Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Більшовики таки знайшли б...Більше того купа іракців чистосердечно призналися б в виготовленні атомних бомб :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у вас це в кого? що це за веселий гурт переселятелів? це не ті які в разі чого будуть яму рити під смерекою і здибувати з відтіля?

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

не усі встигли - розбомбили в нах ...

3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

зачєм лєніна скінулі, сесесер наша родіна, дєдиваєвалі блаблабла. Такий самий недороблений совкофіл як його шеф гєпа.

• Подобається Подобається x 7
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо тут відбувається, якась безглузда акція "Виправдай Майдан перед Артобстрілом"? А паралельно "Східняки, ви наші брати! Не бийте нас, ми вам канапок дамо!". Скільки можна йти з прив'язаними до ноги граблями.

• Подобається Подобається x 9
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Алла Яворська

• Подобається Подобається x 6
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не бойкот, просто у людей вже не сприйняття міліції тотальне. Це як сісти біля маніяка.

• Подобається Подобається x 5
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Версія МВС "необережне поводження з вибухівкою", коли 15-річному хлопцеві відірвало руку, жодним чином не тягне на достовірну.

Саме через вік постраждалого.

По-перше, ніхто б із оточуючих дорослих не дозволив би і не доручив дитині щось там майструвати вибухонебезпечне.

По-друге, знову ж таки - вік. 15-річний вундеркінд, що вміє виготувати вибухівку? Чи багато таких наберться?

Для міліції, звичайно, було би комфортніше, коли б руку відірвало дорослій людині. Тоді б вони могли розвивати версію "необережне поводження" далі.

А так...

• Подобається Подобається x 3
  8. Wili

Wili Well-Known Member

МВС-міністерство вигаданих справ.

• Подобається Подобається x 6
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

За собою також помітив подібне ставлення до міліції. В машрутці їхав якийсь молодий міліціонер, скоріше всього, і не причетний до нинішніх подій.

Але глянувши на нього, відчув щось на зразок відрази. Навіть захотілося чимось дорікнути вголос.

Раніше такого не було.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

http://tyzhden.ua/News/101323

Я щиро радію і за Кетрін Ештон, і за Пан Гі Муна (цікаво, на які лади Янукович крутив у голові це ім"я?).

З часом вони матимуть змогу пересвідчитися на власному досвіді, що означає: "пацан розводить лохів" (patsan razvodit lokhov)

Янукович може говорити про пріоритети демократії, гуманітарні цінності, добробут народу, мир і злагода, конесенсус, кроки назустріч, верховенство права, стіл перемовин, "почую кожного" тощо набагато довше від кожного із своїх співрозмовників.

Якби цей Пан Гі Мун пройшов мимо Януковича, як пустого місця, плюнув йому на страусячого черевика, а це все зафіксували провідні телекомпанії світу, користі було б більше.

А так - посмішки до вух, рукоститскання (шейкінг хендз), фотоспалахи із характерним звуком, а потім гарна картинка на Інтері - чого ще треба нашому харанту?

• Подобається Подобається x 2
  10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А майже 30% КПУ і ПР на виборах у ВР? Не варто недооцінювати супротивника, пані Ома! ;)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://youtu.be/sSx8yLOHSUs

Дивно що про москалів практично не говорили, може ми таки переоцінюємо роль Путіна?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В західних політиків дивовижна здатність годинами говорити ні про що.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Які вибори? Ви вірите своїм російським "виборам"? У нас на Сході такі самі "вибори".
    Я кажу про те, що саме думають люди зі Сходу. Крім остаточно відморожених заянуковочів.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тобто - американцям вирiшувати, хто i що буде робити в Українi - це нормально...
    А ще недавно - якщо я не помиляюсь - панi модератор докоряла пановi artobstrel'у за любов до теорiї змов... :)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо це збігається з тим що хочемо ми то чому б і ні?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це краще,аніж давати змогу брудним,кривавим рузкє пхатися сюди.
    Їх робота - лизати свого пуцькіна в задницю і здихати в його ім"я.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

щось я не второпав де в нас речники майдану? бо Дзеко каже то усьо пабєда націянилистичних сил "Сала херойам!" інші кажуть - то загально українській протест проти влади без побілення на ваших та наших ... плутанина ...

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво було б розмову Путіна з Яником послухати, а Путіна з Медведчуком...А російського посла з начальством...От це було б супер цікаво.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобі шось втирати є багато волонтерів, це без мене. Я думаю ти горбатого тут ліпиш.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Не те слово. Плівки Мельниченка здалися б казочкою на ніч.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Владимир. Мой мимолетный старый знакомый. В 87-м вывозил его с Кандагара ... Я — салабон, Ми-8, ВСР. Он капитан, два боевых "Красного Знамени" в примерно 26 лет. Сам он из Винницкой области. Говорит спокойно ... глядя в пламя горящей бочки. Далее цитата:

"Беркутовцы" -приколисты (смеется) я тут в интернете читаю, что нас за 15 минут разгонят. Глупые. Я видел много таких понтов. Все полегли ... редкие - поумнели. Они не знают, что такое идти на смерть. Идти в атаку, когда рядом падают твои друзья ...
    Я понимаю, можно пацанов наркотой накачать ... тогда они просто мясо. Боец без мозгов, без инстинкта самосохранения — просто пушечное мясо на бойне...
    По правилам боя — обстрелянный боец стоит пяти новобранцев. Обстрелянный — это хотя бы пару месяцев на настоящей войне. У нас в Киеве минимум 1,5 тыс. бойцов. Через сутки, по тревоге, будет не менее 10 тыс...
    Берутята — не обстрелянны. Только для того чтобы воевать с нами на равных им надо минимум 50 000 бойцов. Этот расклад скажет любой нормальный офицер. А кроме наших (афганцев) здесь еще минимум тысяч десять бойцов найдется ... Донес бы это кто-то до них!

Разгона — не будет. Будет бой, взрослый бой. Оставшиеся из них в живых будут вспоминать в кошмарах всю жизнь. Как вспоминаем мы. Это им не в пацанов на Груше картечью палить.
    Короче ... наши сильно злые. Злые на зека, на долбаную оппозицию, на это все мировое блядское сообщетво, на Путина — урода...
    Пусть знают — мы тут до конца. Мы оставим своим детям другую страну. Мы очистим Родину от этой пидарасни...
    А беркутята — пусть ОЧЕНЬ подумают прежде чем брать в руки нарезное (оружие) ... домой они вернутся в «цинке» или калеками. Как там донецкие говорят — в асфальт вкатаем. Нам уже терять нечего.
    Храни нас Господь!
    Имени и фото - не привожу. Свои - поймут. Если возможно... Перепосте "Беркутятам" ... Если есть контакты. Слава Україні!
    Alexander Dobrozhanskiy ©

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)