Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Назвіть поіменно.

Відношення до Януковича Ви перебільшуєте.
    А от те, що немає авторитетів, яким схід здатен повірити - проблема.
    Те, що в партіях опозиціонерів немає достойних людей з Донбасу - проблема.
    Те, що опозиційні сили не у змозі виставити у регіони достойних мажоритарників - проблема.
    Те, що нікого не покарали за фальсифікації виборів на Донбасі - проблема.
    Те, що нихто не допоміг тим людям, які були на боці опозиції - проблема...
    Те, що Донбас здали ПР - проблема...

Якщо розвиток подій розкласти по поличкам і зрозуміти, то і рішення проблем вже знайшли б , а з ярликами, постійним приниженням, протипоставлянням каші не звариш.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Інтерв"ю саме для східняків. Доступно і без гострих кутів.
    Але, оскільки Комаровський не історик і не політик, деякі тези дуже суперечливі. Як на мене.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Давайдасвіданья.
    Разом зі своїми єднамишлєннікамі.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Та той же Коморовський хоча б!
    Не варто шукати авторитетів серед партійців.
    Авторитети повинні бути з різних сфер, яких поважають люди і на сході, і на заході. От Вакарчука і Кличка, скажімо, люблять всюди. Але як тільки вони починають намагатися щось донести, вони стають фашистами і далі йде повне несприйняття. От є такий собі пан Куніцин, кримчанин. Багато за ним кримчан на майдан виходить? Я не знаю, що з тим робити. Адаптуватися під цих людей? Відмовлятися від червоно-чорного прапора, від "Слава Україні" і від української мови? Йти переконувати кримчан під триколором чи з серпом і молотом? Боюся, такого багато хто не зрозуміє вже в Києві і в Галичині

5. Gron

Gron тафгай

Фігня якась.
    Тобто розумним людям на західі, півдні, в європі африці, америці все зрозуміло.
    Вор - є вор.
    Комуняка -є комуняка.
    Свобода слова - є свобода слова.
    А вашим потрібно щось особисте.
    Ви там точно хомо сапієнс?
    Може хомо-савєтікус?
    Якщо так, так ви тільки на силу і зрозумієте.
    Ще у дупу цілувати будете якщо степаничівделекосхідников на палю підіймуть.

• Подобається Подобається x 5
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Какой Остров?
    Быдляк тупо сорвал митинг.
    Татьяна Заровная:
    http://www.youtube.com/watch?v=dERmnimNNwk&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 2
  7. ELiKA

Не думаю, що і там ВСЕ зрозуміло :)
    Бо якби було зрозумілоВСЕ ВСІМ хоча б там, то жили б ми вже у демократичній і багатій країні... :)
    Чи у Одесі не голосують за ПР і Януковича? Чи там немає поділу на своїх і чужих?
    Чи на ЗУ немає "ортодоксів", які своїми заявами в пихою працюють не на користь країні?
    Чи на на довиборах, де з тріскои провалилася опозиція, голосував Донбас?
    Перепрошую, але у кожному регіоні є свої таракани.

Наша спільна проблема - відсутність громадського суспільства.

А те, що хтось все-ще "живе" при СРСР, в хтось при Австро-Угорській імперії - історичні іздЄржкІ, які зникнуть самі років через 10-20... )))

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как какой, главный оппозициозный орган в Донбассе уже лет 15

9. MARTINI

В кожній хаті тепер є інтернет, є телевізор, в якому є нормальні телеканали. Люди мають всі інструменти, щоб отримати всю інформацію та зробити власні висновки. Якщо вони того не роблять, то хто їм лікар??? Яка партійна організація і що тут може зробити???

• Подобається Подобається x 10
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу,
    я не очікував від Вас такого. Пригадайте, ХТО нас познайомив у реалі. Він теж представляє народ України. Спитайте, ЩО він думає про ригів, совків і бандитів. Тільки через хворобу дружини і матері, яка живе в Закарпатті, ВІН не на Майдані.
    Не хвилюйтеся, я йому не скажу про цей Ваш допис.

• Подобається Подобається x 3
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Во время последних выборов в ВР я голосовал за Удар, кандидатом был молодой человек, в нашем районе он во время предвыборной кампании не появлялся, его агитаторы тоже не мелькали, а кандидата от ПР знали все, он был главой райадминистрации, вот за него и проголосовали. Я не знаю известного человека из оппозиции в нашем регионе, а тех кого из оппозиции знаю, ничем не отличаются от ПР

12. ELiKA

Є психологія, притаманна людині. З нею не посперечаєшся. Ніде і ніколи всі без виключення люди не будуть шукати в інтернеті якісь новини, політичну і економічну аналітику. Є невееликий прошарок тих, кому це цікаво. А тому є партії, є ЗМІ, є громадські організації суспільно-політичного напрямку, які працюють з тими, кого називають пересічними громадянами...
    Опозиція НІКОЛИ потужно не працювала, не має професійних психологів, сильних медійників, професійних політтехнологів і т.д. ПР це мала, тому й здобутки є...

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Якісь ви, Борисе, наївні люди разом з Мартіні. :crazy: А я не те, що чекала, я знала, що рано, чи пізно він покаже те, чим він дише. Таких людей на толерантність з "бандьорами" довго не вистачає... ;)

• Подобається Подобається x 4
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олег Ущенко
    (майже дослівно)
    Ніч. Мороз. Грушевського. Передова. Біганина. Крики. Гримлять звукові гранати, там далі спалахують коктейлі молотова. У закутку сидить конкретно прокопчений чувак в камуфляжі, біта на колінах, маска на обличчі, шолом, в рукавицях. Затуляє мізинцем вухо і кричить в телефон:
    - Перенеси встречу с десяти на двенацать. А ту с двенадцати - на час. И позвони (якесь прізвище), что подписание контракта переносится на среду... Вечером нет... Вечерами я занят, - дивиться довкола і зітхає. - Пока не знаю, когда освобожусь.
    Чувак підводиться. Ховає смарт у внутрішню кишеню комбеза, поправляє маску і біжить на вибухи, і спалахи....

• Подобається Подобається x 6
  15. Gron

Gron тафгай

Голосують.
    Але одеських тітушок щось не пригАдую, слава Богу марков за гратами, кацапське чмо на гроші рф консульства.
    Так у вас майже всі таргани.
    Чому
    Кордон поряд, екологія, хз, провал во врємєні ???

16. Boris_Kiev

Олю, Степанич нормальний мужик. Ну... бувають обставини, які можуть повалити, зламати або зігнути. Девіз японських дзюдоїстів - "Піддайся і переможи!" Сподіваймося, що Степанич переможе обставини.

17. MARTINI

а з пультом від телевізора теж не можуть розібратися? Заклинив на "пєрвом"?
    все значно гірше, проблема не в тому, що в людей нема інформації, все в них є, все вони дивляться і читають.
    Але проблема насправді в різниці цінностей. Совок ненавидить те, що совком не є

• Подобається Подобається x 6
  18. Boris_Kiev

Ще є такі провінції, де досі транслюють лише УТ-1, 1+1 та Інтер. І зрідка - обласний канал. Пролетарії не купують сателітки, їх цілком задовольняють три канали. Інтернет їхні діти бачать тільки у клубах.

19. ELiKA

Это Донецк сегодня...

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

І я б не сказав,.. але їсти би більш не давав

Останнє редагування: 8 лют 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)