Євромайдан (4)

Discussion in 'Євромайдан' started by Дальневосточник, Feb 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Як тіко не стане цієї влади, то вони перестануть бути на довольствії, але ми ж знаємо куди вони підуть зразу ж на приватне услуженіє.

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як то не роблять?о_О
    Цілий місяць страйк готують.:sad:
    Жиби завтра з першої до другої ніц не робив.:ireful1:
    Бо страйк.:russian_ru:

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

такий задум і був, срач то реакція на ахінею ...

5. Gron

Gron тафгай

По-перше цій закон по своїй суті безглуздий.
    По-друге торг іде.
    Звичайний торг.
    Ну не готова країна до революційних змін остаточних, не готова.
    Це моя власна думка.
    Краще спробувати виграти вибори 2015, це розум мені каже, але серцем я за інше.
    Нажаль, досвіт каже, що буде як завжди.
    Ну не можливо перескочити 20-30 років, Ющ мав шанс, але просрав.

• Подобається Подобається x 5
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коли під час страйку не можна працювати, так я в цей мертвий час, от нєх. дєлать, починаю думати

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ні, країна готова. Просто куди не сунься - все впирається в повноваження Януковича, а воно вже дзвінок другу використало, 50/50 використало і допомогу залу використало. Тепер ржаві шарніри на холостих оборотах в довбешці видають нульове ККД шо з зусиллями, шо без.

8. Romko

:)))

Міністри оборони Норвегії, Швеції, Нідерландів та Німеччини

• Подобається Подобається x 5
  9. Gron

Gron тафгай

Країна не готова.
    Зі Сходу на Захід не готова.
    Ні владу здолати ні подальші розумні речі робити.
    Ми всі доказали одне одному, що прагнемо, що не стадо, студенти їх батьки,..., але час не переможеш він грає на нас але "быстро только кошки родятся".

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Балдєють... бо знають, шо на них ніхто нападать не буде:haha:

11. Romko

Леся Оробець
    Дуже дякую за змістовний ефір програми "Приціл" на тему "Людина і зброя" ведучому Сергій Рахманін та колегам по ефіру Тарас Стецьків, Юрий Бутусов та Євгену Головасі, а також студентам київських університетів за цікаві питання та підтримку. Окрема величезна подяка проекту Телекритика. Журналістика. Свобода слова за яскравий приклад інтелектуальної журналістики і адекватного ток-шоу. Оскільки тема серйозна і я до неї, звісно, готувалася, викладаю тут тези, які планувала озвучити на ефірі.

Система влади яника будується на страху. Всі елементи цієї системи бояться, що їх знищать інші елементи цієї системи. Для наочності навіть був продемонстрований випадок з Марковим, щоб довести – ніхто, не зважаючи на жодне покровительство не є захищеним.

Тому найбільше чого боїться яник – видатися слабким, тобто таким, якого не варто боятися. Через цей його страх, загроза спроби силового варіанту ліквідації Майдану – достатньо висока.

Інший фактор – вплив Росії. Вона для кліки яника є прикладом для наслідування. Путін розв’язує подібні проблеми силовими методами і цього вимагає від яника. Вдасться – супер, яник стає його заручником ще більше. Не вдасться – двічі супер – є легітимна можливість ввести війська для захисту «російських громадян» і почати втілювати проект федералізація.

При цьому навряд-чи це буде силовий варіант з використанням армії. Бо щодо армії яник не може бути впевненим на 100%. Танки в гаражах – це одне, доступ до них рядового складу армії дуже ускладнений. А от виведені з гаражів вони стають повністю керовані людьми, а тут немає гарантії чи військові підуть проти своїх сусідів, родичів, знайомих.
    Тому сценарій буде скоріш за все провокативний. Ескалація агресивності, провокування, тощо. Зараз цим активно займається як міліція (постійні заяви про побиття міліціонерів, ймовірні теракти, тощо) так і СБУ. Явно у цьому процесі будуть використані ті тушки та проплачені «прихильники» влади.

Провокації владі потрібні для легітимізації застосування насильства з її боку. Хоча це не критична потреба, але для частини суспільства яка вагається, для західних політиків це було б дуже бажано. Тому й відбуваються підкидання вибухівки у будинок Профспілок, провокації з киянами з Одеси чи Луганська, які приходять прибирати барикади, тощо.

Дуже важливим для влади є затягування процесу вирішення конфлікту, сприяння сильнішому розчаруванню суспільства опозиційними політиками, набрання якомога більшої кількості заручників – арештованих, посаджених під домашній арешт, тощо. Після Сочі ймовірна активізація «ескадронів смерті» - викрадення активістів як це сталося з Ігорем Луценком та Дмитром Булатовим. Хоча більш ймовірно, що почастішають летальні випадки, які «правоохоронці» списуватимуть на битовуху, бізнесові розборки, сварки між активістами, тощо. Чому після Сочі – по-перше щоб не провокувати агресію у сусідній з Олімпіадою державі, по-друге – всі інструктори ескадронів смерті, на мою думку, скоріш за все зараз задіяні в системі безпеки головного піар-заходу Путіна.

Влада прекрасно розуміє, що зараз Майдан дуже радикальний. Достатньо невеликого вогника, щоб він загорівся. Тому вона дуже сподівається на розхолодження, зменшення кількості активістів як методом точкових надрізів (висмикування найактивніших як в Києві так і в регіонах), так і розчарування інших, через затягування процесу переговорів.

Єдина протидія – структуризація і діяльність на випередження. Зараз головне не зберегти мирне обличчя, а вберегти суспільство від нових жертв. Чи є шанс втримати процес мирним? Мінімальний але є – влада має почути Майдан. А, як ми побачили, це відбувається лише після демонстрації сили і послідовності.

• Подобається Подобається x 2
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

По перше хватить старатись всім вгодити...довгоджувались вже
    А по друге, а хто називає Самооборону УПА?? Поки що Самооборону називають Самообороною, так що не шукайте відмазок ;)

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це те, про що я сто раз говорив - наші жінки далеко не найкращі. Дівчата наші просто вульгарно-розпущенні, тим і беруть поки молоді, мейкапом і каблучками.... а під сороківку стрімко втрачають форму і відцвітають та розлазяться.
    На Заході ж постійно стається таке, дивишся вау! яка дівчина, завал, і вже граєш її в фантазіях - але обганяєш, а там лице майже п"ятидесятирічної мадами.
    Західні жінки - шляхетні і доглянуті, голубої крові, слов"янські селянки їм, на жаль, часто не рівня.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну от, в когось або совість прокинулася, або боягузтво. Будемо сподіватись, що перше.

16. Romko

Для ефективного врегулювання політичного конфлікту Україні не варто залишатися віч-на-віч з Росією, а ідеальним посередником для врегулювання кризи може стати ООН.

Краще б НАТО.
    Зі стратегічними бомбардувальниками на кордонах рашки.
    Це може хоч трохи остудить біснуватого пуцькіна.

17. artobstrel

а то я не знаю, люба участь у майдані навіть стояння біля мітингу (навіть в регіонах) автоматичне звільнення це 100%, але не пам'ятаю що б я на листівки стійку робив, ось супротив піднесення майдану як побЄди бандерізму - так, трохи волав ...

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

ага шляхетні [​IMG] Бамбук ось як тут не розводити срач?

18. Bambook

Схоже, починається й люстрація міліції:

http://censor.net.ua/n270469

19. artobstrel

бугага ) і не збиравсь, з того що мої думки співпадають з чиїмось не означає бажання вгодите (бе хптьфу) ...

по гілці вище го - там здибаєте про версії 2,0 і інше ...

не буксуйте, ніяких відмазок, не хочу щоб ті хто каже про бандерлогів на майдані - а таких вже багато, виявився правим ...

20. Bambook

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)