в охапку і до мами в село....

... беркутята деякі приходять до-дому і тусають дітей, дружин лупцюють.... ну й горілка льється, кажуть, як треба....

Вопшим отака , граждані, веселенька повіствованія..... на підставі народних фольклорних откровеній ....

11. artobstrel

нє, але про мурку - недоречно ... мені з дитинства зеківська романтика та її носії як Ромко на радянську владу ...

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

акстітєсь ) не вистачало для мене це три кроки назад ))) щодо перемоги, а на справді що далі? якщо не брати до уваги дзекіння у просторі, то який план далі? революційної ситуації нема, абсолютна більшість хоча і проти влади але не піде на економічну кризу за ради не внятного майбутнього, то що далі?

12. MARTINI

аксьтітєсь ) в економічну кризу ми прийшли вже давно

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 4
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Або хрестика зніміть, або труси надягніть.
    "Колорадські жуки" і Незалежна Україна - поняття несумісні.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Олександр Прилипко:

15. Romko

Alisa Gashek
    На «беркутовцев» страшно было даже смотреть. Они были совсем неадекватные. В глазах горел такой огонь, словно в них вселились демоны. Их как будто чем-то накачивают или обкалывают, чтобы они потом так жестоко расправлялись с людьми.
    Оказалось, на меня, голого, брызгали из перцового баллончика. Видя, как я корчусь от боли, силовики смеялись. «Ну что, где сейчас твой Бандера? — с издевкой сказал „начальник“.— Что же он тебе не помогает? Нехорошо». «Беркутовцы», как по команде, услужливо захохотали. «Давай, зови Бандеру! — продолжали издеваться. — Кто тебе сейчас поможет, как не он?» Неожиданно один из «беркутовцев» вышел из толпы и… вонзил мне в бедро нож. Я почувствовал, как на холодное тело брызнула горячая кровь… «Это тебе за нашего друга, — выпалил спецназовец. — Из-за таких, как ты, он уже второй месяц в больнице». Несколько «беркутовцев» пнули меня ногами. «Теперь пой», — заявил «начальник». «Что петь?» — тихо спросил я. «Пой свой гимн, патриот! — засмеялся „беркутовец“. — Давай, давай!» Я подумал, что они шутят. Но меня несколько раз ударили щитом по голове: «Пой, кому говорят! Или уже забыл любимые слова?» Я был готов делать все, что угодно, лишь бы меня отпустили. «Ще не вмерла Україна…» — тихо начал. «Громче!» — скомандовали силовики. Я запел громче. В тот момент мне казалось, что живым меня уже не отпустят.Михаила Нискогуза спасла «скорая». Правда, по словам парня, «беркутовцы» все равно не хотели его отпускать.

• Подобається Подобається x 6
  16. artobstrel

це лише Ваша думка, втім знаєте чого, попри наголошену народність і т.і нема жодного движу у напрямку референдуму? бо думаю, що від думки народу у палких революціонерів трохи звитяга здується, або будуть діяти по старій схемі - "хто не скаче той москаль" .......

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

як показує практика, може бути значно гірше ...

17. Romko

Daryna Shevchenko.
    22 січня
    Це моя сусідка тьотя Валя Білан. Днем раншіе її підстрелили гумовою кулею в ногу, але вона знову прийшла. А сьогодні коли беркутівці "вбивали 86и-річного діда", знімали "розвагу" на відео і ржали, вона впала на коліна і просила їх зупинитись або хоча б вбити її замість нього. Так вони і зробили, але спасибі Богу, не вбили. Побили кийками по ребрах і знову ржали і все цікавились "Мало тебе, сука!!???"

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 14 лют 2014
  19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Олекса Золотаренко:

http://novostidonbassa.com/details/218079

http://www.youtube.com/watch?v=-TZGy47-TDo&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 1
  20. Romko

Что-то в последние недели приутихли главные «федерализаторы» Украины господа Царев и Колесниченко…остались только совсем смешные персонажи в лице Майкла Допкина, каких-то совсем непонятных «луганских казаков» (кто такие и откуда они пришли никто, случаем не знает?) и «мятежной» Автономной Республике Крым. Даже что-то Геша Харьковский приутих и, судя по моим разговорам с несколькими друзьями, которые частенько бывает в здании Горсовета на пл. Конституции в силу своей занятости в русле юриспруденции, уже толком не знает, ЧТО делать ДАЛЬШЕ с Генко-Мишкиным Укрианским фронтом и стоит ли кормить обнаглевшего Женьку Жилина с его толпой откровенных ГОПНИКОВ, которые при случае САМИ расскажут Мише и Геше, сколько с НИХ причитается.
    Вот интересно, а с чего так приутих Геша? Три дня искал ответ на этот вопрос, встетился с десятком человек, а также с одни из самых известных харьковских юристов (так уж сложилось, что учились в одной школе) по недружественным поглощениям (сиречь, по рейдерству)….Именно он мне и дал ответ, после которого я очень долго хохотал, ибо, как выяснилось, с некоторых пор Гешу НЕ ПРИГЛАШАЮТ на субботние обеды к раввину. Так уж устроен мир еврейской диаспоры, что именно раввин является неким ТРЕТЕЙСКИМ судьей для известных членов диаспоры. И судя по всему, его еще ДОЛГО туда НЕ позовут.

У соседей в Днепропетровске ситуации накалена посерьезнее, т.к. один из НЕФОРМАЛЬНЫХ лидеров Днепропетровска (не обманывайтесь его политической деятельностью, т.к. сам сталкивался с некоторыми его ребятами в период моей трудовой деятельности в Днепропетровске) по имени Загид Краснов резко выступил против «плана Царева-Колесниченко-Медведчука»…также ни для кого в Днепропетровске не ялвяется тайной, что САМАЯ влиятельная еврейская диаспора Украины находится именно ТАМ и руководит ее Игорь Коломойский, который по отзывав приватовцев отзывается о Царе и Гадике не иначе как матерно. Не говоря уже о таких деятелях, как Вадим Ермолаев и Сергей Касьянов. Судя по всему, пану Цареву в Днепропетровске скоро выдадут «черную метку» и в ближайшее время прихлопнут экономически его почти обанкротившейся бизнес. Недаром Банк Кредит Днепр на прошлой неделе отказал в кредите нескольким подконтрольным Цареву компаниям.

Так что, сопротивление и очень острое идет не только на Майдане, а и в тылу, где у НАС с ВАМИ могут находиться совсем неожиданные союзники.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)