Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Яж кажу - це Ома!
    I відсотки вказує - щоб допомогти нацiонально-хворим теревенити за "російську погрозу"

Ось і добре - зрозуміли самі свій стан (національно-хворий) - це перший крок до одужання... :hi:

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это не ко мне. Я не доктор.
    Если у вас есть сын, то ваш муж добивается того, чтобы отправить его на очередную чеченскую войнушку. Или подвергает свою семью опасности взрыва в своем доме, троллейбусе, метро и пр. Кто ему доктор? Думаю, что это не лечится.
    Вам ваши даунецкие много счастья принесли? Весь Крым они уже раздерибанили? Магарач убили. Станцию дельфинов убивают. И пр.Вы за это голосовали? Ваш случай, конечно, не такой тяжелый, как у мужа и , возможно излечим. Тяжелым социальным потрясением, которое не за горами.

• Подобається Подобається x 7
  3. Wili

Wili Well-Known Member

До чого тут герої? я вам пишу про загальне, про корупцію про ментів садистів, про казнокрадство і відкати, майдан стоїть за виконання законів.

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну тоді у активістів шмаляли не з рушниць а з пристроїв вітчизняного виробництва, бензин краще, але на настільки щоб це наводити як приклад лагідності ...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

6. LubaSevastopol

LubaSevastopol миється в бані

Предпочитаю Первый концерт чайковского в исполнении Рихтера.
    Хотя на шашлыках любе очень даже ничего. Сектор Газа - Фи.. "и затычки разлетелись по углам".. для 12 летних озабоченых дебилов.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://3oko.com.ua/majdan-vyrishyv-stvoryty-vseukrajinsku-samooboronu.html/

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

А чего вы хотите? Кто это знает?
    Вот когда вы и ваши соратники выйдут сотнями тысяч на площади и расскажете о том, чего вы хотите (хоть к России присоединиться), когда вас изобьет Беркут, убьют некоторых, многих посадят, а вы все равно будете выходить и отстаивать свою идею, вот тогда вас будут слушать и вы будете иметь право участвовать в решениях о судьбах родины. А пока вы не принимаете активное участие в судьбе страны, до этого времени вы просто стадо, мнением которого будут пренебрегать все стороны процесса. И правильно будут делать. Это закон.
    К чему стадам дары свободы?
    Их должно резать или стричь.
    Наследство их из рода в роды
    Ярмо с гремушками да бич

• Подобається Подобається x 7
  9. LubaSevastopol

Бендеры таки в ПМР, которая к Молдавии примерно как Абхазия к Грузии.. то бишь никак.
    ПМР часть России. И там Российская армия, что как бы гарантирует от любого ..

10. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, точно, ну тепер всі молдавани драпануть в Придністровя.

• Подобається Подобається x 4
  12. Wili

Wili Well-Known Member

13. Wili

Wili Well-Known Member

розкажіть мені про силове захоплення влади майданом, це мабуть ці студенти хотіли її захопити? чи мирні протестувальники які два місяці намагалися достукатися до влади яка їх не бажала почути? і ще одне питання вас все влаштовує в сфері правоохороних органів та економічної політики теперішнього кабінету міністрів?

14. Bambook

Люба,

1. Виходить, ви не за закон, а проти (страховка, бла-бла-бла - лише виправдання, порушення закону - факт).

2. Спроби силового захоплення влади на Майдані не було. Тому ви не лише порушник закону, а й брехуха (врунья - російською).

• Подобається Подобається x 3
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

От чим відрізняються росіяни від українців - це ставленням до Америки. Росіяни та їхні придуркуваті політолухи вважають, що, якщо вони вкинули розмову американців, де йдеться про долю України, то українці повинні обуритися, як це зробили б росіяни. А вийшло навпаки. Українці зраділи, що якійсь з цивілізованих країн не байдужа її доля.
    Далекосхідник, а що, у вас там в Луганді тільки рос.ТБ?

• Подобається Подобається x 2
  16. LubaSevastopol

Гагаузы уже.. 98% на референдуме за ТС..:)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну гагаузи і росіяни - це ж братські народи. А українці тут ні до чого.

• Подобається Подобається x 3
  18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Дякую.
    Я - в темi. Бачив.
    Але те, що я вже майже сiм років на львівському форумі не робить з мене львів'янина.
    А писати дурню - як спеціально для підтримки негативних відгуків про схiд - це має цілком певну назву.

По-перше - я писав, що не треба казати за всiх. Пишить за себе - а не "ми".
    По-друге - сто тисяч - не можуть вирiшувати за 45 мiльонiв. Я не вважаю, що той, хто дуще б'є - той кращк грає.
    Для вирiшення напрямку руху - є цiлком демократичнi механiзми - вибори, референдуми... Ось скажiть менi - полум'яна революцiонерка - чому оппозицiя не пiдтримала коммуняк про проведення референдуму? Не "той" народ? "Сто тищ" за всiх розпишуться? Ми це вже проходили - при бiльшовиках. Позабули - як "у щастя залiзним кулаком" загоняли?
    Чи може нагадати поближче - 2004? Стояли? I шо - посадили собi на голову ото... Послухайте краще розмову замдержсекретаря США з послом - що виклав пан Hyligan. Може щось зрозумiєте.

19. Bambook

До чого тут народ?
    Закон про референдум прочитав би...

20. LubaSevastopol

1. Не нравится. Но это не повод свергать насильственно власть. Революцию не приемлю в принципе. Эволюция да. Но не революция, хватит их на русской земле.
    2. То как и почему разогнали в ноябре обсосано многократно. Начиная от "мирных" студиозов с битами в масках, мгновенно маски снимающих и превращающихся в "онижедети". и до снятия того кто отдал приказ о разгоне.
    Объяснение единственное. опам была нужна провокация для дальнейшего стояния и развития. Провокацию сделали.
    Только при чем здесь власть?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)