Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це що? http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2652454#post2652454
    Знаєте, я щиро зрадів Вашій появі, але тут же розчарувався. Ми завжди були опонентами в політиці, але до такого я не пригадую, щоб Ви опускалися

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Нє, вони ж не москалі/нацисти.
    Ржуть з дебілів та працюють.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Считаю, что это оскорбление софорумника.
    Причём, гнусное.
    С грязными домыслами о его Матери.

4. MARTINI

якщо не припиниш, то так і буде. Мені піднабридло, чесно кажучи, ото читати "тьфумерзота здохнибудьтепрокляті членомвлобсовокгівно", що повторюється з теми в тему, з допису в допис. Та напиши собі це в підписі, так простіше

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мартіні,
    а Ви не читали, що говорили про мене наразі? Так, зірвався. Можливо, потрібно було б стриматися. Але дістали! Всього найкращого.

6. MARTINI

я звернувся не лише до Вас
    прошу всіх тримати себе в руках і не уподібнюватися тітушкам

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Проблему у тому, що більшість з нас вже років 20 живуть у координатах "якщо думає не так, як я - ворог, якого і слухати не можна, і спілкуватися з ним немає сенсу"... Политики роблять усе, щоб так воно й було би...
    Сьогодні у Донецьку влада нацькувала на невелику групу (100-150) людей, які підтримують євромайдан і хотіли провести молебен по загиблим, більше 300 тіпа "захисників" влади. Влада не прийшла поговорити, переконати, поспілкуватися, влада прислала тих, хто не у змозі почути, хто, як зомбі, буде повторювати кліше, які їм вбили у мозок... Влада не розуміє і не приймає інакомисліє...
    На форумах, на жаль, та ж біда - не можемо ми дискутувати, переконувати один одного, шукати порозуміння...
    Завжди у нашій країні будуть жити люди з різними поглядами, як і у інших країнах, але це не повинно нас робити ворогами...
    Нам, нашим дітям, онукам жити у одній країні.
    Шануймося.

• Подобається Подобається x 3
  8. Gron

Gron тафгай

КличкоТягнебокЯценюк - це ви ???

9. MARTINI

а ви правий сектор?

10. Gron

Gron тафгай

Я звичайна людина.
    Не політик, але намагаюсь користуваться логікою.
    Достатньо калькулятора, 5-ти хвилин та трохи совісті ( с)

11. MARTINI

я думаю, все-таки це почалося 10 років тому. Саме тоді ця технологія поділу і зтравлювання регіонів зацвіла буйним цвітом. Ніколи я не чув до того про "фашистів" і "совкове бидло". Ну максимум це час від часу мовне питання вспливало, але порівняно з тим, що почалося після 2004, це були бірюльки. Розкол винайшли російські політ-технологи саме під час президентської кампанії в 2004 році, і відтоді завдані ними рани кровоточать, відтоді ми тлумимо один одного замість тлумити тих, хто нас обкрадає...

12. ELiKA

Лідер Правого сектору Ярош майже східняк - з Дніпродзержинська :)

13. MARTINI

Грон теж :)

14. ELiKA

До 2003 були трохі інші гасла, але були... На жаль.
    А от з 2003 ПР чітко поділила країну на своїх і фашистів. Свобода непогано допомогла у реалізації цього плану... На жаль.

15. Gron

Gron тафгай

Нє, я ОДЕСІТ.

16. Forpost

Forpost Стоїк

Проблема у тому що людське життя коротке а та сволота підняла голову
    Вилізла зі всіх нір. І хоче взяти реванш
    Вони вороги
    І поступати з ними тре по закону військового часу А то знову все просеруть як в 90их львівський пьємонт відроджєння

• Подобається Подобається x 6
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Еще один. Я уже говорила Дальневосточнику, если вы считаете себя народом Украины, то действуйте активно ради своей родины, отстаивайте свои идеи, рискуя многим. А если вы сидите на кухне и хотите, чтобы вас услышали, то этого не будет. Вас никто не услышит. Ни власть, ни те, кто с нею борется. Страна будет жить так, как решит победитель этой борьбы. А такие, как вы и Дальневосточник, просто приспособитесь к любой власти. Как вы обычно всегда это делали. Таковы законы жизни.

• Подобається Подобається x 5
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Остров сообщает что было 40 человек и это был митинг Батькивщины около областной прокуратуры

19. ELiKA

Сволота підняла голову давно: вона з нашої згоди пролізла на київські пагорби, захопила владу, прикормила силові структури, задурила голови частині громадян... Бо ми, прості громадяни, не зуміли порозумітися, проконтролювати владу, поставити цих гадів на місце - і голУбИх ы оранжевИх...

Нам всім жити у одній країні тим хто "за наших" і тим, хто "проти наших"... А тому треба вчитися спілкуватися, переконувати, а не ображати, навішувати ярлики, принижувати.
    Повірте, якщо би опозиція, проукраїнські сили працювали на сході і півдні, якби постійно доносили інформацію, спілкувалися з людьми, робили разом цікаві проекти, то сьогодні не було такого протистояння, а міліція і армія були би з народом.

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

На проведение митингов дают заявку от организаций. Т.к. приезжали депутаты ВР от Батькивщины, то именно эта политсила и подавала заявку на митинг. А присутствовали и ударовцы, и демальянс и просто граждане, было много журналистов, которые поддерживают евромойдан.

20. MARTINI

Еліко, чи можна донести до тих, хто не хоче приймати? На Сході достатньо авторитетних спікерів, які намагаються донести, але результату нуль. А чому? Бо вони авторитетні лише для нас, а для них авторитет - божественний Янукович. Коли слухаєш ось такі виступи, то думаєш "ну це вони ж повинні почути, зрозуміти, як же може бути інакше", але вони (житєлі Донбаса) залишаються глухими і сліпими...

До речі, дуже цікаве інтерв"ю, рекомендую послухати. Мега-адекватний дядько цей Коморовський

http://www.youtube.com/watch?v=BNNq-_Y7dSc

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)